Apple, δίνει αέρα Ελβετίας στο iWatch-πήρε τον διευθυντή πωλήσεων της TAG Heuer

Όταν μιλάμε για ρολόγια και δη ρολόγια πολυτελείας προφανώς το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το «Swiss made». Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και η Apple που εδώ και καιρό θέλει να πείσει τους Ελβετούς να τη βοηθήσουν με το δικό της έξυπνο ρολόι.

Όμως, όπως αναφέρουν οι ειδικοί οι Ελβετοί κατασκευαστές δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για μια τέτοια συνεργασία μιας και το να πάνε από τα ρολόγια πολυτελείας σε ένα ρολόι φτιαγμένο από μια εταιρεία σαν την Apple δεν θα τους ωφελούσε πουθενά, αντιθέτως μάλιστα.

Η Apple μπορεί να μην κατάφερε να συνεργαστεί με κάποια ελβετική κατασκευαστική για το iWatch αλλά θα του δώσει έναν αέρα από Ελβετία καθώς προσέλαβε τον διευθυντή πωλήσεων της TAG Heuer. Η μετεγγραφή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά αφορά στο iWatch που περιμένουμε να δούμε να λανσάρεται τον Οκτώβριο.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design, αυτό που έχει επίσης μεγάλη σημασία για την Apple είναι και το marketing και το όνομα που θα χτίσει για το έξυπνο ρολόι της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια «Swiss made» ταμπέλα σίγουρα θα τη βοηθήσει σε αυτό και θα τη βοηθήσει στο να μην το λανσάρει ως ένα gadget που θα απευθύνεται σε λάτρεις της τεχνολογίας μόνο.
Apple iWatch, Apple, δίνει αέρα Ελβετίας στο iWatch-πήρε τον διευθυντή πωλήσεων της TAG Heuer

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστολίδης Α.

Μήπως συνεργάζεται με τους Ελβετούς για να πάρει από κει μαζικά τους περίφημους σουγιάδες τους (εν όψη μαζικού χαρακίρι των σχεδιαστών της) ?

wrangler10

Οτι δεν περιμένω απο το iphone 6 απο την Apple το περιμένω απο το ρολόι της..για να δουμε..(Αυτο στην φωτογραφία ειναι κόλαση )

tiamat

πολυ-πολυ ενδιαφερον πληροφορια…
πρωτον γιατι η apple αποπειραθηκε να φτιαξει μια σουπερ συμμαχια με εναν κολοσσο της ωρολογοποιιας,θελοντας ετσι να διογκωσει το status του iwatch, και κατα δευτερον γιατι πολυ εξυπνα οι ελβετοι αρνηθηκαν, ξεροντας οτι ετσι και δε δειξουν οτι “σνομπαρουν” αυτη τη νεα μοδα με τα smartwatches ειναι θεμα χρονου να παθουν ανυπολογιστη και ανεπανορθωτη ζημια στις πωλησεις των κλασσικων ρολογιων οι οποιες θα συρρικνωνονταν δραματικα..!

tiamat

αλλωστε ο κοσμος εχει αποδειχθει οτι επιρεαζεται εντονως απο τα trends…
αν μια εταιρεια με το παρελθον και το κυρος της tag heuer εδινε σημα για μια τετοια στροφη στους παραδοσιακους αγοραστες των ρολογιων της, θα ηταν ενα καθαρο μηνυμα σ’αυτους οτι το μελλον ανηκει στα smartwatches…ετσι θα ειχε υποστει ηττα απο τα αποδυτηρια κιολας!

akis

Δηλαδή επειδή προσέλαβε τον διευθυντή πωλήσεων της TAG σημαίνει ότι τα ρολόγια της θα είναι Ελβετικά; Η φωτο παραπάνω μου κάνει σαν τα ρολόγια της ΔΕΗ

dimpep

Ρε tiamat λες

“ειναι θεμα χρονου να παθουν ανυπολογιστη και ανεπανορθωτη ζημια στις πωλησεις των κλασσικων ρολογιων οι οποιες θα συρρικνωνονταν δραματικα..!”

Σε ποιό κόσμο ζεις όπου η Tag Heuer θα παθει ζημιά; Ο διεθυντής έφυγε μόνο!!! Συνέλθετε ρεεεε

wrangler

Αλλα λεει η θειά μου κι αλλλα ακούν τ´αυτιά μου.Χαχαχαχα

hankies

Ρε dimpep

διαβάζεις τι γράφει ο άλλος ή τα λες έτσι από μόνος σου;

Solon

Άσχετα από το πόσο θα πετύχει το smartwatch της Apple το ότι κάνει μια τέτοια κίνηση δείχνει πόσο ενδιαφέρετε να δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο προϊόν της σε αντίθεση με την Samsung που έβγαλε τη ναυαρχίδα της με εμφάνιση χανσαπλάστ.
Το γεγονός πάντως πως πήρε τον διευθυντή πωλήσεων και όχι κάποιο σχεδιαστή δείχνει πως αυτό που την ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι να περάσει την εικόνα του ακριβού σχεδιασμού της συσκευής στο καταναλωτικό κοινό, το λανσάρισμα δηλαδή, και λιγότερο το ίδιο το σχέδιο.

tiamat

νομιζω πως τον διευθυντη πωλησεων δε τον πηρε για κανεναν αλλο λογο παρα για το οτι (προφανως) και θα ηταν πολυ επιτυχημενος στο χωρο του και ιδανικος να τους οργανωσει το νεο τμημα των ρολογιων..
η apple εχει τοσα λεφτα που αγοραζει οποιον και οτι θελει απο τη πιατσα…και δε γινεται να μη παρατηρησεις ποσο μεθοδικα και “επιστημονικα” κινειται η εν λογω εταιρεια…
εχει σιγουροτατα κορυφαιους τεχνοκρατες να δουλευουν γι’αυτην !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.