Apple Watch: Προβλήματα με χέρια που έχουν τατουάζ [tattoo-gate video]

Στην πρόσφατη συνέντευξή τους οι αρχισχεδιαστές της Apple, Jony Ive και Marc Newson, τόνισαν ότι έφτιαξαν το Apple Watch επειδή είδαν ότι ο καρπός είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να φορεθεί η τεχνολογία. Δεν είχαν προβλέψει όμως μια παράμετρο της εποχής μας, τα τατουάζ.

Αν ανήκετε σε αυτούς που σχεδιάζουν να αγοράσουν το Apple Watch της Apple θα πρέπει να έχετε μια βασική προϋπόθεση: “καθαρό” καρπό. Πολλοί χρήστες που είχαν έντονα τατουάζ στον καρπό τους ανέφεραν ότι το Apple Watch δεν λειτουργεί καλά και ειδικά ο αισθητήρας καρδιακών παλμών.

Αυτό συμβαίνει διότι ο αισθητήρας καρδιακών παλμών λειτουργεί ρίχνοντας πράσινο LED φως εκατοντάδες φορές το δευτερόλεπτο, οπότε οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει μεταξύ αισθητήρα και δέρματος, σημαίνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Μετά τις αναφορές που έκαναν διάφοροι χρήστες, το iMore έκανε τις δικές του δοκιμές και είδε ότι πράγματι τα σκούρα χρώματα όπως μαύρο και κόκκινο επηρεάζουν τη λειτουργά του ρολογιού που δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι σε επαφή με το δέρμα. Τα πιο ανοιχτά χρώματα επηρεάζουν την λειτουργία του αισθητήρα καρδιακών παλμών, αλλά δεν καθιστούν το ρολόι άχρηστο.

Ωστόσο, θα δούμε τι μπορεί να κάνει η Apple για να διορθώσει το “Tattoo-gate”, μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το video:

apple watch tattoo, Apple Watch: Προβλήματα με χέρια που έχουν τατουάζ [tattoo-gate video]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Denis

Ενδιαφερον θα ειχε αν ολα τα smartwatches αντιμετωπιζουν αντιστοιχο προβλημα

nickos

Βρείτε να φτιάξετε το πρόβλημα γιατί iphone-iwatch χωρίς τατουάζ, αμάξι χωρίς ρόδες…. 😂

Vai

Τι κριμα! Τωρα ολοι οι τατουαζατοι γενειοφοροι καγκουρες κλαρινογαμπροι, θα τρεχουν στα ινστιτουτα laserline clinics για να αφαιρεσουν τα αντιαισθητικα και χαζα σχεδιαστικα τατουαζ τους επειδη δεν θα λειτουργει το ρολογακι τους σωστα κα ιοπως πρεπει!

Πραγματικα πιστευα οτι θα ερθει μια εποχη που ολοι θα τρεχουν να αφαιρεσουν τα τατουαζ απο το σωμα τους επειδη το επιβαλλει η μοδα, η ιδια μοδα που επιβαλλει να εχουν ολοι τατου στις μερες μας. Αν καταφερει εντελει να το κανει αυτο η apple ισως στο μελλον να αγορασω καποιο προιον της.

f3d0n

@Vai
Πωπω χολή που έβγαλες ρε αδερφέ μου για αυτούς που έχουν tattoo… Αν είσαι 60+ σε καταλαβαίνω, αλλά αν είσαι μικρότερος γιατί τόση απέχθεια; Δεν σε άφηνε ο μπαμπάκας σου μικρό να χτυπήσεις και εσύ ένα tattoo και σου έχει μείνει τραυματική εμπειρία; Άκου εκεί να σβήσουμε τα tattoo μας… Κάνα άλλο ανεκδοτάκι έχεις να πεις; 😛
Όσο για το iwatch πεταμένα λεφτά… Με ένα χρονόμετρο μπορείτε να μετράτε και τους καρδιακούς παλμούς σας και πόση ώρα τρέχετε! 😉

Τελης

Όσοι αγοράσουν το iwatch έχουν μεταξένια , βελούδινα χέρια από τις πολλές ενυδατικές κρέμες σαν τον “αέρινο” Tim Cook , δεν είναι για σκληροτράχηλους άντρες με tatoo άρα δεν υπάρχει θέμα.

adonider

Τελη νομιζω σου εφυγε ο ποντος ,ναι απο το καλσον

manolis

δεν είναι δηλαδή για bikers που είναι σε συμμορία για τατουάζ… θα χάσει πολλές πωλήσεις!!! :p

Γιάννης

@f3d0n +1

@Vai
Χαλάρωσε λίγο φίλε μου με την απέχθεια σου για κάτι διαφορετικό που το έχουν οι άλλοι.
Δεν ήμαστε όλοι οι δερματοστιγματισμένοι και γενειοφόροι κάγκουρες και κλαρινογαμπροί.
Κάποιοι κρύβουμε τα πιστεύω μας κάτω απο αυτά!

Vai

@Γιαννης

Ποια διαφορετικοτικοτητα και τι διαφορετικο εχετε αφου εισαστε ολοι ιδιοι και ακολουθειτε ακριβως την ιδια μοδα? Και οταν λεω ολοι εννοω ολοι, ακομα και η κουτση Μαρια! Αντι να αποκτησετε προσωπικοτητα ως ανθρωποι γινοσαστε ακριβως το ιδιο με ολους τους αλλους.

Αλλα ενταξει, σας δικαιολογω γιατι ζουμε σε εποχες εκφυλισμου, παρακμης και σηψης, οποτε ολοι καπως πρεπει να γεμισετε τον κενο εαυτο σας αγοραζοντας, καταναλωνοντας και κανοντας πραγματα που δεν χρειαζεστε η δεν εχετε αναγκη. Δυστυχως αυτη ειναι η ψυχολοπαθολογικη κατασταση των σημερινων “αριθμων” που κατοικουν σε αυτον τον τοπο!

Και επειδη καποιοι θα πεταχτειτε και θα πειτε “ναι αλλα εγω τα τατου τα ειχα πριν γινουν μοδα”, ε, να ενας λογος παραπανω για να τα αφαιρεσει κανεις ωστε να μην ειναι το ιδιο με την αποχαυνωμενη μαζα και το ποπολο τριγυρω του.

Οταν γινει μοδα να ειναι ολοι αδερφες, ελπιζω να μην ακολουθησετε και σεις. Αλλα δε χρειαζεται, ακομα και αυτοι ειναι περισσοτεροι απο τους “σκληροτραχηλους αντρες με τα τατου” σαν τον Τελη Τιπιτελη ενα πραγμα.

giannisanag

@vai
coolare ρε αδερφε. Αν ημουν moderator του blog θα σουν delete και ban.
Εμενα δεν μου αρεσουν τα tatoo ουτε τα piercing. Καποιοι μαλιστα εχουν τοσο αποκρουστικη οψη (εχεις δει φανταζομαι τις δαχτυλοτρυπες στ αυτια) που η τοση σπουδη στην ασχημια με κανει να τους χαρακτηριζω πολυ ασχημα. Απο μεσα μου ομως μαγκα. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να προσβαλλεις ετσι κοσμο επειδη δεν γουσταρεις την εμφανιση του.κανενα. εσυ δειχνεις κενοτητα χαρακτηρα με αυτη τη συμπεριφορα. Απολιτιστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.