Apple Watch: Ερεθισμοί στο δέρμα; Το φοράτε λάθος, λέει η Apple

Κάποιοι χρήστες φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα με το πολυσυζητημένο Apple Watch το οποίο προκαλεί δερματικούς ερεθισμούς στον καρπό που φοριέται. Η Apple από την πλευρά της δίνει κάποιες εξηγήσεις σημειώνοντας ότι κάθε μεταλλικό κομμάτι που αγγίζει το δέρμα του χρήστη έχει περάσει από διάφορα τεστ.

Επιπλέον, η Apple αναφέρει ότι έχει συμβουλευτεί ειδικούς δερματολόγους, ωστόσο και πάλι κάποιοι χρήστες φαίνεται ότι είναι αλλεργικοί. Για αυτό η Apple επισημαίνει σε όσους έχουν πρόβλημα με το nickel, ότι χρησιμοποιείται στο Apple Watch, στο space gray Apple Watch Sport, στα ατσάλινα κομμάτια από τα λουράκια και στους μαγνήτες του ρολογιού.

Αν και η ποσότητα nickel που χρησιμοποιείται από την Apple, δεν είναι αρκετή για να προκαλεί προβλήματα, όσοι είναι ευαίσθητοι στο υλικό καλό είναι να αποφύγουν τα όσα αναφέρονται παραπάνω.

Επίσης αν έχετε πρόβλημα με την κόλλα που χρησιμοποιείται στα τραυμαπλάστ, τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τα Apple Watch case, Milanese Loop, Modern Buckle και Leather Loop, διότι περιέχουν μικρές ποσότητες μεθακρυλικού που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Αν και η Apple ισχυρίζεται ότι τα σημεία του που έχουν το συγκεκριμένο υλικό, δεν ακουμπούν το δέρμα.

Ο σωστός τρόπος να το φοράτε

Μια ακόμη εξήγηση που δίνει η Apple στους ερεθισμούς του δέρματος από το Apple Watch, θυμίζει κάτι από Steve Jobs, ο οποίος είχε απαντήσει σε κάτοχο του iPhone 4 ότι το “κρατάει λάθος”.

Η Apple αναφέρει ότι οι ερεθισμοί του δέρματος μπορεί να οφείλονται στο γεγονός ότι οι χρήστες το φορούν λάθος. Δίνει σαφείς οδηγίες λέγοντας ότι αν το φοράτε πολύ σφιχτά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και αν το φοράτε πολύ χαλαρά μπορεί να προκληθεί τριβή με το δέρμα. Έτσι, η Apple συστήνει το λουράκι να είναι τόσο σφιχτό, όσο πρέπει.

Τέλος, πριν το ξαναφορέσετε συστήνει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Apple Watch: Ερεθισμοί στο δέρμα; Το φοράτε λάθος λέει η Apple, Apple Watch: Ερεθισμοί  στο δέρμα; Το φοράτε λάθος, λέει η Apple

Apple Watch: Ερεθισμοί στο δέρμα; Το φοράτε λάθος λέει η Apple, Apple Watch: Ερεθισμοί  στο δέρμα; Το φοράτε λάθος, λέει η Apple

Apple Watch: Ερεθισμοί στο δέρμα; Το φοράτε λάθος λέει η Apple, Apple Watch: Ερεθισμοί  στο δέρμα; Το φοράτε λάθος, λέει η Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

εγώ περιμ’ενω την apple να επεκταθεί και σε άλλους τομείς όπως αυτπκίνητα,πληντήρια ρούχων/πίατων,φορυρνους,φούρνους μικροκυμμάτων,μηχανές πρίζες, πολύπριζα ρούχα, παοπύτσια μπας και μάθουμε επιτέλους εμέις οι αδαής πως να χρησιμοποιούμε τα καθημερινά αντικείμενα. πραγμτικά εχουμε πρόβλημα μεγάλο!!! εγώ δυστηχώς δεν έχω λεφτά για apple watch και αναγκαστικά έχω 3 ρολόγια σπίτι και κάθονται γιατι δεν ξέρω να τα φωρέσω

Koukoz

……μας ψεκάζουν

Jonathan

@theo όσο εσύ περιμένεις η apple να επεκταθεί στους τομείς που λες, 30 υπάλληλοι της Apple διάβασαν το σχόλιο σου και αναρωτιούνται γιατί οι Έλληνες να είναι τόσο γκρινιάρηδες.

ktp

Χα χα εξαιρετικο !!

Paul

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος

kostas13

Αντε πάλι ! Μια πως θα κρατάμε τα τηλέφωνα μια πως θα φοράμε το ρολόι ρε δε πάτε στο δ….@ μετά σας κακοφαίνεται λου σας λένε πρόβατα 😁

Marios

Απορω ρε Κωστα αν εισαι android fanboy ωρες ωρες. Ειπε η αππλ στην ιστοσελιδα της ή στον τυπο την φραση “το φορατε λαθος”; Ε για ονομα δηλαδη μην παραπληροφορατε τον κοσμο με τιτλους σαν αυτους.
χρηστης nexus 5 και nexus 7

tve

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζετε με το κράξιμο?
Αφού δεν σαν ενδιαφέρουν τα προϊόντα της apple απλά μην ασχολείστε..
Και επίσης αν το άρθρο αναφερότανε στην huawei π.χ, θα το σχολίαζε κανένας? Ούτε καν δεν θα το ανεβάζατε σαν άρθρο..

Panosha

Εχω μεγαλο κομπλεξ γιαυτο και μπαινω συνεχεια εδω μεσα για να κραζω.

nick2010

It s not a problem… it s a feature !!!

giannisanag

τι εντυπωση εχει η apple για τους πελατες της οταν θεωρει οτι ανθρωποι που εχουν(;) την (δανεικη;) οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουν ενα τετοιο ακριβο gadget και να ζουν (;) με το αναλογο lifestyle που υπονοουν το κοστος και τα features του ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ!!! (ουτε απο κινεζικο ρολοι των 5 ευρω δεν εχω παθει τιποτα ever ).
Και δεν φτανει που τρολλαρει τις στρατιες απο τα ξαδερφια της κλωνοποιημενης dolly αλλα αυτα πανηγυριζουν και την υποστηριζουν.
τελικα νομιζω οτι ενας λογος που δεν θελω να παρω iphone ξανα (περα απο τις δυνατοτητες που θελω και δεν εχει το ios) ειναι γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΟΙΑΖΩ στη μαζα που προχωρησε στην αποκτηση iphone μετα το 4s και κυριως μετα το 5. μεχρι τοτε τα iphone δεν ειχαν αντιπαλο ουσιαστικο και ελαχιστοι power users καταλαβαιναν και εκτιμουσαν το κοσμημα που κρατουσαν στα χερια τους.

bolo

καλα μη τρελαθουμε …. υπαρχουν ατομα που ειναι αλεργικα στο νικελιο που αναγκαστικα εχουν μεσα ολα τα ανοξειδωτα ατσαλια…ασχετα αν αυτα βρισκονται στο apple watch η σε rolex submariner… και δε νομιζω να αμφισβητει καποιος την ποιοτητα του rolex……

giannisanag

@bolo αυτα τα ατομα λοιπον δεν θα πρεπει να παρουν ρολοι μ ανοξειδωτο μπρασελε και θα πρεπε να το ξερουν. Επειδη γραφει πανω apple τα ξεχνανε ολα και περιμενουν οδηγιες (η εκ του πονηρου ζηταν αποζημιωσεις)
Ειναι σαν το bend gate. Δινουν 600 ευρω για μια hi tech φλουδα απο αλουμινιο και γυαλι και αντι να την προσεχουν σαν τα ματια τους την στριμωχνουν σε τσεπες καθονται πανω της τη ριχνουν κατω κι απαιτουν να ειναι αθραυστη (δεν τους ειπε κανεις οτι ειναι αθραυστη) επειδη κανει 600 ευρω. Κανει 600 ευρω για 1002 αλλου λογους (μεταξυ των οποιων και η ενδημικη προβατιαση προς οποιαδηποτε εταιρεια απο την οποια πασχουν ορισμενοι και η οποια ανεβαζει τις τιμες)
τα ιδια και με το iwatch.

Makis

@ bolo

Ακριβώς…

nikmour

@nick2010 δίκιο έχεις 100%. Θα βγάλουν και apple κρέμα για τους ερεθισμούς και θα τρέξουν να την πάρουν όλοι. Όπως με το νερό
https://scoopertino.com/apple-blasts-into-supermarkets-with-revolutionary-apple-water/

Jonathan

@nikmour μαγκιά τους. Εσυ ως Έλληνας τι έχεις παράξει ; Σαρκασμό και φραπέ ;

dimpep

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Φυσικά και δε φταίει το apple watch αν κάποιος είναι αλλεργικός σε κάποια υλικά. Και αν είναι αλλεργικός μη περιμένει να μην ερεθιστεί από ένα ρολόι των 10€. Απλά όταν σκας 500+€ περιμένεις να μην έχεις αλλεργίες. Έτσι μου κάθεται εμένα.

Αν και δεν είμαι apple fan σε αυτή την περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο. Δεν πρόκειται για defect του ρολογιού, αλλά για εξειδικευμένες περιπτώσεις

Denis

αχ @nikmour φίλε μου αχ… ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρεις ποτέ δάνειο γιατί απ’όσο δείχνεις δε φαίνεται να προσέχεις τα ψιλά γράμματα στη σελίδα που πόσταρες..

https://scoopertino.com/apple-blasts-into-supermarkets-with-revolutionary-apple-water/

* ( Get all the breaking FAKE apple news at scoopertino.com )

dami

@nikmour εμπιστη πηγη βλεπω 😛

harispao

Jonathan
Το να είσαι Ελληνας δεν είναι απλά θέμα υπερηφάνειας είναι προνόμιο.
Αντε όλα τα κλωνοποιημένα εδώ μέσα ο Ελληνας είναι γκρινιάρης είναι αντιπαραγωγικός
είναι αυτό είναι το άλλο.
Ναι έτσι είμαστε γιατί είμασταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ μια χούφτα που μεγαλούργησε χάρις σε αυτήν
ακριβώς την ιδιότητα.
Κοπρέντε? άντε τώρα φάε τις μπάρες σου…

alxgiann

…που μπορώ να παραγγείλω το Apple water Pro; Έρχεται και το καλοκαιράκι, το απλό δεν φτάνει με τίποτα.

nikmour

@dami @Denis ρε σεις με δουλεύετε? Φυσικά και είναι fake. To συγκεκεριμένο site είναι για να κάνει πλάκα όσο αφορά την apple υπάρχουν άλλα που κάνουν trolling στην ms και στην google. Πραγματικά γελάω (και σας λυπάμαι) που δεν καταλάβατε ότι δεν είναι πραγματική είδηση αλλά καζούρα.
@jonathan σιγά ρε “μη Έλληνα”. Δηλαδή οι Αμερικάνοι δεν σαρκάζουν? Ξέχασες που στα συνέδρεια της Apple γκρινιάζανε για την ms και πόσο τους “αντέγραφαν” τα windows? Από την γκρίνια τους τσουρέκια μας τα κάνανε τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.