BMW 7 Series: Παρκάρισμα με τηλεχειριστήριο [video]

Αν σας άρεσε ως παιδιά να παίζετε με τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια και παράλληλα ως ενήλικες δεν τα πάτε καλά με το παρκάρισμα του αυτοκινήτου, τότε υπάρχει λύση. Το “μόνο” που θα χρειαστεί είναι η νέα BMW 7 Series.

Η ναυαρχίδα της BMW για το 2016 θα επιτρέπει στον οδηγό να παρκάρει ο αυτοκίνητο μέσω τηλεκοντρόλ. Η BMW i3 έχει σύστημα για αυτόματο παρκάρισμα, αλλά η 7 series φέρνει για πρώτη φορά την δυνατότητα ο οδηγός να βρίσκεται εκτός αυτοκινήτου για να το παρκάρει σαν τηλεκατευθυνόμενο.

Ένα ακόμη άξιο λόγου χαρακτηριστικό της BMW 7 Series είναι το gesture control, ο οδηγός θα μπορεί να κάνει διάφορες κινήσεις με τα χέρια για να αλληλεπιδρά με το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα μπορεί να δέχεται ή να απορρίπτει κλήσεις και να ελέγχει την μουσική.

Όσο για την τιμή της BMW 7 Series 2016, δεν αναφέρθηκε ποια θα είναι, αλλά από τη στιγμή που το μοντέλο του 2015 ξεκινά από 68.500 δολάρια και φτάνει μέχρι 130.000 δολάρια, δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο.

Δείτε το video:

bmw 7 series τηλεχειριτήριο παρκάρισμα, BMW 7 Series: Παρκάρισμα με τηλεχειριστήριο [video]

bmw 7 series τηλεχειριτήριο παρκάρισμα, BMW 7 Series: Παρκάρισμα με τηλεχειριστήριο [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε BMW

Η Apple αναγνώρισε επιτέλους ένα πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε οχήματα BMW που επηρεάζει τη σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η φόρτιση σε οχήματα BMW μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα

Οι κάτοχοι iPhone 15 που οδηγούν αυτοκίνητο BMW καλούνται να μην το φορτίζουν με την ασύρματη βάση φόρτισης του οχήματος προς το παρόν.

Business Apple Car BMW CES 2023

CES 2023: Η BMW αποκαλύπτει πρωτότυπο – ανταγωνιστή του Apple Car

Η BMW ανακοίνωσε σήμερα το ηλεκτρικό σπορ σεντάν i Vision Dee στην CES, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που φαίνεται σαν βασικός ανταγωνιστής του φημολογούμενου ηλεκτρικού οχήματος της Apple, του Apple Car.

Business Amazon BMW

BMW και Amazon Web Services ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία

Ο όμιλος BMW και η Amazon Web Services ανακοίνωσαν μία στρατηγική συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα οι δύο εταιρείες να αναπτύσσουν από κοινού καινοτόμες τεχνολογίες cloud.