Asus ZenWatch, με voice commands και τιμή κάτω από 200 δολάρια

Εν όψει της IFA 2014 την επόμενη εβδομάδα, Samsung και LG ανακοίνωσαν ήδη τα έξυπνα ρολόγια τους Samsung Gear S και LG G Watch R, αντίστοιχα. Η Asus όμως επιλέγει να περιμένει μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου για να παρουσιάσει το πρώτο της wearable το οποίο θα ονομάζεται Asus ZenWatch.

Σύμφωνα με την Focus Taiwan, ο CEO της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η τιμή του θα είναι κάτω από 200 δολάρια και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, τη στιγμή που το LG G Watch R εμφανίστηκε εχθές σε γερμανικό κατάστημα με τιμή στα 300 ευρώ. Επομένως το smartwatch της Asus θα είναι πιό φθηνό από τους αντιπάλους του, ακούγεται ότι θα είναι στα 149 δολάρια.

Ο Jerry Shen ανέφερε επίσης ότι θα τρέχει Android Wear και θα δέχεται φωνητικές εντολές. Είχε ακουστεί ότι μπορεί να έχει και gesture controls, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

asus zenwatch, Asus ZenWatch, με voice commands και τιμή κάτω από 200 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Someone

Αυτή είναι τιμή, όχι 300€.

Tom

Πολυ ντορος για το τιποτα τα smartwatches. Εχουμε κινητα tablet και υπολογιστες πανω μας ολη την ωρα τι να το κανεις το ρολογακι. Εκτος να καταφερει και γινει fashion item δεν βλεπω τον λογο να πετυχει.

Anima mundi

@Tom
Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος.Φαντάσου πόσο χρήσιμο θα είναι για κάποιον που οδηγαέι μηχανή ή ποδήλατο ή ακόμα και στο αυτοκίνητο να μπορεί με μία κίνηση να κοιτάξει αν κάποιος τον κάλεσε χωρίς να χρειαστεί να βγάλει το τηλέφωνο του απο την τσάντα του η την τσέπη του.Επίσης οι γιατροί που περνάν από θάλαμο σε θάλαμο κάνοντας επίσκεψη σε ασθενείς,πόσο διακριτικό και βολικό θα είναι να μπορούν μπροστά στον ασθενή να δουν αν κάποιος τους καλεί χωρίς να βγάλουν το τηλέφωνο.Επίσης όταν είσαι στη θάλασσα και κάποιος σε παίρνει (αν είναι αδιάβροχο).Ένας καθηγητής την ώρα που κάνει μάθημα.
Και χιλιάδες ακόμα χρήσεις που βαριέμαι να γράφω.
Αυτό λοιπόν που θα προσφέρει το smartwatch είναι κυρίως η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Αν λοιπόν γίνει σωστά όχι μόνο άχρηστο δεν θα είναι,αντιθέτως θα φέρει την επανάσταση.

Γιάννης

Έχει απόλυτο δίκιο ο Anima mundi το 2ο Post μου θύμισε κάτι από τα παλιά πριν τα smartphones γίνουν mainstream, πριν τα iphone! όπου είχα το αθάνατο Sony P900 και όλοι με ρωτούσαν μα τι χρειάζεσαι ένα smartphone. Τώρα κανείς μας δεν κάνει χωρίς smartphone . Εγω θεωρώ πως τα smartwatch θα αναδειχθούν μόλις βγει το iwatch γιατί πέρα από την ποιότητα θα σημαίνει και κοινωνικό status. To Zen Watch θα είναι η πιο τίμια πρόταση σε smartwatch ανυπομονώ να το δω από κοντά .

theo

@γιαννης κοινωνικό στατους είναι να κυκλοφορέις με ένα rolex, omega, tag heure, longines και πολλα άλλα ελβετικά που στοιχοίζουν αρκετά ώστε ο απλός κόσμος για να τα αγοράσει θα κάνει οικονομία χρόνια. αν κάτι το έχουν όλοι δεν είναι status. το να φοράς μία μλακία που λέγεται είται iwatch, ειται samsungwatch είται οποιδήποτε απο τα υπόλοιπα δέν είναι status. όπως και το iphone δεν είναι status. status είναι οτιδληποτε δίνεις λεφτά πάνω απο 2-3 χιλιάρικα. τα vertu κινητά είναι status. τα iphone είναι μόδα.. και τα samsung και τα lg…

panagos2006

Status είναι να δίνεις λεφτά πάνω από δυο τρία χιλιάρικα !!!!
Εκεί φτάσαμε

tiamat

σοφα μιλησε ο theo!, αξεσουαρ -κοσμημα που μαρτυρα STATUS ειναι να εχεις ενα patek phillipe 10.000$ στον καρπο σου… τωρα τα iphonaκια,τα galaxακια, τα smartwatchακια ειναι για να το παιζουν λιγο μουρη κανενας ημιαπασχολουμενος-ξυπολητος σε καμια νυστικη σερβιτορα-πωλητρια ρουχων !

tiamat

*patek philippe (correcteur).
βεβαια να προσθεσω οτι τα ρασα δε κανουν το παπα… κοινως αμα δε ξερεις να μιλας και να φερεσαι ο,τι και να φορας το ιδιο ταγαρο-γιδι εισαι κ παραμενεις.. :P!

Βαγγέλης

@theo έχεις δίκιο.. Και οι Porsche για παράδειγμα και τα Audi μια μόδα είναι.. Για να έχεις status στον δρόμο πρέπει να έχεις κάτι σε Bugatti και πάνω άντε και στην χειρότερη των περιπτώσεων κάνα Audi Le mans..

tiamat

@βαγγελης αυτο καταλαβες!!!?..

Βαγγέλης

@tiamat Στο Ελλαδιστάν βρισκόμαστε.. Αν κάτι δεν κοστίζει 25 μισθούς δεν είναι καλό..

(Σόρρυ αν δεν ήταν πολύ εμφανής η ειρωνεία μου:Ρ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.