BMW i8 Concept Spyder, Ένα τετράτροχο cabrio γλυπτό στους δρόμους

Η BMW μας δείχνει για ακόμα μία φορά γιατί αγαπάμε τα σχήματά της, παρουσιάζοντας το i8 Concept Spyder, ένα διθέσιο ανοιχτό μοντέλο με ιδιαίτερο σχεδιασμό που έρχεται απευθείας από το μέλλον, με οικολογικό χαρακτήρα, αφού είναι υβριδικό, χωρίς όμως να στερεί από τον οδηγό του τις επιδόσεις.

Υπεύθυνος για την κίνησή του είναι ένας ηλεκτροκινητήρας 96 KW στο εμπρός μέρος και ένας βενζινοκινητήρας 223 ίππων στο πίσω μέρος. Το αποτέλεσμα είναι ότι φτάνει σε 100 Km/h από στάση σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 250 Km/h. Παρόλο που έχει κολασμένες επιδόσεις, δεν καταναλώνει περισσότερα από 3 λίτρα στα 100 Km, ενώ με την ηλεκτρική γεννήτρια μπορεί να διανύσει έως και 30 χιλιόμετρα χωρίς να ξοδέψει σταγόνα βενζίνης.

Στο εσωτερικό, δεσπόζει μια οθόνη 8.8 ιντσών που δείχνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό. Το όνειρο θα κάνει την εμφάνισή του και στο φετινό New York Auto Show.

, BMW i8 Concept Spyder, Ένα τετράτροχο cabrio γλυπτό στους δρόμους

, BMW i8 Concept Spyder, Ένα τετράτροχο cabrio γλυπτό στους δρόμους

, BMW i8 Concept Spyder, Ένα τετράτροχο cabrio γλυπτό στους δρόμους

, BMW i8 Concept Spyder, Ένα τετράτροχο cabrio γλυπτό στους δρόμους

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

the king of the road..
Αλλα το ξεχνας , οταν μαθαινεις την τιμη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε BMW

Η Apple αναγνώρισε επιτέλους ένα πρόβλημα ασύρματης φόρτισης σε οχήματα BMW που επηρεάζει τη σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple BMW iPhone 15

iPhone 15: Η φόρτιση σε οχήματα BMW μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα

Οι κάτοχοι iPhone 15 που οδηγούν αυτοκίνητο BMW καλούνται να μην το φορτίζουν με την ασύρματη βάση φόρτισης του οχήματος προς το παρόν.

Business Apple Car BMW CES 2023

CES 2023: Η BMW αποκαλύπτει πρωτότυπο – ανταγωνιστή του Apple Car

Η BMW ανακοίνωσε σήμερα το ηλεκτρικό σπορ σεντάν i Vision Dee στην CES, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που φαίνεται σαν βασικός ανταγωνιστής του φημολογούμενου ηλεκτρικού οχήματος της Apple, του Apple Car.

Business Amazon BMW

BMW και Amazon Web Services ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία

Ο όμιλος BMW και η Amazon Web Services ανακοίνωσαν μία στρατηγική συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα οι δύο εταιρείες να αναπτύσσουν από κοινού καινοτόμες τεχνολογίες cloud.