Apple Watch: Θα σε ενημερώνει ότι κάθεσαι για ώρα

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Goldman Sachs technology conference που πραγματοποιήθηκε εχθές, ο Tim Cook αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο επερχόμενο Apple Watch παρομοιάζοντας την αγορά των smartwatch σήμερα όπως εκείνη των MP3. H Apple δεν παρουσίασε πρώτη MP3 player, όμως τα iPod θα θυμούνται όλοι.

Με αυτή τη αποστροφή του λόγου του θέλησε να τονίσει ότι το Apple Watch δεν είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι που θα κυκλοφορήσει, θα έχει όμως παρόμοια επιτυχία με αυτή των iPod.

Ο Tim Cook είπε ότι το Apple Watch θα έχει να προσφέρει πολλά στην υγεία και ότι θα έρθει για να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε την ζωή μας. “Αν για παράδειγμα μένω καθιστός για ώρα, το Apple Watch θα δονηθεί ενημερώνοντάς με ότι θα πρέπει να κινηθώ”.

Apple Watch Tim Cook, Apple Watch: Θα σε ενημερώνει ότι κάθεσαι για ώρα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

https://sites.garmin.com/en-US/vivo/vivofit/ το κανει καιρό το vivofit της garmin,δεν ειναι smartwatch αλλα οχι και οτι ειναι και αυτο καινοτομία της apple.

Theo

Ακριβώς το ίδιο κάνει και το shealth της σάμσουνγκ. Μην κοινοποιείται τα άρθρα έτσι νομίζοντας ο κόσμος ότι θα το κάνει το apple watch και κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει. Οπότε τι μας λέει ο Cook; Ποια ζωή θα αλλάξει; Αν κάποιος βαριέται να κουνηθεί από τον καναπέ του θα συνεχίσει να βαριέται. Ααα ξέχσα θα το κάνει το ευφυέστατο ρολογάκι της apple.

Denis

Μπαταρία καλή με ενδιαφέρει να έχει για τα υπόλοιπα λίγο πολύ λόγω OS θα είναι μπροστά

Chris

Αυτό που αναφέρει η apple ως ενημέρωση λέγετε ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία… Συν ότι θα γίνουν αθλητές οι αγοραστεσ του αναζητώντας φορτιστή καθε μία ώρα

Sot11

Theo το φαΐ σου τρώει η Apple? ηρέμησε…

tech21man

Ναι οτι τερματισα τις εξετασεις της χοληστερινης και των τριγλυκεριδιων δεν φτανει, το ρολοι της apple εμεινε να μου σπαει τα @#$ καθε μερα λες και δεν το ξερω οταν καθομαι.

Telis

Κάθε τρεις και λίγο διαβάζουμε ότι η Xiaomi και η Samsung δήθεν αντιγράφουν την Apple , όταν όμως η Apple αντιγράφει τους άλλους (συνεχώς κλέβει από την στιγμή που ιδρύθηκε , άλλωστε το είχε παραδεχθεί και ο Steeve Jobs) όπως τώρα που αντιγράφει το Galaxy Gear και το S health της Samsung ούτε κουβέντα.

TomYork

Στην δεύτερη παράγραφο τι εννοείς δεν κατάλαβα καλα Κώστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.