Belty Good Vibes: Η smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα [CES 2016]

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα άρθρα, μέσα στο 2016 αναμένεται να δούμε νέα wearable προïόντα εκτός από τα κλασικά πλέον smartwatches και smartbands. Αυτή την τάση ακολουθεί και η Emiota, μια γαλλική startup, η οποία στην CES 2016 παρουσίασε μια έξυπνη ζώνη. Πρόσφατα είδαμε και το έξυπνο σουτιέν.

Η ζώνη ονομάζεται Belty Good Vibes, είναι μια high-end ζώνη που προσπαθεί να ενώσει την τεχνολογία με την μόδα και την υγεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, η smart ζώνη φέρει τεχνολογία η οποία θα βοηθήσει στην διατήρηση ενός καθημερινού υγιούς lifestyle.

Συνοδεύεται από αντίστοιχη εφαρμογή για το κινητό και είναι η πρώτη ζώνη που χρησιμοποιεί τα οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινότητά σου.

Η Belty Good Vibes κατασκευάζεται στην Γαλλία, κάθε ζώνη έχει χειροποίητες ραφές και κατασκευάστηκε με το ποιοτικότερο δέρμα από την L’Aiglon. Η λωρίδα της ζώνης μπορεί να αλλάξει, επιλέγοντας μαύρο και καφέ δέρμα, ώστε να ταιριάζει με το καθημερινό μας ντύσιμο.

Η ζώνη λειτουργεί ως ένας βοηθός εξάσκηση, προωθώντας την σωματική δραστηριότητα, προκαλεί τον χρήστη της έτσι ώστε να προσπαθήσει να ξεπεράσει την διάρκεια της άσκησης που έκανε την προηγούμενη μέρα. Φυσικά μπορεί να μετράει τα βήματα, σε συμβουλεύει για το αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και γενικά προσπαθεί να είναι σε συγχρονισμό με τις δραστηριότητές σου.

Οι προ-παραγγελίες έχουν αρχίσει και για να την αποκτήσεις χρειάζεσαι τουλάχιστον 395 δολάρια. Η Emiota αναμένεται να αρχίσει τις αποστολές τον Δεκέμβριο του 2016.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

belty good vibes smart belt, Belty Good Vibes: Η smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα [CES 2016]

belty good vibes smart belt, Belty Good Vibes: Η smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα [CES 2016]

belty good vibes smart belt, Belty Good Vibes: Η smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα [CES 2016]

belty good vibes smart belt, Belty Good Vibes: Η smart ζώνη που παντρεύει την τεχνολογία με τη μόδα [CES 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.