Apple Watch: Πρώτες πληροφορίες για την μπαταρία του

Το Apple Watch περιμένουμε να κυκλοφορήσει στις αρχές του τρέχοντος έτους και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έγιναν γνωστές χάρη στην ιστοσελίδα 9to5Mac. Σύμφωνα με αυτές, κατά τις δοκιμές η Apple έχει πετύχει 2-3 μέρες λειτουργία σε αναμονή ή 2.5 ώρες βαριάς χρήσης και μέσο όρο 3.5 ώρες με ελαφριά χρήση.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι όποιος αποκτήσει το Apple Watch θα χρειάζεται κάθε βράδυ να το αφήνει για φόρτιση αν θέλει να το χρησιμοποιεί το πρωί και όχι απλά να το φοράει σαν αξεσουάρ μόδας.

Το Apple Watch θα έχει οθόνη με μεγάλη ανάλυση, ισχυρό επεξεργαστή Apple S1 και θα κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη.

Apple Watch μπαταρία, Apple Watch: Πρώτες πληροφορίες για την μπαταρία του

Apple Watch μπαταρία, Apple Watch: Πρώτες πληροφορίες για την μπαταρία του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XoX

Όταν βγει smartwatch που αντέχει τουλάχιστον μια εβδομάδα η μπαταρία του τότε θα αγοράσω.

Michalis

Δεν αντιλαμβάνομαι τη χρήση των έξυπνων ρολογιών… Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;

Αν θες ρολόι για καθαρά αθλητικό σκοπό πας σε ΤΟΜΤΟΜ ή Garmin.
Αν θες λίγο lifestyle και λίγο αθλητικό σκοπό πας σε Microsoft band or Fitbit Surge/Charge HR/Vivosmart.

Αυτά τα έξυπνα ρολόγια λένε ότι κάνουν πολλά και τελικά δε μπορούν να κάνουν τίποτα σωστά. Για καμμένους geeks και ψωνισμένες χαζογκόμενες είναι σχεδιασμένα. Πραγματικά ΑΧΡΗΣΤΑ. Πεταμένα χρήματα.

Τομ

Άρα να φορτίζουμε κάθε μέρα κινητά λαπτοπ ταμπλέτες και ρολόγια ΛΟΛ. Αυτό που είπε ο προλαλισαντας

nikmour

Με άλλα λόγια μην κλείσετε ραντεβού μετά τις 12:00 ή 13:00 γιατί μάλλον θα το χάσετε. Χαζομόδα τα wearables

Πέτρος Π

@ Μιχάλης : Και εγώ ακριβώς την ίδια απορία έχω… Είναι πραγματικά ό,τι πιο άχρηστο έχει κυκλοφορήσει ποτέ… Δηλαδή ποια είναι η χρησιμότητά του? Να σου στέλνει ειδοποίηση οτι έχεις ένα νέο mail και να πρέπει μετά να το ανοίξεις από το κινητό σου?? Και από θέμα design… Είναι χειρότερα και από κάτι σκουπίδια δεκαετίας ’80….

VasiliS5mini

Μιχάλη και Πέτρο εγώ έχω το gear 2 neo της Samsung. Εγώ είμαι καμένος με τα gadget και το πήρα κατά μεγάλη ποσοστό για να το χρησιμοποιώ στο γυμναστήρι. Έχοντας χρησιμοποιήσει άλλα ρολόγια για fit όπως τα Suunto έχω να πω πως είναι ερπετά αξιόπιστο ωσ προς τις πληροφορίες που μου παρέχει. Επίσης δεν χάνω κλήσεις που μπορεί να είναι σημαντικές. Επίσης δεν ψάχνω το τηλεκοντρόλ.Τελικός μου έχει φανεί περισσότερο χρήσιμο από τον λόγο που το πήρα. Είναι ακριβό gadget δεν λέω αλλά ο χαρακτηρισμός “σκουπίδια” είναι λίγο άκυρος!

Πέτρος Π

@VasilisS5mini : Αυτό ακριβώς εννούσα με το σχόλιό μου… Αν το θέλεις για να μην χάνεις κλήσεις και για να μην ψάχνεις το τηλεκοντρόλ, τότε με βάση τη χρηστική του αξία δεν θα έπρεπε να κάνει πάνω από 2 €… Για να μην παραξηγηθώ απλά εκφράζω την προσωπική μου άποψη.. Δεν κρίνω αυτούς που το αγοράζουν, εννοοείται, ο καθένας πράττει ανάλογα με τις προτεραιότητές του, την οικονομική του δυνατότητα και πολλά άλλα… Και εγώ πχ εξακολουθώ να αγοράζω cds, ενώ μπορεί τα ίδια albums να τα έχω και δωρεάν μέσω spotify… Εξάλλου όπως μας διδάσκουν και τα οικονομικά ο “ορθολογικός” καταναλωτής ουσιαστικά δεν υπάρχει… 🙂

Michalis

εγώ πάλι Βασίλη σαν τρίαθλος, διακρίνω φιλότιμες πλην αποτυχημένες προσπάθειες των εταιρειών να δέσουν το παστίτσιο με το μέλι…. ε δε γίνεται. Ή θα παρέχεις χρήσιμες πληροφορίες φιτνες ή θα είσαι τηλεκοντρόλ.
Συμφωνώ με τον Πέτρο κατά τα άλλα, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί τα χρήματά του όπως θέλει. Αλλά καλύτερα να είσαι συνηδητοποιημένος καταναλωτής και να περιμένεις πχ ότι αν δε τα σκάσεις για ΤΟΜΤΟΜ ή Garmin δε πρόκειται να έχεις αξιόπιστες πληροφορίες για άσκηση. Άσε που τα περισσότερα είναι σπλας προυφ – έλεος – και δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εντός πισίνας.
Προσωπικά, δοκιμάζω διάφορα wearables και αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η ΤΟΜΤΟΜ παίζει μπάλα μόνη της στο θέμα του φιτνες χωρίς στραπς.

παπαροκας tiamat

A ρε προβατα τρεχτε και παρτε το!

nikos

εγώ θα έπαιρνα μόνο αν ήταν με κορυφαίο gps, πυξύδα, θερμόμετρα, είχε δική του σιμ, απλό και αξιόπιστο software και κρατούσε η μπαταρία καμια βδομάδα όπως αναφέρθηκε…

Νικος

Παιδες, πριν 1 εβδομαδα πηρα το u8 smartwatch και ειναι πραγματικο εργαλειο 50€ και αντεχει 5 μερες με κανονικη χρηση, συνδεδεμενο με το κινητο. Και κανεις τα παντα. Απαντας σε κλησεις και εχει ενα καρο αισθητηρες. Πεδομετρο που σου λεει βηματα, αποσταση και ποσες θερμιδες εκαψες, μετρητη υψομετρου, βαρόμετρο και θερμόμετρο. Συν οτι σε ειδοποιει για οτι γινεται στη συσκευη. Απολυτο value for money. Απλα δεν ειναι μαρκας.

Mihalis13

Αν είχε καλό Gps και καλη αυτονομία θα με βοήθαγε εμένα. Που είμαι όλη μέρα στο μηχανάκι και κοιτάω τους χάρτες του κινητου για να πάω σε μια διευθυνση.
Αλλα γενικά μου φαίνεται ένα ακριβό gadget που δεν θα έδινα πάνω απο 80-100€ για να το αποκτήσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.