Apple Car: Αναλυτές εκτιμούν ότι θα κοστίζει περίπου 55.000 δολάρια

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα μπει στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά οι φήμες και οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν. Διάφορες πηγές δείχνουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το 2019 το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποια θα είναι η τιμή ενός τέτοιου προϊόντος.

Η Apple σε ότι κυκλοφορεί μέχρι σήμερα δεν φημίζεται για τις οικονομικές τιμές της και οι αναλυτές εκτιμούν ότι το Apple Car θα κοστίζει γύρω στα 55.000 δολάρια. Αυτή είναι η μέση τιμή, καθώς όπως έκανε με το Apple Watch, εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερα μοντέλα και σε πιο ακριβές τιμές.

Οι αναλυτές της Jefferies and Co. υπολογίζουν ότι η Apple θα μπορούσε να πουλήσει περίπου 200.000 κομμάτια όταν κυκλοφορήσει. Αναφέρουν επίσης ότι το αυτοκίνητο της Apple θα είναι πιο πετυχημένο από την σειρά της Tesla, κάτι που μάλλον δεν θα άρεσε καθόλου στον Elon Musk που την προηγούμενη εβδομάδα τα έβαλε με την Apple λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι προσλαμβάνει τους απολυμένους της Tesla και την αποκάλεσε το «Νεκροταφείο της Tesla».

Apple Car: Αναλυτές εκτιμούν ότι θα κοστίζει περίπου 55.000 δολάρια, Apple Car: Αναλυτές εκτιμούν ότι θα κοστίζει περίπου 55.000 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
prankster

Αμα ειναι να δινει τα σπεκς με το σταγονομετρο οπως και στα σμαρτφον της τοτε 😛 θα την σωσει το λογισμικο της μονο και ο νοων νοειτο…. :p

Chris g

Jailbreak θα βγει ? Μπας και αλλάζουμε λάδια χωρίς να το πάμε στην apple

Kostas

έχει να σκοτωθεί κοσμάκης… με τόσα μπλιμπλικια να αναβοσβήνουν και να τραβούν την προσοχή !
Και δεν στοχοποιω μόνο την Apple γιατί σίγουρα κάποιος θα τρέξει να προλάβει να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο νωρίτερα

DODOS

Κανείς δε μπορεί να συγκριθεί με την εταιρεία APPLE. Είναι μία δυναμική εταιρεία που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Αξιοποιώντας τις ικανότητές της δημιουργεί το πρώτο της αυτοκίνητο που θα έχει όλη την ασφάλεια, άνεση κτλ. Αν ο άνθρωπος ξέρει σωστά να οδηγεί τότε αυτό το αυτοκίνητο θα σου μάθει πιο πολλά από όσα δεν έχεις φανταστεί.

AlexanderKar

@DODOS καλα ηρεμησε λιγο λες και σε πληρωνει η apple κανεις αν ειναι δυνατον στην τελικη πρεπει να εισαι λιγο ανοητος αν πιστευεις οτι ενα αμαξι θα σου μαθει να οδηγας καλυτερα απο το να εχεις ενα απλο φυσιολογικο αυτοκινητο ελεος ετσι κανουμε απο μονοι τον εγκεφαλο μας να ατροφη και να γινομαστε προβατα ολων…ευχαριστω

Darth

αν το αυτοκινιτου ειναι επιπεδου tesla καλος.. αλλιος αστο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.