ASUS U3000: Τηλεόραση, DVB-T & ραδιόφωνο σε ένα USB stick

Με στόχο να ικανοποιήσει τους χρήστες που θέλουν να έχουν ρόσβαση από το PC ή το laptop τους σε τηλεοπτικά προγράμματα, FM ραδιόφωνο και σε άλλα πολυμέσα, η ASUS κυκλοφόρησε το νέο TV Tuner: My Cinema – U3000Hybrid. Το νέο αυτό TV tuner υψηλής ποιότητας με σχεδιασμό μικρού μεγέθους προσφέρει άνετη πρόσβαση σε πολυδιάστατη ψυχαγωγία πολυμέσων, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης.

, ASUS U3000: Τηλεόραση, DVB-T & ραδιόφωνο σε ένα USB stickΛήψη σήματος TV/FM υψηλής ποιότητας
Με το ASUS My Cinema – U3000Hybrid, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να γράφουν υψηλής ποιότητας DVB-T (δωρεάν μετάδοσης) ή προγράμματα της αναλογικής TV και να ακούν FM ραδιόφωνο με τη μοναδική ενσωματωμένη κεραία patch, είτε από το PC τους ή από οπουδήποτε αλλού με το notebook. Επίσης, υποστηρίζει λειτουργίες όπως αυτή της προγραμματισμένης εγγραφής, εγγραφής EPG και TimeShift, έτσι ώστε οι χρήστες να μη χάσουν ποτέ ξανά τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα. Επιπλέον, διατίθεται με ένα φιλικό προς τον χρήστη τηλεχειριστήριο, για εύκολη εναλλαγή των καναλιών. Επίσης, το ASUS My Cinema – U3000Hybrid είναι εξοπλισμένο με λυχνίες LED και την “ASUS TSSI Technology” για γρήγορη αναγνώριση της ισχύος του τηλεοπτικού σήματος. Επιπλέον, το συγκεκριμένο TV tuner είναι πιστοποιημένο από τη Microsoft για τα Vista Premium και Basic καθώς και για τα Windows XP.

Σχεδιασμός μικρού μεγέθους για εύκολη φορητότητα
Η μοντέρνα εμφάνιση του ASUS My Cinema-U3000Hybrid οφείλεται στο σχεδιασμένο της Industrial Design Team της ASUS – κάτοχο αμέτρητων βραβείων και διακρίσεων. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να το συνδέσουν στη θύρα USB 2.0 του PC και θα είναι σε θέση να απολαύσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος. Επιπλέον, το μικρό του μέγεθος επιτρέπει τη μεταφορά του στα ταξίδια ή τις διακοπές.

Πολυδιάστατο κέντρο πολυμέσων

Πέρα από τις λειτουργίες PVR που αναφέρθηκαν παραπάνω, με το ASUS My Cinema – U3000Hybrid οι χρήστες μπορούν εύκολα να ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους DVD και VCD, αλλά και να επεξεργάζονται και να ‘καίνε’ τα αγαπημένα τους βίντεο σε DVD ή VCD στο PC ή το notebook. Ακόμα, η τροφοδότηση με καθορισμένες από τον χρήστη μετεωρολογικές αναφορές και ειδήσεις, αποτελεί εγγύηση ότι οι χρήστες θα λαμβάνουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και ειδήσεις έτσι ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι. Με το ASUS My Cinema – U3000Hybird το PC ή το notebook μετατρέπεται εύκολα σε ένα πολυχρηστικό κέντρο ψυχαγωγίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Το έχω κι εγώ το u3000 !! Είναι πολύ καλή συσκευή και μου αρέσει που πιάνει και ψηφιακή τηλεόραση .

Πάνας

Έχω την εντύπωση ότι πλέον το αστείο με τον καφέ θα πρέπει να θεωρείται απαρχαιωμένο.

Κώστας Βλαχάκης

Ναι ψήνει και καφέ!

Παύλος

timoula..?

tasosvel

στο skroutz που έψαξα το βρήκα γύρω στα 60 ευρώ. Το δικό μου ήταν δώρο. Πάντως είναι πολύ ωραίο και είναι και πολύ καλό το πρόγραμμα που έχει μέσα για την διαχείρηση τόσο της τηλεόρασης όσο και των υπόλοιπων λειτουργιών.

rita

apo pou mporoume na to promitheytoume?????

tasosvel
alexg

¨Εχω winXP SP2 και όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω τους drivers βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας με τα ΧΡ(ακόμα και οι drivers από το site της ASUS).

Κώστας Βλαχάκης

Alexg, πρώτα κάνεις εγκατάσταση του drivers και μετά συνδέεις το ASUS.
Εγώ σε Vista το έχω κάνει εγκατάσταση 2-3 φορές και δουλεύει ρολόι.
Τους πιο πρόσφατους drivers του κατέβασες από εδώ https://www.asus.com/prog_content/middle_download.aspx?l1=18&l2=84&l3=254&l4=0&model=1639&modelmenu=4 ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.