ARCHOS, VR συσκευή συμβατή με όλα τα κινητά μόλις 30 δολάρια

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές γνωστοί και μη, βλέπε Samsung με το Gear VR και ZEISS με την μόλις 99 δολαρίων συσκευή της, ετοιμάζουν προτάσεις εικονικής πραγματικότητας οι οποίες εστιάζουν σε οικονομικές συσκευές. Μια από αυτές είναι και η γαλλική ARCHOS που ετοιμάζει VR συσκευή με τιμή μόλις 29.99 δολαρίων.

Η τιμή είναι αυτή που εντυπωσιάζει καθώς είναι πιο οικονομική από την χάρτινη VR συσκευή που παρουσίασε η Google το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Google I/O, την οποία συναρμολογείς μόνος σου και κοστίζει γύρω στα 50 δολάρια.

Επίσης, το ARCHOS VR θα μπορεί να λειτουργεί με όλα τα κινητά, αρκεί να είναι μικρότερα από 6 ίντσες και να τρέχουν Android, iOS ή Windows Phone. Η εταιρεία υποστηρίζει πως είναι συμβατό με όλα τα VR applications ενώ θα συνοδεύεται από Video Player app το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει ταινίες σε στερεοσκοπικό mode.

Από άποψη design μπορεί να μην είναι τόσο όμορφο, όμως η ARCHOS στοχεύει κυρίως στην οικονομική τιμή. Θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο μέσω του www.archos.com.

archos vr, ARCHOS, VR συσκευή συμβατή με όλα τα κινητά μόλις 30 δολάρια

archos vr, ARCHOS, VR συσκευή συμβατή με όλα τα κινητά μόλις 30 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λεόντιος

Μια χαρά για στερεοσκοπικό φαπ φαπ !!!!!!

Ανέστης

Λεόντιος Χαχαχαχαχα xD

spazyjay

Τωρα θα ξεστραβωθουμε μια και καλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Archos Archos Android smartphones Archos smartphones

Archos 50 Saphir: Αδιάβροχο με οθόνη 5″, μπαταρία 5000mAh, τιμή 199 ευρώ

Η γαλλική Archos ανακοίνωσε επίσημα το Archos 50 Saphir, το οποίο θα φέρει στην IFA 2016 που θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και το Techblog θα είναι εκεί. Το νέο smartphone έχει πιστοποίηση IP68 για να αντέχει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερό.

News Android Smartphones Archos Archos Android smartphones

Archos Diamond 2 Plus και 2 Note: Με δυνατά specs, Android Marshmallow και οικονομικά

Η Archos ανακοίνωσε επίσημα δυο Android smartphones, τα οποία έρχονται με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Τα Archos Diamond 2 Note και Archos Diamond 2 Plus ανήκουν στη σειρά Diamond της γαλλικής εταιρείας.

News Archos

Archos Power και Cobalt: Νέες οικογένειες smartphones

H Archos παρουσιάζει δύο νέες οικογένειες smartphones, τα Archos Power και Archos Cobalt, στις οποίες ανήκουν συνολικά τέσσερα νέα μοντέλα, με λειτουργικό σύστημα Android. Οι νέες προτάσεις της Archos θα είναι διαθέσιμες εντός του 2016 και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη.

News Archos Archos Android smartphones

Archos GranitePhone: Με τιμή 849 δολάρια το ασφαλές smartphone

H γαλλική Archos συνεργάστηκε με την βραζιλιάνικη Sikur και δημιούργησαν το Archos GranitePhone το οποίο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ασφάλεια, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 849 δολάρια. Παρά την τιμή του, δεν μιλάμε για κάποιο high-end smartphone, αλλά μεσαίας κατηγορίας.