ARCHOS 70 Internet Tablet βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ARCHOS 70 Internet Tablet με οθόνη αφής 7 ιντσών multi-touch και επεξεργαστή 1GHz. Φοράει το πιο πρόσφατο επίσημο update της ARCHOS με Android 2.2 Froyo με πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα AppsLib ενώ με μια απλή εγκατάσταση τρέχει και το Android Marketplace. Δείτε το βίντεο.

Το ARCHOS 70 Internet Tablet το αγόρασα από το κατάστημα Dixons Travel από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου σε τιμή 181,81 λίρες Αγγλίας (215 ευρώ).

, ARCHOS 70 Internet Tablet βίντεο παρουσίαση

, ARCHOS 70 Internet Tablet βίντεο παρουσίαση

, ARCHOS 70 Internet Tablet βίντεο παρουσίαση

, ARCHOS 70 Internet Tablet βίντεο παρουσίαση

ARCHOS 70 Internet Tablet
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Froyo
Επεξεργαστής: 1GHz
Οθόνη αφής: 7 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Μνήμη flash: 8GB
Wi-Fi, microSD, mini HDMI, micro USB, Web Camera
Διαστάσεις: 201x114x10 χλστ.
Βάρος: 300 γρ.

Παιδιά προσοχή, μην μπερδευτείτε.
Yπάρχει και το προηγούμενο μοντέλο ARCHOS 7 με οθόνη resistive και Android 1.6.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

194 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos M

Τελικα δεν κρατηθηκες!!! Αντε καλοριζικο!

giorgosK

Γιατί δεν μας το είπες να σου παραγγείλουμε μερικά; 😀

Achilleas

με κάλυψες απόλυτα. Σ ευχαριστώ πολύ, ωραία δουλειά για άλλη μια φορά, βίντεο ρεαλιστικό με πραγματικές συνθήκες, πραγματικά κολλήματα της συσκευής έτσι ώστε να μπορούμε αντικειμενικά να καταλάβουμε ποια από αυτά είναι σημαντικά για εμάς και ποια όχι. Συμφωνώ με το σχόλιο “δεν είναι Ipad αλλά δεν κάνει και 500€”.

Σημειώνω ότι το βίντεο ανέβηκε μια βδομάδα αφού ζητήθηκε, τόσο από μένα όσο και από άλλους χρήστες όπως παρατήρησα. εξαιρετικά καλός χρόνος. Keep up the good work κώστα.

spiros

΄Κώστα πιθανόν να το αγοράσω , 275 κάνει από eshop, τι λές να το αγοράσω απο κεί ή απο άλλο κατάστημα? και κάτι άλλο πόση ram έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο πώς θα βάλω , γιατί με ενδιαφέρει πολύ.

ευχαριστώ , περιμένω απάντηση ή από εσένα ή από κάποιον άλλο από εδώ

🙂

Fadasma

Άραγε μπορούμε να συνδέσουμε στικάκι USB για mobile internet;

Fadasma

Βέβαια αν έχουμε κινητό με Android 2.2 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το wifi hotspot του για να μπει στο ίντερνετ το Archos.

spiros

Κώστα 256ΜΒ ραμ έχει σωστα?? με ένα καλό task killer δεν νομίζω να κολλάει ε? στο ιντερνετ που σου κόλλησε πιθανόν να έπρεπε να διαγράψεις cookies kai history , ξέρω εγώ από browser , symbian se nokia n82 ΄΄εχω 🙂 α και κάτι άλλο , πιο πολύ το θέλω για ταινίες και λίγο σερφάρισμα , άντε και κανα καλό παιχνιδάκι , αν λέμε τώρα θέλω να περάσω μια ταινία avi h mkv sta 720p me 5.1 surround φαντάζομαι παίζει καλά? η ανάλυση από ότι βλέπω είναι πολύ καλή και χορταστική για ταινίες…….

giannis

φοβερό για τα λεφτά του.Περιγράφεται τέλεια απο το ότι για τα λεφτά του κάνει τα πάντα.Ανάλογα τα λεφτά που δίνεις έχεις και ανάλογες απαιτήσεις.Σκέφτομαι να πώ σε φίλο μου που είναι αγγλία να μου το φέρει.Ξέρω ότι δεν μου χρειάζεται καθόλου-καθόλου όμως αλλά η τιμή με τραβάει πολύ.Δεν ξέρω αλλά μάλλον πρέπει να κρατηθώ

Andreas T

Συνφωνώ με gianni. Είναι φοβερό για τα λεφτά του

giannis

Κώστα μπορεί να το χάνω κάπου αλλά δεν το άκουσα.Είπες τί μπαταρία φοράει?Γιατί είναι πολύ σημαντικό μην θέλει να το έχεις στην πρίζα συνέχεια.Και για να πώ και ένα κακό θα ήθελα μιά λίγο καλύτερη κάμερα.Είναι πολύ λίγο η VGA στην εποχή μας.Πίσω είμαι της άποψης ότι είναι άχρηστη αλλά για κανα skype θα ήθελα καμμία καλύτερη μπροστινή

JohnKarak

Πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά Κώστα! Καλορίζικο! Ψήθηκα πολύ να χτυπήσω κι εγώ ένα, δυστυχώς όμως τα ελληνικά καταστήματα το έχουν από 260 ευρώ και πάνω! Συγκεκριμένα, Multirama και e-shop.gr το έχουν 275 ευρώ, ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα μικρότερα καταστήματα που είδα στο skroutz να το έχουν γύρω στα 260 ευρώ.

Aris

Κάνει κάποια κολλήματα αλλά για την τιμή του είναι μια τίμια αγορά

Λευτέρης

Κώστα το παιχνίδι με τα αυτοκίνητα στην αρχή του βίντεο μπήκες στα 3d games
και μετά στο games μπορεί γι’ αυτό να μην το έβρισκες

Anastasios-Antonios Toulkeridis

α χθες το εβλεπα στον καταλογο του Saturn (ή του Media-Markt, ενα απ’τα δυο), το εχουν 229 ευρω

Fadasma

@Anastasios-Antonios σε ποιο κατάστημα; thanx για την είδηση.

Marios Basileiou

Αυτο που μου την σπαει ειναι που δεν βαζουν ενα GPS. Αλλα tablets εχουν το Gps και εχουν χειροτερη οθονη,μπαταρια ή επεξεργαστη!!!Το μονο ολοκληρωμενο πακετο ειναι το Galaxy Tab δυστυχως για μενα!! Δεν γινετε να του εβαζαν Gps οπως λες και εσυ και να το βαλουν 50 ευρω ακριβοτερο? :P.Τωρα εχω βρει ενα καινουργιο στο ebay που φαινεται να τα εχει ολα…! .Καλα οσο για τις τιμες εμεινα αφωνος!!!Η Ελλαδα εγινε Κυπρος 😛 και η Κυπρος…. αστα να πανε!!Ειναι λες και εμεις ειμαστε εκατομυριουχοι ρε παιδι μου απο εδω και οι αλλοι στην Αμερικη ειναι φτωχαδακια!!!Δεν παμε καλα!!Μετα απορουν που δεν εχουν πελατες και ολοι αρχισαν να φερνουν απο εξω!!

Dimitr10s

Κώστα θα μπορούσες να μας πείς λίγο για την μπαταρία του??
Πόσο περίπου σου κρατάει σε stand by mode και πόσο με κανονική χρήση(δλδ.σερφάρισμα)???

nemo

Υπάρχει και με σκληρό δίσκο!!! 250GB με 40% παραπάνω πάχος και άλλα 100 γραμμάρια σε βάρος από Αγγλία https://www.simplyelectronics.net με δωρεάν έξοδα αποστολής.
Στις φωτογραφικές έχει καλές τιμές το κατάστημα αυτό πάντως.
Προσωπικά προβληματίζομαι κολλάει ρε γαμώτο μου και στις κριτικές των αγοραστών κολλάω περισσότερο είναι για καθημερινή χρήση άμα δεν τραβάει big problem, απουσιάζει το grs, άστο καλύτερα για αργότερα με κάτι περισσότερο ολοκληρωμένο.

Iakovos

Νομίζω πως είναι πολύ πιο όμορφο απο το galaxy tab…και πιο…πιο…ευχρηστο…δεν ξερω…φαινεται πιο ολοκληρομενο σαν πακετο…

Αλέξανδρος

Παιδιά μη φοβάστε με τη ραμ πέρασα το froyo στο zte blade και τρέχει απίστευτα.
συμφωνώ πάρα πολύ με το σχόλιο σου Κώστα ότι μας πουλάνε πανάκριβα τις συσκευές.
Ισχύει ότι τρέχει το cpu στα 800 mhz μετά το froyo update q

365

πολύ καλό tablet για το ποσό που δώσατε. αλλά μας μπερδέψατε λίγο με το market αν μπορείτε να μας τα ξανά πείτε με λεπτομέρειες

spiros

Κώστα εγώ τελικά θα αγοράσω το 101 το οποίο είναι ιδιο με το 70. μόνο μια ερώτηση :το 101 εχει 512 rαm νομιζω , ισχύει ή κανω λαθος? Το 101 έχει ακριβως τις ιδιες θυρες hdmi κλπ? Ευχαριστώ 🙂

kostas mavros

pesta re costa pesta akrivos theloune na to poulane 600+ k oxi 215!!!

Loukas C. L

άντε αν καταφέρω να πουλήσω το Archos 605 wifi μου μέχρι το καλοκαιράκι θα το χτυπήσω και γω!!:) εντάξει δεν έχει 160gb μνήμη άλλα μια αλλαγή την χρειάζομαι!!!:)

spiros

κώστα τελικα με έπεισες 100% και τις Γιορτές θα το κανω δώρο στον εαυτό μου 😉 θα αγορασω το 101 με τη 10αρα οθονη (το θελω για ταινιες) με 8GΒ και θα αγοράσω και μια καρτούλα micro sd 16 γιγα για τις ταινιες .

spirakisssss

Κώστα πόση ραμ έχει το archos101 internet tablet??? γιατι θα το αγοράσω και γω τελικά , στο site τηs archos δεν αναφέρει τιποτα για το 101

Λευτέρης

I m in love θα το πάρω είναι τούμπανο για τα λεφτά του .
Μόνο μία ερώτηση μπορείς Κώστα να επαναλάβεις αυτό σχετικά με τα apps (στο βίντεο σου 4:23-4:52)

TZANOS

ΣΤΗ ΘΥΡΑ USB ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ STICK ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ?
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΥΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .ΠΧ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΠΛΟΙΟ?
ΜΕ ΤO MIFI THS VODAFONE H TO POCKET WIFI THΣ COSMOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ?

Andreas T

Κώστα, πως και δεν πήρες αυτό με τα 250 gb? Είναι μεγάλη η διαφορά πάχους?

Andreas T

Και εγώ για surf και pdf το θελω. απλά σκεφτομαι και το άλλο γιατί η διαφορά ειναι μικρή στα χρήματα

EliasG

Μια διπλή διευκρίνηση θα ήθελα να ζητήσω μιας και πέρασες ήδη το ελληνικό πληκτρολόγιο με την εφαρμογή Greek Input Method:
Μπορείς να κάνεις εναλλαγή ελληνικών και λατινικών χαρακτήρων επιτόπου από το virtual πληκτρολόγιο ή πρέπει να πας πίσω στο μενού και να αλλάξεις τη γλώσσα εισαγωγής; Επίσης, μπορείς να έχεις γλώσσα συστήματος (μενού) στα αγγλικά και γλώσσα εισαγωγής στα ελληνικά; Ελπίζω η ερώτησή μου να είναι χρήσιμη και για όσους άλλους ετοιμάζονται για τα χριστουγεννιάτικα δωράκια στους εαυτούς μας!
ΥΓ: Θερμά συγχαρητήρια για την πολύ κατατοπιστική παρουσίαση!

EliasG

Χίλια ευχαριστώ για την ακαριαία ανταπόκριση!! Έφυγα σφαίρα για ονλάιν παραγγελία. Μπας κι έχεις πρόχειρο το λινκ να κατεβάσουμε την εφαρμογούλα για το Android Marketplace αφού ξέρουμε από σένα ότι δουλεύει σίγουρα.
Νάσαι πάντα καλά!

EliasG

Είσαι πύραυλος. Είμαι υπόχρεος!

Diamantis

Κώστα καλησπέρα και συγχαρητήρια για την παρουσίαση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω tablet και αυτό μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Επειδή δεν το χρειάζομαι άμεσα – θα το χρειαστώ μάλλον μετά τον Μάρτιο- να το αγοράσω ή να περιμένω μέχρι τότε;

Δημητρης

μπορει να δωσει καποιος site,να προτεινει μαλλον απο που μπορουμε να το παραγγειλουμε απο εξωτερικο ομως!!!δν αντεχω αλλο τα κερατιατικα που πληρωνουμε στην Ελλαδα!Συγνωμη εκ των προτερων αν δν επιτρεπεται Κωστα αυτο που ζηταω!!
Αν κ δν εχω κατσταλαξει στο 70 η στο 101!!

Δημητρης

οκ με καλυψες κ στην επομενη ερωτηση μου Κωστα!!Θα περιμενω κ εγω γτ πιστευω οτι θα κατακλυστει η αγορα μεχρι το καλοκαιρι με tablet!!απλα η τιμη του τα σπαει!!!!

spirakisssss

το 101 έχει ίδια οθόνη με το 70? δηλαδή έχει 16M colors κλπ , δηλαδή είναι καλύτερη σε ευκρίνεια απο το 70?

Αλέξανδρος

EliasG πρώτα κάνε ένα factory reset και μετά πέρνα το froyo.

Diamantis

Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά η τιμή του είναι καταπληκτική για τισ δυνατότητές του.

Αλέξανδρος

δυστηχώς η archos κατέβασε τη συχνότητα του επεξεργαστή στα 800 mhz.Γενικά οι κινήσεις αυτής της εταιρείας είναι απαράδεκτες. οσοι έχουν παρακολουθήσει το θέμα gen8 καταλαβαίνουν τι εννοώ.
κρίμα γιατί το 70 και το 101 είναι πολύ υποσχόμενες συσκευές.

δημητρης

περασα απο multirama να το δω αλλα παιδια μου ειπαν κοντα στα χριστουγεννα θα ειναι προς δοκιμη!!

Ιωάννης Εμμανουηλίδης

όταν κατεβάσω το gApps4Archos2.apk θα εμφανίζει τις εφαρμογές μικρότερες να είναι δηλαδή στο κέντρο και να έχει μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω;

spiros

στο eshop λεει 8/12/2010 νέα παραλαβή , δηλαδή από το έχουν διαθέσιμο για παραγγελία ; γιατι στα multirama μου ειπαν δε ξερουμε , Πιθανόν απο 15/1/2011 και μετα…έχετε ακουσει εσεις για το eshοp ? Δηλαδή ειναι διαθέσιμο? Ευχαριστώ

dimitris

εχει κανεις αποψη για το archos 43 ? σκευτομαι σοβαρα να αγορασω ή αυτο ή το 70 αλλα προτιμω το 43 λογω μικροτερου μεγεθους και καμερας

Νίκος

Κώστα θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν μπορείς στο Archos 70 να ακούσεις live radio από το internet μέσω wifi και εάν μπορείς να γράψεις στο chat του Facebook όπως και σε ένα κανονικό pc με windows!Ακόμα εάν γίνεται αυτό και στο samsung galaxy s,για το live radio από το internet εννοώ!Θα με βοηθούσες πολύ εάν μπορούσες να μου απαντήσεις!Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αλέξανδρος

Νίκος είναι android βάζεις μια εφαρμογή όπως το tunein radio και ακούς τα πάντα. Τ ίδια ισχύουν και για το facebook

Νίκος

Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!Δεν έχω μπει μέχρι τώρα στο android market για αυτό και δεν ήξερα τι εφαρμογές έχει!Με έσωσες!Να είσαι καλά φίλε μου!

jimis

kalimera den mporo na to vro pouthena exei elipsi oli mou lene. to mono pou vrika einai me ta 250GB. kai ayto to vrika 320 eyto. ti les kali einai i timi i na perimeno to 8 ari??

jimis

οχι δεν μπορω να το βρω πουθενα το 8αρι εσυ ξερεις που μπορω να το βρω??? εαν ναι πες μου σε παρακαλω.. μονο το 250GB βρικα.

spiros

Κώστα το archos 101 internet tablet έφυγε για παραγγελία!! 🙂 όταν το έχω στα χέρια μου πιθανόν να σε ξαναενοχλήσω για να μου πεις πώς να περάσω Google Android 2.2 , greek input method , marketplace . 😉 πιθανόν στο νέο blog που θα φτιάξω να ανοίξω ένα κανάλι στο youtube και να ανεβάσω και hands on ….ευχαριστώ 325 Ε από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα , το μοντέλο με τα 8GB….

George

Καλησπέρα Κώστα και σε όλη την εκλεκτή παρέα.
Με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μέσα από μία τέτοια ταμπλέτα (70 ή 101 δεν είμαι σίγουρος ακόμα) να μπορώ να κάνω via tethering με ένα Vodafone Joy Android 2.1phone που έχω, για να κάνω βίντεο-κλήσεις via Skype, MSN, Ooovoo κλπ από την ταμπλέτα.
Γνωρίζει κανείς παιδιά εάν κάτι τέτοιο θα έχει κάπως ικανοποιητική ποιότητα στη βίντεο-κλήση? Ξέρω ότι είναι γενική η ερώτηση μου γιατί εξαρτάται πάντα από την κάλυψη δικτύου, εάν είναι GPRS η 3G κλπ. Αλλά σε γενικές γραμμές θα ‘παίζει’ κάπως ικανοποιητικά από πλευράς ποιότητας βίντεο-κλήσεων via tethering η ποίτητα βίντεο? (βέβαια το πως ακριβώς γίνεται tethering σε συσκευή δεν το γνωρίζω καθόλου…)
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

spiros

και σκέφτομαι εγώ τώρα αφου το 101 έχει και κανονική θύρα usb μπορούμε να του συνδέσουμε κάποιο dvd player??? ή κάποιο 3g modemaki?

George

Ευχαριστώ πολύ Κώστα! Το Vodafone Joy απ’ότι είδα έχει AP.
Μήπως γνωρίζεις τι στοιχεία πρέπει να βρω από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας έτσι ώστε να τα περάσω?
Στη συνέχεια θα κάνω δοκιμή με το nebook μου εάν παίζει στο internet via Vodafone Joy, αφού το Archos δεν το έχω αγοράσει ακόμα… Αλήθεια αφού περάσω τα δεδομένα AP στο κινητό μου, πως θα συνδεθώ στη συνέχεια με το netbook για να μπορεί το netbook να έχει πρόσβαση στο internet? over wifi? over bluetooth? Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Akis

Φίλε jimis που το βρήκες το 250GB καίγομαι….. που είναι;

George

Thank u Κώστα!!

marvel

το βρήκα το archos 70 στα 240-260 ευρώ αξίζει η να πάρο το archos43 στα 200ευρώ?

marvel

ναι..αλλα αξίζει για 240-260 ευρώ?ξέρουμε τίποτα για android 2.3?

spiros

εγώ παιδιά σας προτείνω το archos 101 . Είναι ακριβώς ίδιο με το 70 μόνο που έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης (δηλαδή , οι ταινίες και τα βιντεάκια θα φαίνονται ΄τελεια ) , 10,1 ιντσες – like ipad , usb mini + usb 2,0 κανονική που μπορείς να συνδέσεις πάνω της και φλασάκι και σκληρό και να βλέπεις τις ταινίες σου από εκεί ή να μεταφέρεις τα αρχεία σου πανεύκολα. Μεγάλο και μεταλλικό kick stand . 🙂

325 από το (κίτρινο e-) κατάστημα (-shop) {για να μην κάνω διαφήμιση}

teo

πιστεύεις η 256ram να δημιουργεί προβλήματα?

automan

λιγο πριν κλεισεις to google maps ζουμαρες στη γειτονια μου.χαχαχαχ.και γω το παρρηγειλα ηδη,νομιζω αξιζει καθε ευρω.

spiros

θέλουμε εντυπώσεις να μας γραψεις,πως σου φαινεται η οθονη, η αναβαθμιση σε 2.2 κλπ .. 🙂 παιδια όποιος θελει λινκ για το marketplace να το πει γιατι το βρηκα!

spiros

Κώστα τελικά , το μαγαζί που το είχα παραγγείλει ,με ειδοποίησαν σήμερα ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο , και τελικά παράγγειλα το archos 70 internet tablet . 275 € η τιμή του . Κώστα θα σου ζητήσω μια χάρη : – μπορείς να ανεβάσεις ένα επιπλέον hands on video με το πώς παίζει ταινια 720p HD , και αν γίνεται να μας δείξεις και το παιχνιδάκι με τα αυτοκίνητα που τελικά δεν βρηκες στο hands on. 😉 🙂

ευχαριστώ και ελπίζω να μη σε έβαλα σε μεγάλο κόπο………………

spiros

σήμερα που πήγα σε ένα κατάστημα της vodafone είχε ενα galaxy tab κλειστό και τελικα παιδιά η 7 οθόνη σε ταμπλέτες ειναι χορταστική! Πάντως δε 8α το αγόραζα με τίποτα! 650-70 για ταμπλέτα είναι παρα πολλά!

chris

με ενδιαφερει το 70 αρι αλλα κολλησα λιγο που αναφερετε πιο πανω οτι τρωει κοληματα!!! οντος ετσι ειναι?? πατας πατας και αργει να ανταποκριθει η παγωνει για λιγο?? γιατι 8gb και οχι 250gb υπαρχει καποια ισος δισλιτουργια στο 250gb λογο σκλιρου? γνοριζει καποιος? Ή ποιες ειναι η βασικες διαφορες τους? φανταζομαι οτι καλητερα θα ειναι να εχεις αφθονο χωρο!!! Μια καλη γνωμη θα την ηθελα οποιος μπορει και ξερει!

George

Είμαι μεταξύ Archos 70 & ZTE V9 tablet. Έχουν βέβαια διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, κλπ. και πραγματικά δεν ξέρω ποιο από τα δύο να έπαιρνα… εάν έπαιρνα το Archos 70 (όπου έχει επεξεργαστή 1GHz!!) θα πρέπει όταν είμαι εκτός κάλυψης WiFi να χρησιμοποιώ AP κινητού και άρα 2η συσκευή για να έχω σύνδεση στο internet, confcalls, etc. Το ZTE V9 (δυστυχώς με αρκετά λιγότερα GHz…) έχει ενσωματωμένη σύνδεση via sim, κλπ… Θέλω όμως όποιο πάρω να το χρησιμοποιώ όπως και να έχει αρκετά σε καθημερινή βάση…Τι λέτε ρε παιδιά? Τη βοήθειά σας/γνώμες από ιδία χρήση μπορώ να έχω?? Thank you!!

Ιάσονας

Καλησπέρα. Είμαι και εγώ στην αναζήτηση tablet και κλίνω προς το ZTE V9 λόγω υποστήριξης 3G. Πολλά τα λεφτά για iPad και Galaxy Tab…

Δεν κυκλοφορεί κάτι άλλο στην αγορά;

spiros

εγώ παιδιά πιστεύω ότι θα περάσω πολύ καλά με το ταμπλετάκι αυτό (καθώς σε λίγες μέρες έρχεται στα χέρια μου) ……γιατί smartphone θα αγοράσω τέλη καλοκαιριού και πιθανόν να είναι ή to Samsoung galaxy S 2 ή to LG STAR OPTIMUS 2X με επεξεργαστή 2 πυρήνων!!!!!! και 1080p video record and playback!!!!!!! 🙂

stelios

kalimera… to psaxno kero ke telika parageila to archos 70. Apofasisa na pao ekei gia tous parakato logous

1. einai diathesimo
2. einai se sxetika kali timi (an ke sxetika ipertimimeno sta 275)
3. einai safos kalitero apo ta kinezika
4. exei terastia aytonomia simfona me ton kataskeyasti (stin praksi tha diksi)
5. xoraei stin tsei eno to 101 einai poli makrosteno (exo laptop 12ari opote nomizo den tha me volepsi)
6. einai multitouch se antithesi me alla tis agoras pou exoun ke 3g
7. exei kalo epeksergastei ke pithanotata na anavathmistei se 2.3 (den ksero an ftasei se 3.0)
8. to pira na diavaso ta apeira pdf pou exo gia to metaptixiako ke nomizo oti tha volepsi na to exo sti mia palami ke stin alli ton kafe.

Akis

Μόλις έγινε η παραγγελία για το 250GB απο :https://www.simplyelectronics.net/subcat.php?cid=4&sid=105
για να δούμε πότε θα φτάση Ελλάδα.

jimis

kalimera xronia polla. mia erotisei thelo na kano??? ta agorasa to archos 70 einai pragmatika poli kalo mixanaki. alla den mporo na vro kai na peraso to android market.. ksereis tipota pou mporo na to vro kai na to peraso. eyxaristo poli kales giortes..

Jason Matsoukas

Android Market on archos 70
https://tinyurl.com/2g7etlu

chris

για στην παρεα! τελικα το πηρα to archos 70 μια χαρα δουλευει! αλλα δεν παιζει τα video απο youtube !! τι πρεπει να κανω?εκανα και instal android 2.2 froyo τι αλο θελει για να παιξουν τα video?

jimis

vrika arketes efarmoges gia na peraso to android market alla kamia den epaikse kai akoma ksaxno. kai episeis oute kai mena paizei ta video apo to youtube.

chris

ok σευχαριστω θα κατεβασω την εφαρμογη και θα σε ενημερωσω.

chris

maerketplace μεσα στο archos δεν υπαρχει ουτε κατεβασα το apk που αναφερεις στο video! απλα εκανα update μεσο archos.com κτλ… το adobe flash μου λεει οτι δεν υποστιριζετε απο την συσκευει και ετσι απετυχε η εγκατασταση!!! τι κανω?

GIANNIS

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ARCHOS 101 INTERNET TABLET???

‘H AMA ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ???????

ΤΟ ARCHOS 70 EINAI KAΛΟ…???
ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ € ΤΟΥ?

chris

Την αναβαθμιση την εκανα μεσα απο archos για android 2.2 !!! νομιζα οτι ηταν συγκεκριμενο site για apk και εχασα την μπαλα λιγακι! οκ τωρα καταλαβα το βρηκα το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα, σ’ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Για μενα το archos 70 ειναι souper για την δουλεια που το θελω, απλα πραματακια και βασικα, τα υποληπα στο PC!!!

GIANNIS

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!

stelios

εχω το 70 εδω και τρειΣ μερεσ. σξιζει τα λεφτσ του
θετικα. η τεραστια – τερατωδησ – ασυληπτη αυτονομια
η πολυ καλη οθονη αφησ
η αποκριση και εμβελεια του ασυρματου δεκτη
η φορητοτητα
η ωσ τωρα αποκριση τησ archos στισ ερωτησεισ. αμεσοτστη και στισ γιορτεσ

αρνητικα. το κακο ελληνικο πληκτρολογιο. ψσχνω για καλυτερο
ωσ τωρα δεν εχω βρει αλλο

rokas

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο appslib !!! Με τίποτα τα έχω δοκιμάσει όλα !!!

HELP !!!

rokas

οκ ευχαριστώ(αν και με βγάζει σε μια λευκή οθώνη και κολάει 🙁 ) θα το δοκιμάσω αύριο!!!

Κάτι άλλο… pdf διαβάζει ή πρέπει να τα μετατρέψω σε .ePUB (νομίζω)

κάποιο πρόγγραμα???

ευχαριστώ προκαταβολικά

rokas

ok όλα δουλέυουν !!! ευχαριστώ πολύ !!!!!

Akis

Το Archos 70, GPS μπορούμε να το κάνουμε; Με Bluetooh GPS η κάποιο άλλο τρόπο;
Και πώς; το έχει δοκιμάσει κανείς;

Paris

παιδιά κάτι σημαντικό για εμένα.
είδα ότι δεν εχει full usb θύρα. μήπως ξέρετε αν στο καλώδιο που συνδέεται με τον υπολογιστή το συνδέσουμε με ένα βύσμα usb θηλυκό-θηλυκό, αν θα μπορεί να συνδεθεί πχ με ένα usb stick?

Paris

ευχαριστώ για την διευκρίνηση, ίσως περιμένω να δω και το 101!

spiros

Κώστα , σήμερα πήρα το 70 απο eshop! 😉

spiros

Κώστα σε ευχαριστώ 🙂 το unbox θα γίνει αύριο Παραμονή Πρωτοχρονιάς 🙂

Παιδιά όπως βλέπετε άνοιξα το blog μου εδώ και μία ώρα – 1 θέμα έχω αλλά υπομονή γιατί έρχονται τα καλύτερα…….Κώστα για μπές πώς σου φαίνεται ? μια πρώτη εικόνα…….

σε μία εβδομάδα θα ανοίξω κανάλι στο youtube με unbox (ίσως) και 2-3 hands on…:-)

σε μερικές ωρίτσες ανεβαίνουν και άλλα θέματα……………

George

Οποτε..μετα εχω προσβαση σε ΟΛΟ το ΜΑρκετ ;;;;;

Η αναβαθμιση σε 2.2 ειναι ευκολη ;

George

Το ειδα το βιντεο βρε παιδι μου.
Απλως θελω αμεσα απαντηση ( καιγομαι λεμε ) !!!!

Λοιπον Με ενα Ναι η Οχι…

Δινω το Blade για να παρω το Archos ???

To blade ΔΕΝ βγαινει απο το σπιτι-το εχω ας πουμε κατι σαν laptop.

Ευχαριστω για τον χρονο σου !!

George

Ερωτηση παιδια .

1. Δεν μπορω ΤΕΛΙΚΑ να “Τρεξω” MarketPlace Android. Μου γραφει τρεχει μονο σε eclair.
2. Δεν βρισκω τον flash player οποτε βιντεακια δεν εχει.
3. Η οθονη δεν γυριζει οποτε γυριζω το κινιτο.

Τρελο μπερδεμα.
καποιος να βοηθησει ;

Αλέξανδρος

George ψάξε εδώ https://forum.archosfans.com/

Fanis

ΕΡΩΤΗΣΗ. Δηλαδη αν του κανουμε 2.2 πεφτει η ταχυτητα του cpu στα 800? Ας απαντησει καποιος. Ευχαριστω.

Fanis

Σε ευχαριστω πολυ! Καλη χρονια φιλαρακη! Τα λεμε αυριο με νεωτερα!

spiros

Κωστα εκανα την αναβαθμιδη σε 2.2 και ειχε ηδη ελληνικο πληκτρολογιο!!!!δεν μου παιζει ομωσ βιντεακια ουτε εδω εμφανιστηκε το παραπανω βιντεο ουτε στο youtube δεν εχω περασει.ακομα το market απο που μπορω να κατεβασω το flash player για να παιξει ;η πρεπει να κανω κατι αλλο; ευχαριστω

stelios7

κοστα δεν σιγκρινεται με το ipad και το galaxy tab!!!!!!!!!!!

spiros

Κωστα, κατεβασα τον dolphin γιατι κατι επαθε και δεν φορτωνει τισ εικονεσ, εκανα κλικ την επιλογη για να εμφανιζονται οι εικονεσ αλλα τιποτα, συγνωμη για το σ αλλα δεν εχει το s το ελληνικο

spiros

Κώστα όλα ωραία με το βίντεο και τις εικόνες , το adobe flash έκανε σωστα τη δουλειά του και φορτώνουν τώρα όλα κανονικά. Το πληκτρολόγιο το ελληνικό Κώστα το έχει και στην 2,1 και στην 2,2 αλλά δεν έχω καταλάβει που είναι το “ς” και πώς βάζω τόνους .Εχεις καμιά λύση? ευχαριστώ ……………….. Χρόνια Πολλά και καλή χρονια!

spiros

Star το tablet το έχω εδώ και 1 μέρα……….κατι ψηλοκολληματάκια έχει ,,….του έβαλα και Task killer αυτόν που έχει και ο Κώστας στο βίντεο…..

karpidis

Καλή χρονιά! Δεν ξέρω αλλά λέω να πάρω το zte pad με το πρόγραμμα της cosmote. Άποψη;

spiros

Κώστα στο δικό σου 70 η εφαρμογή YouTube λειτουργεί?? Γιατί σε εμένα κάνει μια προσπάθεια να ανοίξει (εμφανίζει το μαύρο πλαίσιο) και μετα κλείνει δηλαδή ανοίγει για 2 δευτερόλεπτα και κλείνει …..γιατί???? κατα τα άλλα περνάω πολύ ωραία μαζί του , έχει αντικαταστήσει το σερφάρισμα από το λάπτοπ

Akis

Μόλις σήμερα το παρέλαβα επιτέλους!!! Κάτι παίζετε όμως, ενώ το είχαν σαν ετοιμοπαράδοτο από τις 23/12/2010 που έγινε η παραγγελία, η αποστολή έγινε μόλις την Τετάρτη, 4/1/2011 και ήρθε σήμερα, πολυ γρήγορη παράδοση.
Τεσπα να το έχετε υπ’ όψη όσοι το πάρετε από εκεί.
Τώρα κάποιες ερωτήσεις έκδοση έχει 2.0.54 (Androit 2.2.1) ποιά ακριβώς είναι;
Επίσης ενω στην αρχή είχε και Ελληνική γλώσσα τόσο στο menu όσο και στο πληκτρολόγιο από το πληκτρολόγιο χάθηκε, και αυτήν την εναλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά και το αντίθετο δεν μπόρεσα να την κάνω.
Και επικοινωνία μεταξύ PC και Archos για μεταφορά αρχείων πώς γίνεται;
Εχω win 7.

spiros

παιδιά εμένα μου έτρωγε εχθες κάτι μεγάλα κολλήματα όταν η μπαταρία έπεσε απο το 25% !! εσας σας κάνει κάτι τέτοιο?

George

Καλησπερα. Μου κανει και εμενα τετοια κολπα Σπυρο.
Ενταξει δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανημα.
Ισως το φτιαξουν με καποιο update τι να πω..

George

ΚΩΣΤΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ..

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ;;;;;;;

George

Αρα να κανω unistall το androidmarket ε ;
Θα δοκιμασω φιλε..
Ενταξει γενικως ειναι καλη συσκευη για τα 275Ε
Απλα “τρελαθηκα” απο τα κολληματακια.

George

Kωστα ετρεξα Benchmark LinPack for android

Τα scores ειναι…

MFLOPS : 12.554

Time : 6.94 sec

Norm Res : 5.68

Πως τα βλεπεις ;;;;

chris

καλησπερα στην παρεα! εγω την μπαταρια την εχω κατεβασει μεχρι το 10 και δουλευε μια χαρα! αυτο που θα κανετε για να μην κολαει θα πηγενετε στο system monitor και θα σταματατε ολες της λειτουργιες που τρεχουν, αυτο θα το κανετε αφου ανειξη και φορτοσει κανονικα, μετα θα πατε system monitor! και αναλογα τι λειτουργιες που κανετε θα το τσεκαρετε μετα παλυ το system monitor! εγω αυτο κανω και παει souper! και μην το φορτονετε με πολα προγρματα απο το μαρκετ κτλ…

Κώστας

Kώστα καλησπέρα και χρονια πολλα!
έχω και εγώ μια ερώτηση να σου κάνω άν γνωρίζεις (ή αν κάποιος από εδώ γνωρίζει να μου πει).
Έχω το archos 70 αλλά δεν μπορώ να κάνω teathering με το κινητό μου-μέσω bluetooth (xperia mini pro με android 2.1). Δεν γίνεται ή εγώ κάνω κάτι λάθος; έχω ακολουθήσει τη διαδικασία που πρέπει (κάνω pair τις δύο συσκευές γράφει: paired but not connected), και όταν πάω: Settings -> Wireless & Networks -> Cell Phone tethering -> Bluetooth δεν μου βγάζει το κινητό μου!- δεν βγάζει τπτ δηλαδή.
Τι παίζει εδώ;
Ευχαριστώ….

Spiros

1300 points στο benchmark είναι καλα?

LeukoSustima

Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες.
Το 8gb απ το 250gb έχουν διαφορά μόνο 50 ευρώ.
Έτσι σκέφτομαι να πάρω το 250,αλλά διάβασα πως η διάρκεια της μπαταρίας του είναι μικρότερη και δεν αξίζει.
Ισχυεί?Αξίζει το 250?Ποια είναι η γνώμη σας?

kinglee

Εγω προσωπικα εχω το οκταρι, συν οκτο επιπλεον μνημη,συν το γεγονος οτι αγορασα το καλωδιο και εχω οτι φλασακι θελω. Αν θες να φορτωνεις ταινιες αξιζει αλλιως δε βλεπω το λογο. Η μνημη που εχω ειναι αρκετη για παιχνιδια, για ιντερνετ, για διαβασμα. Απο μπαταρια το οκταρι απλα σου φαινεται ατελειωτη.

LeukoSustima

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.
Εγώ βασικά σκέφτομαι,οτι οταν λείπω αρκετές μέρες απο το σπίτι(απ τον υπολογιστή δηλαδή)
θέλω να έχω αρκετό υλικό μαζί μου(κυρίως για ταινίες το θέλω).
Έτσι κι αλλιώς,ο πλεον μεγάλος ενδιασμός μου είναι η διαφορά χρημάτων.
Δηλαδή θέλω να πω,πως για μια κάρτα 8αρα ή 16αρα θελω 15,35 ευρώ αντίστοιχα νομίζω.
Άρα δε συμφερει με 50 ακόμα να έχω μέσα 200 ταινίες και όλη μου τη μουσική?
Σίγουρα ναι,αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία που έχω διαβάσει κάποια σχόλια κτλπ.
Αν το χει κάποιος ας πει τι παίζει για να ξέρω.

kinglee

an thes na to fortoneis etsi pare to 250ari. ego exo ke disko 1.8 200gb alla ton xrisimopoio ke se pc ke se mac kai sto archos…. genika pantou. apo mpataria den mporo na se voithiso ke sigoura oti leei sto episimo site mporei na min isxisi. emena pantos to oktari krataei sigoura pano apo 7 ores web surfing (wifi anoixto diladi). kartoules ke ta sinafi ta eixa opote dn ksodeytika. mono thikoula apo amazon pira 10 euro na min to exo ektethimeno.

ki ego skeftomoun to 250ari alla pira to 8ari gia tous paraato logous
1. einai safesata pio elafri
2. mou einai axristos o diskos me ti xrisi pou kano. gia tenies an thelo exo ke to mac me 13ara led othoni alla ke me ena stickaki pezei sfera to archos
3. fovithika ki ego opos ki esi tora tin mpataria.. sigoura tha troei o diskos ke den ksero poso.

genika einai poli kali epiloi, i othoni apsogi, to video pezei teleia, i peristrofi sxedon akariea, apo taxitita de to sizito. aksizei ta fraga tou.

LeukoSustima

Νταξ,στην κανονική περιγραφή λέει και στα δύο:Διάρκεια μπαταρίας: Αναπαραγωγή μουσικής: μέχρι 36 ώρες, αναπαραγωγή βίντεο: μέχρι 7 ώρες, Internet: μέχρι 10 ώρες.
Τώρα αν ισχύει σίγουρα δεν ξέρω.
Τέσπα,για το 250αρι ψήνομαι ακόμα.
Α,και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω.
Παίζει όντως υπότιτλους σε μορφη .srt,.ssa,.sub κλπ?
Γιατί ένας απ τους κύριους λόγους που το πήρα είναι αυτός.
Δηλαδή,εξοικονόμηση χρόνου,γτ μέχρι τώρα έβλεπα ταινίες απ το psp,και εκτός του ότι ήθελα 2 ώρες και παραπάνω για να μετατρέψω μια ταινία σε καλή ποιότητα,έπρεπε να ενσωματώσω τους υποτιτλους πρώτα,άλλη μια-μιαμιση ώρα.
Για να δω μια ταινία δηλαδή εκεί,ήθελα 4-5 ώρες προετοιμασία.
Επίσης,που μπορώ να βρω το plug-in ώστε να παίζει AVI, MP4, MKV, MOV, WMV, MPG, PS, TS, VOB, FLV, RM, RMVB, ASF, 3GP?
Εξήγησε μου λιγάκι πως γίνεται,αν ξέρεις.
Ευχαριστώ!

LeukoSustima

Βασικά,τα στοιχεία που σου είπα,τα βρήκα εδώ : https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662416
Αν τα παίζει έτσι,μια χαρά τότε,γιατί θέλω να βλέπω και σε mkv 720p που είναι υψηλή ανάλυση.
Τώρα για εφαρμογές,μόνο για αγορά υπάρχουν?
ή ανεβαινουν και πειρατικά στο νετ?
αυτό το λειτουργικό,δεν το χω ξαναχρησιμοποιήσει και δεν ξέρω τίποτα.

kinglee

Δεν αγοράζεις τίποτα. Στο android market οι περισσοτερες είναι δωρεαν. Περιορίζονται αρκετές σε χρήση αλλά εαν κάνεις τη δουλειά σου δε θα χρειαστεί να βαλεις το χέρι στην τσέπη. Οι “επαγγελματικές” μπορεί να έχουν ένα μικρό κόστος αλλά οσες είναι για προσωπική χρήση είναι κατα πλειονότητα δωρεάν.
Πειρατικά μπορείς να βρείς. Απο παιχνίδια… απειρα. Από τα “θυμωμένα πουλιά” μέχρι και ράλι που στρίβουν με τιν περιστροφή της οθονης (πολύ πλάκα αν πέζουν άλλοι), και μπάλα κλπ.

Σαν λειτουργικό είναι κυρίως για κινητά (ετσι φτιαχτηκε). πάει σφαίρα. βρίσκει ανάλογες και συμβατές εφαρμογές με τον υπολογιστή (documents to go συμβατό με office, adobe reader, kindle) αλλά και πολλές άλλες. Εγώ εχω πλεον σβηστό το PC αφου mail, internet, διαβασμα τα κανω απο το archos παντου. τον χρησιμοποιώ για εγγραφη word (αν και δεχεται πληκτρολογιο -εχω δοκιμασει bluetooth κε πεζει κανονικα οπότε σύντομα θα το χρησιμοποιώ και γι αυτό), warcraft και βαριες δουλιες photoshop, 3D studio κλπ.
Τεραστια οικονομια σε ρευμα αναναλογιστεις οτι το PC εχει 700αρι τροφοδοτικο ενω το archos φορτιζει σε μια ωρα για 7 έως 10 ώρες φορητότητας..!!

kinglee

συγνωμη για τα greeklish γραφω παραλληλα και αγγλικα και ξεχαστηκα.

Απο εφαρμογές βρισκεις παρα πολλές και ελευθερες και αγορασμένες και πειρατικές. εξαρταται τι θες να κανεις. Αρκετες ελευθερες εχουν ενα περιορισμό λειτουργικό αλλα εαν δεν σε πειραζει στη λειτουργια δεν θα έχεις προβλημα στη χρηση.

LeukoSustima

O.k,ευχαριστώ φίλε.
Νομίζω πως αποφάσισα.
Θα πάω αύριο να παραγγείλω το 250αρι.

king lee

Καλοριζικο.

LeukoSustima

Όχι ρε γαμώτο,αναβλήθηκε η παραλαβή του που αναμενόταν 19,και πηγε 28 Ιανουαρίου: https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662416
Άρα δυστυχώς,αφού θα έρθει στα κεντρικά την άλλη πεμπτη στις 28,εγώ εδώ περα,μάλλον,θα το χω απ την μεθεπόμενη εβδομδάδα.

Αλέξανδρος

LeukoSustima γενικά η archos έχει φερθεί πολύ άσχημα σε πολύ κόσμο με τα gen8.
Αν επιμένεις να το πάρεις πάντως θα σου πρότεινα να το πάρεις από το site της archos γιατί με το e-shop δε σε βλέπω…..εγώ είχα προπαραγγελία το archos 101 από το Σεπτέμβρη μέχρι που δεν άντεξα και είπα ότι δεν ξαναασχολούμαι.

https://www.archos.com/store/psearch.html?country=gr&lang=en&prod_id=archos70it

LeukoSustima

Κοίτα,για να πω και την αλήθεια μου,απ το e-shop δεν είχα ποτέ πρόβλημα,και μάλιστα με βολεύει γτ είναι κοντα στο σπίτι μου,τώρα δεν ξέρω τι έγινε πάντως.
Αλλά,απ το site της archos δεν ξέρω πως πραγγέλνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.