Apple iWatch, 5 με 10 εκ. τεμάχια αναμένεται να πωληθούν άμεσα!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα smartwatch, στο οποίο αναφερόμαστε ως iWatch, η αγορά περιστρέφεται γύρω από τέτοιου είδους συσκευές και ήδη, οι πρώτοι μεγάλοι κατασκευαστές τόλμησαν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους. Η Apple μάλιστα κατοχύρωσε το iWatch trademark σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την ιδέα ότι αυτό θα είναι τελικώς το όνομα του έξυπνου ρολογιού που ετοιμάζει.

Σύμφωνα με αναλυτές, η Apple αναμένεται να πουλήσει 5 με 10 εκατομμύρια iWatch από την πρώτη χρονιά που θα εμφανιστεί στην αγορά. Σε μία έρευνα που έγινε, 799 άνθρωποι ρωτήθηκαν αν θα τολμούσαν να επενδύσουν περίπου $350 για την αγορά ενός iWatch, με το %12 να απαντάει καταφατικά, και το υπόλοιπο 88% να αρνείται ευγενικά. Με μία συντηρητική εκτίμηση, το 2% με 4% των χρηστών που έχουν iPhone θα μπορούσαν να αγοράσουν το iWatch την πρώτη χρονιά της εμφάνισης του.

Τώρα βάλτε στην εξίσωση, ότι οι κάτοχοι iPhone είναι περιπου 290 εκατομμύρια. Ποιο θα είναι το κέρδος για την Apple; Σχεδόν $2,9 δισεκατομμύρια από τα οποία το κέρδος της θα είναι $790 εκατομμύρια, που είναι το 1% των πωλήσεων και κερδών της Apple σε μία μόνο χρονιά!

Apple iWatch, Apple iWatch, 5 με 10 εκ. τεμάχια αναμένεται να πωληθούν άμεσα!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Καψιμο. Σε λιγο και iphone σκουλαρικι με SAR 1,79 ακριβως κατω απο το οριο.

papaki

Θα έχει ενσωματωμένο motion αισθητήρα? Να ετοιμάζω εφαρμογή Fap-o-meter… να μετράει θερμίδες σφιγμό και πόσα fap χρειάστηκαν κάθε φορά… ωστε να μπορει ο άλλος να κρατάει στατιστικά…

fyllisbio

+1 gia Papaki.. Περα απτην πλακα πιστευω το iwatch θα καινοτομησει σε καποια πραγματα γιατι ηδη το gear φαινεται οτι δεν ικανοποιοει και αν το iwatch ειναι πολυ ακριβο χωρις να προσφερει κατι θα παει ακλαφτο… Αλλα ειμαι αισιοδοξος γενικα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.