Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

Κατά τη διάρκεια του Spring Forward event που είχε διοργανώσει για σήμερα η Apple ανακοίνωσε και επίσημα πλέον το Apple Watch μαζί με όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Στην επιφάνεια του ρολογιού μπορείς να προσθέσεις όποιες λεπτομέρειες θέλεις και custom widgets για ημερομηνία, ημερολόγιο, χρονόμετρο κλπ.

Χαρακτηριστικά

Μπορείς να κάνεις swipe up για το “Glances” το οποίο σου δίνει πρόσβαση στις γρήγορες πληροφορίες όπως για παράδειγμα για τους καρδιακούς παλμούς. Υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για να πραγματοποιείς και να δέχεσαι κλήσεις από το ρολόι. Υπάρχει μια νέα τεχνολογία η οποία ονομάζεται Digital Touch και η οποία σου επιτρέπει να ζωγραφίσεις πάνω στο ρολόι σου και αυτό θα γίνει animated και θα πάει στους φίλους σου όπως το ζωγράφισες. Με το Now Playing Glance μπορείς να ελέγξεις τη μουσική από τον καρπό σου.

Αφού μιλάμε για smartwatch δεν θα μπορούσε να μην επικεντρώνεται στην υγεία του χρήστη. Κάθε Δευτέρα το Apple Wach σου προτείνει έναν νέο στόχο που πρέπει να φέρεις εις πέρας με βάση τις επιδόσεις της προηγούμενης εβδομάδας ενώ σου υπενθυμίζει παράλληλα να μην κάθεσαι πολλή ώρα.

Επιπλέον, πέρα από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, το Apple Watch σου επιτρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα. Μπορείς να σηκώσεις τον καρπό σου λέγοντας “Hey Siri” και η προσωπική βοηθός θα κάνει όσα κάνει και στο κινητό. Το smartwatch μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ανέπαφες πληρωμές μέσω Apple Pay για να αγοράσετε φαγητό. Υπάρχουν εφαρμογές όπως Instagram, Uber, εφαρμογή για να κάνεις check in στο ξενοδοχείο σου και άλλα πολλά.

Το Apple Watch app είναι διαθέσιμο από σήμερα στο iOS 8.2, ενώ υπάρχει Apple Watch app και για το iPhone.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και εκδόσεις

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που συζητήθηκε έντονα είναι η διάρκεια της μπαταρίας η οποία τελικά θα διαρκεί 18 ώρες και φορτίζει μέσω του μαγνητικού φορτιστή που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του ρολογιού.

Το Apple Watch Sport είναι φτιαγμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο είτε σε ασημί ή γκρι χρώμα, το συγκεκριμένο αλουμίνιο είναι 60% πιο δυνατό αλλά το ίδιο ελαφρύ.

Το Apple Watch είναι από ατσάλι σε κλασικό και μαύρο τελείωμα, το ατσάλι που χρησιμοποιήθηκε για το σασί του ρολογιού είναι 80% πιο δυνατό χάρη σε ειδική διαδικασία επεξεργασίας.

Το Apple Watch Edition είναι κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατίων σε κίτρινο και ροζ χρώμα.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Θα είναι διαθέσιμα για παραγγελίες 10 Απριλίου με ημερομηνία παράδοσης 24 Απριλίου. Αρχικά θα διατεθεί σε 9 χώρες οι οποίες είναι Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Μ.Βρετανία και ΗΠΑ.

Οι τιμές είναι από 350 δολάρια για το Apple Watch Sport έως 10.000 δολάρια για Apple Watch Edition.
Όλες οι εκδόσεις έχουν μεγέθη 42 χλστ. κυρίως για άντρες και 38 χλστ. για γυναίκες.
Apple Watch Sport.

Το Apple Watch Sport 38 χλστ. είναι στα 350 και το Apple Watch Sport 42 χλστ. 400 δολάρια.

Το Apple Watch 38 χλστ. κοστίζει 550 – 1050 δολάρια και το μεγαλύτερο 42 χλστ. 600 – 1100 δολάρια.

Το Apple Watch Edition είναι στα 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

apple watch τιμή, Apple Watch: Επίσημα με τιμή από 350 μέχρι 10.000 δολάρια

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
loni

Πιστευω οτι σημερα εκτος απο το SmartWatch μαθαμε οτι τα ρολογια εκτος απο τον τοιχο μπορουμε να τα φοράμε στους καρπους των χεριων…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

nick2010

H μπαταρία θα διαρκεί…. 18 ώρες ????? Ούτε μέρα δλδ ???????????

Δηλαδή μαζί με το ρολόι θα πρέπει να έχω στην τσέπη φορτιστή και να ψάχνω και πρίζα κατά το απόγευμα ??????

Γιατί ρε γμτ, πρέπει ντε και καλά να θέλουν τα λεφτά μας, αν και μας αντιμετωπίζουν (τουλάχιστον) απαξιωτικά, κάτι σαν άβουλα καταναλωτικά όντα που θα αγοράσουν επειδή “τους το λέμε” ????

Panos7GR

Αν και κακάσχημο (υποκειμενικό) πιστεύω θα πουλήσει σαν τρελό. Χαίρομαι πάντως που επιτέλους θα βγει για να αρχίσει επίσημα η μάχη των smartwatches. Android Wear, Tizen και Apple Watch είναι πλέον στην αρένα!
Κατά τα άλλα δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, με το πιο χαριτωμένο χαρακτηριστικό το Digital Touch, αλλά πιο ενδιαφέρον το η πληρωμή Apple Pay που το ξεχωρίζει απ τα υπόλοιπα (στο Αμέρικα τουλάχιστον).

Εγώ αν ήταν να πάω σε wearable αυτή τη στιγμή, θα αγόραζα το Microsoft Band που είναι υπερπλήρης και με υποστήριξη σε άλλα λειτουργικά όχι μόνο Windows Phone. Από smartwatches σίγουρα το ποιό όμορφο μέχρι τώρα είναι το Huawei Watch, αλλά φτωχό σε αυτονομία.

Nio

Και τετράγωνο και άσχημο. Άμα το έβγαζαν στρογγυλό θα ήταν επιτυχημένο σαν τα αιφον. Εγώ προβλέπω ότι δεν θα πουλήσει πολύ.

jonjon

10.000$ πάμε καλά; παίρνεις zenith, omega , κτλ και θα το έχουν και τα παιδιά σού! Όχι γκατζετ που του χρόνου θα είναι παλιό!

Fanis

Τι μ@@@@κια είναι αυτό;;;; αίσχος! Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου…

nick2010

Συμφωνώ με Νιο, ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!

Το τετράγωνο ρολόι θυμίζει εποχές quartz 1980, τότε που τα πρώτα digital watches τύπου casio πουλούσαν σαν τρελά (γεμάτοι οι πάγκοι των νιγηριανών).

Το iwatch, εκτός από χώρο στην οθόνη, δεν προσφέρει τίποτα στο θέμα “κομψότητα” (πάνε να κρύψουν την ασχήμια με λουράκια, αλλά… αποτυχία). Καταλαβαίνει κανείςτο φάουλ ακόμη κι από την οθόνη του analog clock που είναι σε στρογγυλή μορφή.

Καλώς ή κακώς, αν θέλει κάποια εταιρεία να βγάλει όχι μονο “info band” αλλά και “time piece” το στρογγυλό σχήμα είναι το μόνο που μπορεί να δέσει την κομψότητα με τη χρηστικότητα.

Άσε που εκτός από τετράγωνο είναι και ιδιαίτερα bulky, στα οποία αν προσθέσεις και την “μηδέν” αυτονομία… βλέπω να μοσχοπουλάει ΜΟΝΟ στους κατασκηνωτές των καταστημάτων της apple ανα τον κόσμο (βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί, αλλά λέμε).

Gadgetfreak

Οκ κατανοητό πως το Μήλο και φέτος αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως αν δέν έχεις Μηλο-προιόν δεν είσαι τίποτα, απο που βγάζω συμπέρασμα πως περαν της τραγικής συνεργασίας οίκων μόδας που το πρόιον αυτό ηταν ηδη προμοταρισμένο απο διαφορες εταιριες ρώρα πχ υπαρχούν αναφορές πως το Μηλο-ρολοί θα δωθεί ως δώρο σε υψηλά ιστάμενα άτομα(αγνωστού κατηγοριας μεχρι τώρα) ως διαφήμιση για εδράιωση του κύρους τους εντός της κοινώνίας!
Γιατι οκ οτι ρολόι και να πάρεις ναι μεν διαφέρου μεταξυ εταιριών τα ρολόγια αλλα, οχι αρκετα ωστέ να ξεχωρίζει καθε φορα που θα εξέχει απο το μανίκι τελοσπαντων επειδή μακρυφόρησα παλι θα χτυπησει την ματαιότητα του καθε χαζού αγοραστη….
Φιλικα παντα no apple hate όποιος γουστάρει Μηλο να το χαίρεται για τους αλλους λεω…..

Gadgetfreak

Επίσης ψαχούλεψα να βρω τιμές απο Apple μονο εγω προσεξα πως οπου ελεγε χχχ$ ελεγε ενα 100 πανω σε € ?

ioankav

Κάτοχος pebble (και σε αναμονή για το pebble time). Απλά γελάω τόσο με το σχέδιο (περιμένω να ακούσω σχόλια πολλών που έλεγαν για το άσχημο pebble πώς θα υποστηρίξουν το σχήμα του apple watch) όσο και με την αυτονομία του…

jonjon

Τα έχουμε ξαναπεί! IPhone+ iwatch αξία από 1200>10749 αξία της πρώτης μουρής στην καφετέρια ανεκτίμητη!

kostasmpl

Γελάνε και τα μπετά ρεεεε Apple και δεν πέρνει ο καθένας ένα casio bluetooth η κανένα pebble στα μισά λεφτά να έχει το κεφάλι του ήσυχο! Πότε θα πέσει από το καλάμι αυτή η εταιρία

παπαροκας tiamat

Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ,στα ορια της προσβολης της ανθρωπινης αντιληψης και αξιοπρεπειας!

Καινοτομια ΜΗΔΕΝ
Hardware ΜΗΔΕΝ
Design ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ,ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Θα πρεπει να ντρεπεται για λογαριασμο του οποιος τολμησει και το αγορασει!

Sot11

Το σχήμα όντως δεν ειναι πολυ ωραίο, σε στρογγυλό σίγουρα θα ηταν καλύτερο! Τα υλικά κατασκευής και τα χρώματα τελεια και αρκετά χαρακτηριστικά απο ότι ειδα στην παρουσίαση που εν μερη δικαιολογούν την τιμή, αλλα δεν παύουν να ειναι πανάκριβα! Προσωπικά πάντως ακομα δεν έχω καταλάβει την χρησιμότητα των smartwatches! Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρουν που δεν μπορω να το κάνω με το κινητο; Η ας πουμε ειναι τόσο δύσκολο να βγάλεις το κινητο απο την τσέπη να το κοιτάξεις και θες smartwatch για κοιτάς απο εκεί τις ειδοποιήσεις; Πραγματικά πιστεύω ότι τα smartwatches δεν έχουν λογο ύπαρξης!

9gag

γιατι και η φραπεδουμπα πρεπει να πινεται με στυλ!!!

apostolos

καλα για εμενα γενικα τα σμαρτγουοτσ ειναι fail, αλλα αυτο 18 ωρες?

gkoutsos

@sot11 συμφωνω 100%. γενικα τα smartwatch τα θεωρω αχρηστα. μονο και μονο το γεγονος οτι θα εχεις να φορτιζεις καθημερινα (καποιες εξαιρεσεις κρατανε 1,5-2 μερες) ενα ακομη πραγμα, το οποιο ουσιαστικα λειτουργει υποστηρικτικα για το κινητο σου… ειναι ενα προιον για gadgetακιδες που εχουν και τα χρηματα να σπαταλησουν.

dBpanos

Έχετε μπερδευτεί πολύ, ορισμένοι.

Να ξεκαθαρίσω (γιατί στη χώρα που ζούμε επιβάλλεται πια) ότι εδώ και 3 χρόνια, δεν είμαι πελάτης Apple.

ΟΜΩΣ

Είναι δυνατόν να συγκρίνετε το Pebble με το Apple Watch? Είμαστε σοβαροί? Όσο καινοτομία και να μην έχει το δεύτερο, αν μη τι άλλο η ποιότητα κατασκευής του είναι δεδομένα πολύ καλή. Τα Pebble σε αυτον τον τομέα (όπως και στην οθόνη) είναι αστεία. Κυριολεκτικά για παιδάκια. Tamagotchi ρε παιδί μου, πώς το λένε…

@loni: Δηλαδή 38mm/42mm είναι τοίχου; Εσύ τι φοράς, αν φοράς; Βραχιόλι με καραμέλες από τα 90s?

@jonjon: Μα βέβαια έχεις δίκιο. Ποιος @#$^#%$ θα πάρει Apple Watch Edition αντί για Omega? Μήπως αυτός που έχει ήδη 5 rolex/cartier/omega/breitling/tag/vacheron/patek…? Λέω εγώ τώρα…

Ντάξει αυτονομία τραγική, είναι δεδομένο.

X

Εντάξει μια ζωή υποστηρίζω την Apple άλλα νομίζω ήρθε η ώρα να την κράξω λίγο 😉

350 λέει το φθηνό μοντέλο – αλλά η μεγάλη πλάκα είναι το χρυσό που είναι ρολόι σε τιμή αυτοκινήτου – να υποθέσω ότι όταν βγάλει αυτοκίνητο θα έχει τιμή αεροπλάνου ???

Μάλλον θα συνεχίσω να βλέπω την ώρα στο Iphone μου εκτός κι αν η Apple τώρα που έβγαλε ρολόι αποφασίσει να την αφαιρέσει από τα κινητά :))))))))))))

dBpanos

Δεν είναι τόσο μεγάλη πλάκα η τιμή του Edition. Σαφέστατα ακριβό, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για χρυσό 18 καρατίων. (και όχι 24 όπως γράφει το εδώ άρθρο)

H τιμή του χρυσού 18Κ είναι περίπου $30/g

Δεν ξέρουμε καν βάρος του ρολογιού, αλλά αν είναι 120γρ (πράγμα διόλου απίθανο) και τα 40γρ είναι χρυσός (μπορεί και να υπερβάλλω, αλλά υποθέτω για χάρη υπολογισμού), κόστος αγοράς και μόνο έχει $1200.

Με δεδομένο ότι η Apple τιμολογεί 400% άνω του κόστους, αναμενόμενη η τιμή.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Δεν περιμενω ουτε ενας να υποστηριξει αυτο το προιον! Τ Ρ Α Γ Ι Κ Η αυτονομια, σχεδιο και τιμη! Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ θα πουλησει τρελα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.