Αποκλειστικό! Η Apple ανακοίνωσε τηλεόραση #fail

Όλοι το περιμέναμε κανένας όμως πίστευε ότι θα συμβεί τόσο σύντομα! Η Apple ανακοίνωσε τηλεόραση 23.5 ίντσες με οθόνη αφής Retina ανάλυσης 3HD και μνήμη 18GB. Προσοχή παιδιά μην έχει κατοχυρώσει καμια πατέντα και αρχίσουμε να πληρώνουμε έξτρα μηνιαίο χαράτσι στη ΔΕΗ για τα κανάλια που βλέπουμε. Τις αποκλειστικές πληροφορίες έχει ο κατάλογος των καταστημάτων Πλαίσιο.

Με αφορμή αυτό το τυπογραφικό λάθος να επισημάνουμε και να θυμήσουμε ότι πάντα πρέπει να κάνουμε έλεγχο και να ρωτάμε πριν παραγγείλουμε και αγοράσουμε κάποιο προϊόν. Δεν κάνω νύξη στο Πλαίσιο, γενικά το αναφέρω για κάθε αγορά μας.

, Αποκλειστικό! Η Apple ανακοίνωσε τηλεόραση #fail

Kudos to mihalishol

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Το θέλω! :p Ahahhahahaha! :p

GiannisMix

Μικρη πολυ για το σαλονι μου 😛 xaxaxa Αυτα κανει το Πλαισιο και σε λιγο η Apple θα κατοχυρωσει πατεντα τηλεοραση με multitasking…. 😛 χεχε

Γιώργος Mclaren

Και μόνο 229 € 😛

Loula

σε καθε τευχος του πλαισιου αμα δεν εντοπισεις 4-5 ΛΑΘΑΡΕΣ δεν γινεται …… -.-

Γιωργος Μ

αν αυτο ίσχυε η τιμη θα ηταν 2.229 ….

Kostas.

Ρε παιδια μήπως έχουν κάνει τυπογραφικό λάθος;;;;;μου μοιάζει παρα πολυ με το iPod touch…..και είναι και ακριβώς στην ίδια τιμη…..

Sakaros

Ένσταση κύριοι!!!
Το 23,5 δεν αναφέρεται στις ίντσες!
Αναφέρεται στον χρόνο απόκρισης. Μάλιστα τον μετράει σε δευτερόλεπτα όπως καταλαβαίνουμε από το σύμβολο ” διότι λειτουργει με cloud computing καθως είναι συνδεδεμένη με μία crt κατασκευής 1986. Γι’ αυτό και ο χρόνος απόκρισης είναι τόσο μεγάλος.
Φήμες αναφέρουν ότι μπορεί να κάνει convert παλιά προγράμματα της ΥΕΝΕΔ σε MTV format!!!

sdaoulas

δειτε εδω και μια βδομαδα στο πλαισιο το νεο Galaxy Nexus. Το αναφερει Galaxy Nexus S και μια λεει 1.2GHz διπυρηνο και μια λεει 1GHz διπυρηνο. Οτι να ναι.

Tony Cool

Δεν ειναι λαθος,ειναι η αντιδραση της apple για το κραξιμο που της εχουμε ριξει επειδη εχει μικρες οθονες!!!Μας εβαλε στη θεση μας!

Antonis

ΕΛΕΟΣ.

B Bασίλης

Aυτοί στο πλαίσιο δε παίζονται…φυσικα και δεν ευθύνονται αυτοι για τα τυπογραφικά λάθη αλλα και το να συνεχίζεις να δινεις την επεξεργασία των φυλλαδίων σου στην εταιρία που σε κάθε κατάλογο κάνει λάθη, είναι θεματάκι…

kostas

Παίζει να έχετε μειωμένη παρατηρητικότητα για να μην βλέπετε το λάθος στο μαύρο κύκλο.
Το λάθος που βρίσκω είναι στην αρίθμηση των δυνατοτήτων κολλητά με τα χαρακτηριστικά 1 2 3.
1. 8GB
2. 3,5″ Retina
3. HD Video.
Βέβαια ο καθένας το ερμηνεύει διαφορετικά αυτό που βλέπει.

GREG

Κι όμως, αν έχετε διαβάσει τη βιογραφία του Steve Jobs, μέσα στα μελλοντικά σχέδιά του ήταν να «πειράξει» την τηλεόραση. Και είχε σκεφτεί πως θα το κάνει. Άλλαξε τους προσωπικούς υπολογιστές, τον τρόπο που ακούμε μουσική, ξαναεφήυρε το κινητό τηλέφωνο. Ο επόμενος τομέας ήταν η τηλεόραση αλλά δεν πρόλαβε. Τα σχέδια ήταν έτοιμα και θα υλοποιηθούν αργότερα από την Apple.
Όπως γράφει ο βιογράφος του Chris Isaackson: «Ο Jobs είχε πολλές ακόμη ιδέες και σχέδια τα οποία ήλπιζε να αναπτύξει…..Επίσης ήθελε πάρα πολύ να κάνει για τις τηλεοράσεις αυτό που είχε κατορθώσει με τους υπολογιστές, τις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και τα τηλέφωνα: να τις καταστήσει απλές και κομψές.
«Θα ήθελα να δημιουργήσω έναν ολοκληρωμένο τηλεοπτικό δέκτη ο οποίος είναι
πανεύκολος στη χρήση», μου είπε. «Θα ήταν άψογα συγχρονισμένος με
όλες τις άλλες συσκευές και με την υπηρεσία iCloud». Πλέον οι χρήστες δε
θα χρειαζόταν να παλεύουν με σύνθετα τηλεχειριστήρια για τις συσκευές
αναπαραγωγής DVD και τα τηλεοπτικά κανάλια. «Θα διαθέτει το απλούστερο σύστημα χειρισμού που θα μπορούσες να φανταστείς. Επιτέλους, βρήκα τη λύση».
Όμως, φτάνοντας στον Ιούλιο του 2011, ο καρκίνος είχεκάνει μετάσταση
στα οστά και σε άλλα μέρη του σώματός του…»

GREG

Και να συμπληρώσω πως σύμφωνα με αυτό το άρθρο του ABC, η Apple θα βγάλει τηλεόραση τέλος του 2012 με αρχές του 2013.

Munster said he’s met with component suppliers in Asia, and “I think the inertia is behind it.” Parts are not yet being manufactured, he said, but there could well be an Apple television “in late 2012 or early 2013.”

https://abcnews.go.com/Technology/apple-tv-steve-jobs-told-walter-isaacson-plans/story?id=14810838

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.