BMW C Evolution, Ένα ηλεκτρικό scooter που πιάνει τα 120 Km/h

Συνήθως δεν περιμένει κανείς καλές επιδόσεις από ο,τιδήποτε κινείται με ηλεκτρισμό, αλλά να που έρχονται οι Βαυαροί να μας δείξουν ότι ένα ηλεκτρικό scooter δεν είναι καταδικασμένο να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, ενώ και το θέμα της αυτονομίας δεν πρέπει να θεωρείται μειονέκτημα για ένα ηλεκτρικό δίτροχο. Υποδεχθείτε το BMW C Evolution, που είναι εξέλιξη όνομα και πράγμα!

Το scooter έχει τελική ταχύτητα 120 Km/h, η οποία περιορίζεται ηλεκτρονικά σε αυτό το επίπεδο (άρα θα μπορούσε να πάει και πιο γρήγορα...), ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 100 Km. Μια χαρά για την κίνηση στην πόλη δηλαδή. Η μπαταρία του φορτίζει πλήρως μέσα σε τρεις ώρες, ενώ χρησιμοποιεί (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) τα ίδια βύσματα με τα ηλεκτρικά οχήματα, επομένως μπορεί να φορτίσει στους ήδη υπάρχοντες ηλεκτρικούς σταθμούς.

Το scooter έχει έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης και ανάκτησης ενέργειας για τον κινητήρα του που παράγει 11 KW σταθερά, με ανώτατη τιμή τα 35 KW. Μάλιστα, υπάρχει και μία οθόνη που πληροφορεί τον οδηγό για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Το μοντέλο είναι σε στάδιο προπαραγωγής, ενώ εκτιμάται ότι πρώτα θα κάνει την εμφάνισή του στις ΗΠΑ. Μακάρι να το δούμε και εδώ.

, BMW C Evolution, Ένα ηλεκτρικό scooter που πιάνει τα 120 Km/h

, BMW C Evolution, Ένα ηλεκτρικό scooter που πιάνει τα 120 Km/h

, BMW C Evolution, Ένα ηλεκτρικό scooter που πιάνει τα 120 Km/h

, BMW C Evolution, Ένα ηλεκτρικό scooter που πιάνει τα 120 Km/h

, BMW C Evolution, Ένα ηλεκτρικό scooter που πιάνει τα 120 Km/h

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostaszx

Φάση έχει!

karkavelas

Πανέμορφο

Βαγγέλης

Ωραίο, μακάρι να το δούμε αλλα σίγουρα με απαγορευτική τιμή.

Panos7GR

Πανεμορφο ειναι το ατιμο! Ξερουν καλα οι Γερμαναραδες και απο design… Αν ειχε προσιτη τιμη θα το επαιρνα. Τοσο που εχει παει η βενζινη…! Αλλα αν παθει τιποτα τι γινεται; Ποιος θα ξερει να το φτιαξει;

tseligkas

Στο video ανάμεσα στα λόγια του παρουσιαστή σε κάποια σημεία ακούγεται ένας “πνιγμένος” ψιλός ήχος. Όχι τόσο ελκυστικός…

Σημαντικός για όσους οδηγούν μηχανές ο ήχος. Πέρα από την ακουστική αισθητική μετράει και η ασφάλεια. Ελπίζω να έχει ένα καλό επίπεδο θορύβου και χροιάς ώστε να ακούγεται τουλάχιστον από πεζούς και να μην σπάει νεύρα.

tseligkas

(cont’d από πριν)

Μη με κακοχαρακτηρίσετε, επικροτώ την προσπάθεια, δεν προσπαθώ να μειώσω το πόσο σημαντική και ενδιαφέρουσα είναι… Απλώς σχολιάζω τον ήχο. 🙂

Ας είναι να δούμε από τα δίκυκλα τα πρώτα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα ευρείας κατανάλωσης! (γιατί από τα αμάξια… ζόρικα τα πράγματα!)

I don feel a designer purse makes just about anyone better than just about anyone else. If a person feels that way, they can be regrettably mistaken. It who we are within that tends to make us unique.
sac longchamp collection roseau
[url=https://www.alternativstad.nu/longchampbesace.asp?id=sac-longchamp-collection-roseau]sac longchamp collection roseau[/url]

sac longchamp 4x4 besace

In the event you fancy getting replica designer carriers, you’ll find wholesale bags available just for you personally. Retailers will go a long way ensure that you may have a bag that will complete your outfit. All you will need to do is research on the charges and quality of provides implemented…
[url=https://www.aquila-inox.fr/brand.asp?id=sac-longchamp-4×4-besace]sac longchamp 4×4 besace[/url]
sac longchamp 4×4 besace

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε BMW

Η Apple αναγνώρισε επιτέλους ένα πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε οχήματα BMW που επηρεάζει τη σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η φόρτιση σε οχήματα BMW μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα

Οι κάτοχοι iPhone 15 που οδηγούν αυτοκίνητο BMW καλούνται να μην το φορτίζουν με την ασύρματη βάση φόρτισης του οχήματος προς το παρόν.

Business Apple Car BMW CES 2023

CES 2023: Η BMW αποκαλύπτει πρωτότυπο – ανταγωνιστή του Apple Car

Η BMW ανακοίνωσε σήμερα το ηλεκτρικό σπορ σεντάν i Vision Dee στην CES, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που φαίνεται σαν βασικός ανταγωνιστής του φημολογούμενου ηλεκτρικού οχήματος της Apple, του Apple Car.

Business Amazon BMW

BMW και Amazon Web Services ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία

Ο όμιλος BMW και η Amazon Web Services ανακοίνωσαν μία στρατηγική συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα οι δύο εταιρείες να αναπτύσσουν από κοινού καινοτόμες τεχνολογίες cloud.