Bluesmart, η έξυπνη βαλίτσα έρχεται να λύσει τα προβλήματα του ταξιδιού

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και άγχος όταν είναι να κάνουμε ένα ταξίδι ειδικά με το αεροπλάνο είναι μην χάσουμε τη βαλίτσα μας και πως θα την εντοπίσουμε ανάμεσα σε άλλες. Το πρόβλημα αυτό μαζί με πολλά άλλα έρχεται να λύσει η έξυπνη βαλίτσα ονόματι Bluesmart που ζητά χρηματοδότηση στο Indiegogo και θέλει να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Με τιμή στα 235 δολάρια ή 195 για τους πρώτους υποστηρικτές της καμπάνιας, η έξυπνη βαλίτσα έρχεται με αισθητήρες που σε ειδοποιούν όταν απομακρυνθεί από κοντά σου, έξυπνη κλειδαριά που ελέγχεις μέσω του κινητού αλλά και ενσωματωμένη μπαταρία για να φορτίζετε τα gadgets σας. Επιπλέον, υπάρχει και μια ζυγαριά ενσωματωμένη στην λαβή για να δείτε πόσα κιλά είναι απλά σηκώνοντάς τη από το έδαφος και μια θήκη εύκολης πρόσβασης για το laptop.

Με την ενσωμάτωση διάφορων αισθητήρων οι δημιουργοί της θέλουν να δημιουργήσουν κι άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως το να εντοπίσετε που είναι η βαλίτσα σας στην περίπτωση που χαθεί

Η Bluesmart ζητά 50.000 δολάρια, έχει καταφέρει να μαζέψει 96.671 δολάρια και απομένουν 36 μέρες μέχρι να τελειώσει η καμπάνια. Δείτε την στο: Indiegogo

bluesmart, Bluesmart, η έξυπνη βαλίτσα έρχεται να λύσει τα προβλήματα του ταξιδιού

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kotsos

Χρήσιμη αλλά πως θα πάρει έγκριση διότι κάτι βλέπουμε καχυποψία στο αεροδρόμιο εδώ επειδή είμαι επαγγελματίας μου έχουν τσεκάρει τους δίσκους για τρομοκρατία και για παράνομο υλικό όπως ταινίες στο αεροδρόμιο.

Γιωργος Παππας

Καιρος ειναι τωρα να βγουν τετραπυρηνες βαλιτσες..Γιατι ολα πρεπει να γινουν “εξυπνα”;;

Panos

@kotsos: Σου έχουν ψάξει τα περιεχόμενα των δίσκων σου; Είναι νόμιμο αυτό;…Που έγινε; Πως στους έψαξαν;

Εμένα στις βαλίτσες δεν μου έχουν πει ποτέ κάτι, μόνο στις χειραποσκευές με έβαλαν να περάσω χωριστά τις ηλεκτρονικές συσκευές (tablet κλπ) για να μην τις χαλάσουν οι ακτίνες, μάλλον!

Lεonidas

@Panos, από Αμερική ανοίγουν όλα τα ηλεκτρονικά είδη.
Nexus 5, Chromecast κ.τ.λ. τα ξεφτίλισαν στο άνοιγμα….

Δεν περνάει τίποτα ηλεκτρονικό σε συσκευασία….
Δεν μιλάμε για Ευρώπη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.