Bang & Olufsen BeoSound 8, iPhone docking station αξίας 995 ευρώ

Είναι γνωστά τα αριστουργήματα της Bang & Olufsen. Μαγικές συσκευές με εξαιρετικό σχεδιασμό, άριστη ποιότητα κατασκευής και χιλιάδες ώρες πίσω τους στα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης. Αυτή τη φορά η B&O παρουσιάζει το BeoSound 8 ένα σύστημα ήχου για τα iPhone, iPod και iPod Touch που αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα gadgets, αλλά και το πορτοφόλι μας!


, Bang & Olufsen BeoSound 8, iPhone docking station αξίας 995 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eytyxhs

ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ? ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ IPHONE ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ 600-800 ΕΥΡΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1000 ΕΥΡΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ!!

stratos

ntip giftiko einai….fotakia …mostra….siga….

alex

το video φοβερό ο ποιο καλός τρόπος να το πλασάρουν

Nightmare

Τόσο φθηνό?? ντάξει αξίζει…ζούμε και σε εποχές που ξυπνάμε μια κρύα μέρα και πετάμε πεντακοσσάρικα στο τζάκι για προσάναμμα οπότε οκ…το παίρνω… θα βγεί και iΧαρτίΤουαλέτας με 1500 το ρολό… μπράβο λοιπόν στην Apple που ανακάλυψε το Χαρτί Υγείας!!

stelios gr

γιατι δεν βγαινει και ενα αυτοκινητο, που αντι για ηχοσυστημα θα εχει ειδικη προθηκη για να κουμπωνει το iphone (αποκλειστικα και μονο).. τοσα πραγματα εχουν βγει ως “αξεσουαρ” γι αυτο το τηλεφωνο….. 🙂 σοβαρα τωρα, αυτη η εταιρια ( b&o ) ειναι πραγματικα φοβερη, με απιστευτο design και τεχνολογια…ειναι πανακριβη μεν, αλλα πιστευω ειναι απο τις λιγες που αξιζει να δωσεις το κατι παραπανω…σ’αυτην την περιπτωση εδω, βεβαια, πιστευω πως το παρακανε λιγο.. και στο κοστος αλλα και στο προϊόν…αλλα περι ορεξεως (και τσεπης) ουδεις λογος…

Ravisher34

@Nightmare Αδερφε δεν θελω να στη σπασω αλλα δεν το εβγαλε η apple το εβγαλε η Bang & Olufsen ετσι να ξερουμε τι βλεπουμε και τι σχολιαζουμε…αλλα ξεχασα για ολα φταει η κακια apple…Μπορει η Bang & Olufsen να ειναι κορυφαια στο αντικειμενο της αλλα ειναι λιγο υπερβολικα ακριβο…..

Nightmare

@Ravisher34
λάθος κατάλαβες…δεν ανέφερα πουθενά ότι το έφτιαξε η Apple… να ξέρουμε να αναγνωρίζουμε προτάσεις…
την Apple σαν εταιρία την συμπαθώ για την ποιότητα των προϊόντων αλλά μου την σπάει η πλύση εγκεφάλου που κάνει στους καταλανωτές και οι τιμές της…συμφωνώ για την Band & Olufsen, βγάζει πολύ καλά προϊόντα αλλά πολύ ακριβά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;