Apple Watch: Αναφορές ότι developers χάνουν το ενδιαφέρον τους

Το Apple Watch είναι το πρώτο wearable της Apple, με το οποίο η ίδια αλλά και άλλοι κατασκευαστές ήλπιζαν να δώσει μια ώθηση στην συγκεκριμένη αγορά, που δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει μεγάλο κομμάτι χρηστών.

Παρά το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να πάρει μεγάλο μερίδιο της αγοράς, οι πληροφορίες θέλουν τους developers να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το Apple Watch. Αναφέρεται ότι οι developers δεν έχουν πειστεί ότι αξίζει να ξοδεύουν τον χρόνο τους για την δημιουργία apps για το smartwatch της Apple.

Σύμφωνα με το Business Insider, πολύ λίγα apps έρχονται στο Apple Watch εβδομαδιαίως σε σύγκριση με τα αντίστοιχα για το iOS. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι για κάθε 1000 νέα iOS apps έρχεται ένα 1 Watch app.

Στην αύξηση του ενδιαφέροντος μπορεί να βοηθήσει η Apple δίνοντας μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις εφαρμογές του Apple Watch. Ίσως στο Worldwide Developers Conference 2016, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, η Apple ανακοινώσει ότι τα Apple Watch apps θα μπορούν να τρέχουν ανεξάρτητα από το iPhone.

apple watch developers, Apple Watch: Αναφορές ότι developers χάνουν το ενδιαφέρον τους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Λογικό όσο εξαρτάται από το iPhone για να δουλέψει και λαγκάρει κιόλας.

Agnostos13

Όσο η λειτουργικοτητα του περιορίζεται στον τηλεχειρισμό των iphones δεν θα μπορεί να σταθεί σαν αυτόνομη συσκευή (με αντίστοιχη δυναμικότητα) άλλα άπλα σαν (ακριβό) αξεσουάρ…
Πόσο ενδιαφέρον να έχει για έναν developer να ασχοληθεί με ένα αξεσουάρ;
Αν αυτονομηθεί στο μέλλον σε επίπεδο που δεν θα υποχρεώνει το χρήστη να έχει iphone μαζί (με πλήρη λειτουργικότητα) τότε θα παίζει σε άλλη βάση…

qwerty

Συμφωνώ με Agnostos 13, μόνο όταν θα σου επιτρέψει να μην κουβαλάς το κινητό μαζί θα μπορέσει να πιάσει. Μέχρι τότε θα είναι άλλη μια συσκευή που θα πρέπει να φορτίζει καθημερινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.