Apple watchOS 2: Bug καθυστερεί την σημερινή κυκλοφορία του

Σήμερα μαζί με την κυκλοφορία του νέου iOS 9 για iPhone και iPad περιμέναμε από την Apple να δώσει και το νέο Apple watchOS 2. Τελικά όμως φαίνεται ότι η κυκλοφορία του πηγαίνει κάποιες μέρες πίσω, σύμφωνα με πηγές εκ των έσω που επικαλείται το TechCrunch. Εκπρόσωπος της Apple φέρεται να δήλωσε ότι η καθυστέρηση προκλήθηκε λόγω κάποιου bug.

“Ανακαλύψαμε ένα bug κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του watchOS 2, το οποίο χρειάζεται περισσότερο χρόνο να διορθωθεί, απ ότι είχαμε υπολογίσει. Η κυκλοφορία του δεν θα γίνει σήμερα, αλλά έρχεται σύντομα”, δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος της Apple.

To WatchOS 2 φέρνει διάφορες αλλαγές στο Apple Watch, όπως native υποστήριξη για third-party apps, την ικανότητα να προβάλλει μικρά video κατευθείαν στον καρπό, nightstand setting που συμπεριλαμβάνει λειτουργία αφύπνισης και snooze, και νέα face options.

Μπορεί το Apple watchOS 2 να πήρε αναβολή, ωστόσο σήμερα περιμένουμε να γίνει διαθέσιμο το iOS 9.

Apple watchOS 2: Bug καθυστερεί την σημερινή κυκλοφορία του, Apple watchOS 2: Bug καθυστερεί την σημερινή κυκλοφορία του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kalex1999

Υπάρχει και περίπτωση να υπολογισανε ότι οι servers της εταιρίας να μην μπορούσαν να αντέξουν και τα πολλά downloads iOS 9 και του watchOS 2, ποιος ξέρει 😉

Ακης

Τι λέτε βρε παιδιά! Και τώρα τι θα απογίνουμε ? Πως θα αντέξουμε αυτήν την καθυστέρηση? Πως θα κοιμηθούμε το βράδυ? Πολύ άσχημα τα νέα! Ανυπόφορη η κατάσταση! Apple my ass!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.