Apple Watch: Αντέχει περισσότερο απ όσο περιμέναμε στο νερό [video]

Η απάντηση της Apple στο ερώτημα αν το Apple Watch είναι αδιάβροχο, σαφώς είναι αρνητική. Μιας και κυκλοφόρησε σήμερα όμως σε κάποιες χώρες, έχουμε ήδη τις πρώτες δοκιμές κάτω από το νερό όπου φάνηκε να τα πηγαίνει πιο καλά απ όσο θα περιμέναμε.

Το FoneFox πήρε το Apple Watch στα χέρια του και το δοκίμασε κάτω από το νερό. Το ρολόι άντεξε για 5 λεπτά μέσα στο μπάνιο με ζεστό νερό, άλλα 5 λεπτά μέσα σε ένα δοχείο με κρύο νερό και 15 λεπτά στην πισίνα.

Ωστόσο από την στιγμή που η Apple δεν δίνει πιστοποίηση για αντοχή κάτω από το νερό, καλό θα ήταν αν μην το πάρετε μαζί σας για κολύμπι.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch: Δείτε πως είναι από μέσα [teardown video]

Δείτε το video:

apple watch water test, Apple Watch: Αντέχει περισσότερο απ όσο περιμέναμε στο νερό [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Το Apple Watch ειναι ανθεκτικο στο νερο (water resistant), οχι αδιαβροχο (waterproof). Αυτο σημαινει οτι αντεχει π.χ. στη βροχη, τον ιδρωτα. το πλυσιμο των χεριων κλπ. Λογικο ειναι να εχει μια ανθεκτικοτητα στο νερο. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το πλεον καταλληλο για ψαροντουφεκο…

theo

@Agnostos13 και πως θα βλέπεις τα μηνύματα σου και θα κάνεις update to facebook σου όταν πας για ψαροντουφεκο?

παπαροκας tiamat

μια ζωη αχρηστοι, ανικανοι . το πουλανε ως fitness watch, accessory ξερω γω τι και δε το καναν καν αδιαβροχο …

μου εχει τυχει να τρεχω με χαλαρη βροχη και να ανοιξουν ξαφνικα οι ουρανοι.. αλλος κανει κολυμπι, αλλος απλα βαριεται να το βγαζει οταν κανει ντουζ. το καναν χοντρο, με τραγικη αυτονομια, χωρις gorilla, sapphire glass (διαθεσιμο μονο στις εκδοσεις με τα χιλιαρικα δολλαρια και ευρω) και ουτε καν αδιαβροχο.

μακαρι να σπασει καθε ρεκορ οπως τα iphone επιβεβαιωνοντας τον “” τιτλο τιμης “”που δικαιως φερουν οι κατοχοι μηλου

Agnostos13

@theo
Ουτος ή αλλως η τεχνολογια στις οθονες αφης σημερα δεν επιτρεπει την αφη κατω απο το νερο οποτε ειναι πολλα τα προβληματα!

azriel84

Dear priestrock tiamat, Το πουλάνε ως ΚΑΙ fitness watch και όπως βλέπεις έχει κάποια αντοχή στο νερό. Αν τώρα εσύ θες να τρέχεις υπό καταρρακτώδη βροχή επί ένα τέταρτο (που λέει το βίντεο πως αντέχει το μηχάνημα) και δεν πας κάπου να καλυφθείς, θες να λούζεσαι μ’αυτό κτλ τότε ναι, δεν είναι για σένα το smartwatch και η Apple δεν στοχεύει εσένα σαν πελάτη. Υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές για τέτοια γούστα 😉 H φθηνή έκδοση έχει την επικάλυψη ιόντων Χ ή πως στο διάολο θέλει να το λέει το marketing της apple που είναι κάτι ανάμεσα σε gorilla glass 3 με 4, sapphire έχει η μεσαία έκδοση των 600$ (τα χιλιάρικα που τα είδες, άστα αυτά για τους ματαιόδοξους stars και τους εμίρηδες που τα έχουν για να πάρουν το “edition” μη χέσω) Επίσης τροφή για σκέψη. Έχουμε πλέον δει τόσα και τόσα Φθηνά, κάπως Χρηστικά και Πανέμορφα Android Wear ρολόγια. Αν ήταν τόσο κορυφαία, γιατί τόσο καιρό πούλησαν σχεδόν το 1/3 απ’όσο φημολογείται ότι πούλησε το apple watch από τις προπαραγγελίες μόνο; Ή είναι ακόμα σχετικά άχρηστα σαν gadgets γενικότερα τα smartwatches (τείνω προς αυτή την κατεύθυνση προσωπικά) ή απλά οι “έξυπνοι και ψαγμένοι και σούπερ ντούπερ χάκερς λινουξάδες” κάτοχοι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.