Time: Apple Watch, Surface Pro 3 στο top 25 των εφευρέσεων του 2014

Με το 2014 να φτάνει προς το τέλος, το περιοδικό Time έφτιαξε τη λίστα με τις 25 καλύτερες εφευρέσεις της χρονιάς αυτής. Στη λίστα υπάρχουν προϊόντα που κατά καιρούς έχουμε δει να μπαίνουν σε Indiegogo και KickStarter όπως είναι το Hoverboard και το Coolest, αλλά και εφευρέσεις όπως το chip που σε αποτρέπει από το γλίστρημα.

Apple Watch

Στη λίστα όμως φιγουράρει και το Apple Watch το οποίο αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, βρίσκεται στο top 25. Το περιοδικό αναφέρει ότι το Apple Watch επανασχεδιάζει τον υπολογιστή για τον καρπό χρησιμοποιώντας ένα νέο interface που συνδυάζει οθόνη αφής και φυσικά κουμπιά. Επισημαίνει παράλληλα ότι εκτός από το να λέει απλά την ώρα, μπορεί να στείλει μηνύματα, να δώσει κατευθύνσεις, να συλλέγει πληροφορίες για την υγεία αλλά και να κάνει ασύρματες πληρωμές.

Εκτός από τις λειτουργίες του που είναι στο τεχνολογικό κομμάτι, το Apple watch θέλει να γίνει ελκυστικό και για όσους ακολουθούν τη μόδα, με high-end εκδόσεις 18 καρατίων.

apple watch surface pro 3 time top 25, Time: Apple Watch, Surface Pro 3 στο top 25 των εφευρέσεων του 2014

Microsoft Surface Pro 3

Το Microsoft Surface Pro 3 είναι επίσης στη λίστα. Ένα προιόν το οποίο φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το laptop χρησιμοποιώντας Type Cover, kickstand και stylous, συχνά βάσει τον εαυτό του απέναντι στο MacBook Air της Apple. Με Intel στο εσωτερικό του, 4 ή 8GB RAM, μέχρι 512GB ενσωματωμένη μνήμη δεν είναι ένα τυπικό tablet.

apple watch surface pro 3 time top 25, Time: Apple Watch, Surface Pro 3 στο top 25 των εφευρέσεων του 2014

Τέλος, στη λίστα είναι και το Blackphone, συσκευή η οποία τρέχει forked έκδοση του Android προστατεύει το κινητό από το να είναι ευάλωτο σε διαρροές προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Οι κλήσεις και τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα όπως και το browser history. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, Weir-Jones, ακόμη και οι χρήστες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μιας και σήμερα τίποτα δεν μπορεί να καλυφθεί με έναν “αόρατο μανδύα”.

Να πούμε ότι η λίστα του περιοδικού δεν έχει να κάνει με τις πωλήσεις των προϊόντων, διότι κάποια από αυτά όπως το Apple Watch δεν έχουν κυκλοφορήσει καν στην αγορά.

apple watch surface pro 3 time top 25, Time: Apple Watch, Surface Pro 3 στο top 25 των εφευρέσεων του 2014

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Το apple watch ; Μαλιστα. Κι ακομα δεν εχει κυκλοφορησει. Δλδ τα galaxy gear τι κανουν ; Ε ρε μαρκετινγκ..

loni

Ποσα εκατομμύρια δινουν ειλικρινά καθε χρονο για να μην βλεπουν, να μην ακουν και να μην λενε τπτ εκει εξω μερικοι άνθρωποι? Οι 3 μαιμουδες πρέπει να ειναι αφισα στην διαφημιση της απλ. Ενας νεος κοσμος στον κοσμο μας…

Panos7GR

Απορω πως βαλανε smartwatch μέσα, ειδικά από τη στιγμη που όλα τα ίδια κάνουν. Τι Android Wear smartwatch, τι Apple Watch, τι Gear με Tizen, όλα ακριβώς τα ίδια προσφέρουν (εκτός του Gear S που παίρνει και SIM). Δηλαδή με τι κριτήρια; Δεν μετράει η πρωτοπορία; Ποιο smartwatch είναι πρωτοπόρο για να κατέχει θέση στη λίστα; Κάλα κι άλλα μου φαίνεται…

Επίσης το Hoverboard είναι όντως πραγματικό project; Γιατί για όσους θυμούνται, πολλά είχαν ακουστεί τότε.

Darth

0x0a0x0a0xa αναρωτιέμαι ποσο του πληρώνουν εταιρειες για να βγάζουν αυτα (απλός θα ήθελα να ακούσω το ποσό να δουμε για τι λεφτα μιλαμε)

Sot11

Φοβερές εφευρέσεις και τα 3, πως είναι ανακάλυψη της φωτιάς και του τροχού..ένα τέτοιο πράγμα!

Bottox

λοιπόν του χρόνου θα είμαι και εγώ στη λίστα
θα βγάλω ένα κινητό που θα έχει 5′ οθόνη, 4k ανάλυση, 3mm πάχος, 7000mAh μπαταρία, 500MP κάμερα, 20GB RAM, 5TB ROM, και το πρωί θα πηγαίνει και τα παιδιά σχόλιο…
δηλαδή αν έχουν το ΘΕΟ τους έβαλαν στη λίστα κάτι που δεν έχει βγει ΕΛΕΟΣ

tiamat

ακου apple watch “εφευρεση”!
αντε να του δωσουν και βραβειο nobel του εφευρετη!

ανεχομαι το trolling φτανει να μη με περνανε και για Μ@Λ@Κ@ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch Ultra: Ακυρώθηκαν τα σχέδια για microLED οθόνη;

Ο προμηθευτής της Apple ams OSRAM ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα «επανεκτιμήσει τη στρατηγική της για microLED».