Beam projector: Μετατρέπει κάθε λάμπα σε “έξυπνη” [video]

Ο Beam είναι ένας διαφορετικός προβολέας ο οποίος εμφανίστηκε για χρηματοδότηση στο KickStarter. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε λάμπα και να την μετατρέψει σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε “έξυπνη”. Ο προβολέας μπορεί να “τρέχει” apps και να κάνει stream υλικό από το κινητό σου (μέσω AirPlay ή Miracast) και ξεκινά να λειτουργεί την ώρα που θέλετε ή ανάλογα με το τι κάνετε.

Μπορεί να παίξει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι ή να παίζει τηλεόραση αν ανοίξετε τα Bluetooth ηχεία. Αν και η ανάλυση 854×480 και η φωτεινότητα 100 lumen, δεν είναι τα καλύτερα, το θετικό του Beam είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε βασικό ντουί.

Ο προβολέας ζητά χρηματοδότηση 200.000 δολαρίων, έχει φτάσει σχεδόν 100.000 δολάρια και απομένουν ακόμη 33 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια. Για να παραλάβετε ένα τον Οκτώβριο που αναμένεται να είναι έτοιμο θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε την καμπάνια με ποσό από 349 μέχρι 399 δολάρια,

beam projector, Beam projector: Μετατρέπει κάθε λάμπα σε “έξυπνη” [video]

beam projector, Beam projector: Μετατρέπει κάθε λάμπα σε “έξυπνη” [video]

beam projector, Beam projector: Μετατρέπει κάθε λάμπα σε “έξυπνη” [video]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man7

Απλα τέλειο….

Zach

Εντυπωσιακό

Stig

Αυτό με το “if Laura comes home” πώς το κάνει? Έχει κάποιον αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου ή απλώς υποτίθεται ότι όλοι έχουν κάνει sync τα κινητά/τάμπλετ/λάπτοπ και όταν τα δει στο network τότε ξεκινα?

trolokofsky

if lauren comes home after 7 pm
play personal message “που γυρνάς μ#*η?
else
“καλώς το μωράκι μου!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.