WSJ: Η Apple ετοιμάζει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μοιάζει με minivan

Δεν είναι μόνο η Google που αρέσκεται στο να ασχολείται με νέα projects όπως είναι για παράδειγμα τα αυτοκινούμενα οχήματα. O CEO της Apple, Tim Cook, πέρσι σε συνέντευξή του είχε πει ότι η Apple ετοιμάζει πράγματα τα οποία δεν έχουμε φανταστεί και δεν έχουν κυκλοφορήσει καν ούτε ως φήμες. Μια τέτοια φήμη κυκλοφόρησε τώρα και αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει το δικό της αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, εκατοντάδες υπάλληλοι της Apple εργάζονται πάνω στη δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου το οποίο ονομάζεται Titan και μοιάζει με minivan, τουλάχιστον η μορφή που έχει προς το παρόν αυτό θυμίζει.

Η WSJ αναφέρει επίσης ότι επικεφαλής της πολυμελούς ομάδας είναι ο πρώην μηχανικός της Ford, Steve Zadesky που έχει βοηθήσει την Apple στη δημιουργία των iPod και iPhone.

Δεν περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα καθώς θα χρειαστεί καιρός για να ολοκληρωθεί το project, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τον τεράστιο αριθμό υπαλλήλων που εργάζονται πάνω σε αυτό, και το γεγονός ότι πρόσφατα στελέχη της Apple επισκέφθηκαν την Αυστρία όπου είχαν συνάντηση με κατασκευαστές high-end αυτοκινήτων, τότε δεν φαίνεται να είναι ένα από prototype αλλά η Apple το έχει πάρει πολύ σοβαρά.

Τι θα λέγατε για ένα αυτοκίνητο με logo ένα δαγκωμένο μήλο;

apple car, WSJ: Η Apple ετοιμάζει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μοιάζει με minivan

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Όχι, εννοείται πως όχι! Προτιμώ αυτοκίνητα απο εταιρείες που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο! Μονο Audi, άντε και κάνα Mini Cooper s!

Lefteris T.

Το απολυτο hipsterogadget τωρα ολα τα χιπστερο/κλαρινακια αντι για iphone στις τσεπες θα εχουν κ ενα icar στο γκαραζ τους και θα χαιρονται!

Darth

@Sot11 Audi έχει σχεδόν μηδενική εμπειρία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αποθήκευση ενεργειας ……(δλδ σε κάτι το οποίο είναι μέλλον… και μάλιστα πολυ κοντύνω)

και ναι εχεις δίκαιο προτιμάμε εταιρειεν με μεγαλύτερη εμπειρία….. και την μεγαλύτερη εμπειρία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει η Teslamotors…………. δες πχ το Tesla Model S……. να σου φύγει το σαγόνι………….

Beholder

Δεν βγάζει καλύτερα εσώρουχα με το μήλο, πιο πολλά θα βγάλει από τους φανατικούς με IQ ραδικιού

Manos

@Βeholder Τα “μεγάλα” γραφεία χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple, δηλαδή αυτοί με το IQ ραδικιού που λες. Από την Google μέχρι την Microsoft 😉 σ’αρέσει δεν σ’αρέσει έτσι είναι!

iasonas4

ο μπονο που κολαει; θεε μου το μαρκετινγκ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.