Canon EOS C300 Mark II: Με 4K video και τιμή 20.000 δολάρια

H Canon ανακοίνωσε επίσημα την νέα ναυαρχίδα της σειράς EOS. Η Canon Canon EOS C300 Mark II έχει νέο αισθητήρα 35mm. Δημιουργεί videos με ανάλυση 4Κ μέχρι 410Mbps/10-bit σε XF-AVC H.264 codec και το δυναμικό εύρος της φτάνει τα 15 stops.

Έχει διπλή υποδοχή για κάρτες μνήμης CFast 2.0 για να καταγράφει 4K video, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να καταγράφει 4K RAW αρχεία σε εξωτερικό καταγραφέα. Επιπλέον μπορεί να καταγράψει 2K/Full HD video σε SD κάρτα μνήμης.

Διαθέτει αισθητήρα Super 35mm, CMOS, των 8.85 Megapixel και επεξεργαστή τον DIGIC DV5. Το ISO φτάνει μέχρι τα 102.400 και διαθέτει σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF με τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων. Δέχεται φακούς EF ή PL και έχει έχει οθόνη 4″ και ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η ποιότητα και η απόδοση δεν έρχεται σε τιμή που μπορεί να είναι προσβάσιμη στους περισσότερους, αλλά τα 20.000 δολάρια που κοστίζει την κάνουν να απευθύνεται σε επαγγελματίες.

canon, Canon EOS C300 Mark II: Με 4K video και τιμή 20.000 δολάρια

canon, Canon EOS C300 Mark II: Με 4K video και τιμή 20.000 δολάρια

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannisanag

δυο επισημανσεις σε αυτο το εξαιρετικα χρησιμο αρθρο για να ξεκαθαρίσουν καποια fanboys τι διαβαζουν:
Samsung fans: το παραπανω κοσμημα τραβαει 4κ βιντεο. Ναι ειδατε σαν τις ναυαρχιδες σας. Καταλαβαινετε απο την περιγραφη οτι δεν ειναι το…ιδιο… αυτο το μηχάνημα ειναι για τον κοσμο της φωτογραφίας ναυαρχιδα του στολου των ΗΠΑ και το s6 σας ειναι η βαρκα της μανταλενας.
Μηλοfans: μας εχετε πρηξει τα μεζεα οτι τα mpx δεν παιζουν ρολο. Ναι είδατε ολο κι ολο 8.85 mp αισθητηρα εχει το θηρίο. Δεν σας δικαιωνει ομως αυτο επειδη η iπαπαρδελα σας εχει κι αυτη 8. Το θηριο κανει 20.000euro!. Δεν ειναι το ιδιο.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις εχω note 3 και λατρευα τα iphone μεχρι τα iphone 4s/5

P@NOS

giannisanag αγόρι μου ναρκωτικά παίρνεις;!!
Σχολίασες στο άρθρο για να την πεις! στους φαν της Apple και της Samsung και να μας πεις ότι έχεις note 3;!!!! Τι σχέση έχει το άρθρο με αυτά!! Είσαι και άσχετος που να πάρει!…κινηματογραφική βιντεοκάμερα ειναι όχι φωτογραφική μηχανή!!!

giannisanag

Ρε φιλε εγω παιρνω ναρκωτικα η ολοι αυτοι που σκοτωνονται καθε μετα ποιου το μπλιμπλικι είναι καλυτερο πατωντας σε επιχειρήματα οπως αυτα που εγραψα γαιτι καπου καπως ακουσαν οτι δεν παίζουν ρολο πχ τα mpx και νομιζουν οτι κατι καταλαβαν

“…για τον κοσμο της φωτογραφιας” ηταν εκ παραδρομης κι οχι λογω ασχετοσυνης. Δεν εχω ομως ιδιαιτερη σχεση με τον χωρο ειναι αληθεια Δεν νομιζω οτι έγραψα κατι αλλο λαθος Το note 3 το ανεφερα για να μη νομιζει καποιος που θα ενοχληθει αποβαυτο που φραφω οτι σνομπάρω τα highend κινητα

Απλα φιλε μου γουστρω πολυ το site διαβαζω σχεδόν καθε αρθρο και μπαφιασα να βλεπω στα σχολια τετοιες ανουσιες και κενες αντιπαραθεσεις . Διαφωνεις που σχολιασα; δικαιωμα σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.