Εντυπωσιακά USB stick για τους λάτρεις της φωτογραφίας

Αν είστε φανατικός θαυμαστής της κλασικής σειράς φωτογραφικών μηχανών Canon EOS ή αν πάλι προτιμάτε τις πιο μοντέρνες IXUS και τις HD βιντεοκάμερες, τότε βρήκατε ένα εντυπωσιακό gadget για την συλλογή σας. Η εταιρία Paradox Media σχεδίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική σειρά από USB sticks, εμπνευσμένη από τα γνωστά προϊόντα της Canon.

Αν έπρεπε να κατηγοριοποιήσουμε τα μοντέλα της νέας σειράς της Paradox, τότε σίγουρα θα τα βάζαμε μαζί με τα gadgets και όχι με τα USB sticks, αφού παρά την κοινή USB λειτουργία που πραγματοποιούν, το πολύ προσεγμένο design τους τα μετατρέπει σε τέτοια.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα κυκλοφόρησαν σε πολύ περιορισμένο αριθμό πριν από αρκετό καιρό και πλέον έχουν γίνει συλλεκτικά. Μπορείτε να βρείτε τη “μικρή” Canon EOS 5D Mark II στο eΒay με στα 75 δολάρια, ενώ σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μοντέλα δεν έχουμε κάποια ένδειξη για την τιμή τους. Εντυπωσιακά δεν είναι;

, Εντυπωσιακά USB stick για τους λάτρεις της φωτογραφίας, Εντυπωσιακά USB stick για τους λάτρεις της φωτογραφίας, Εντυπωσιακά USB stick για τους λάτρεις της φωτογραφίας

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Η πρωτοπορεια ειναι το ΠΑΝ!!!

NikosVolos

Εντυπωσιακο!

Gadget-άκης

Άχρηστα στικάκια για τις περισσότερες usb θύρες που συνήθως έχουν πολύ κοντά τους άλλες θύρες. Αν είναι να καλύπτω με ένα usb stick τέσσερις θύρες, άστο καλύτερα. Εδώ πολλά wifi sticks έχουν το ίδιο θέμα…
Βγάλε ρε φίλε κάμερες μινιατούρες ΟΚ! Αλλά στικάκια; Φλόμπα μεγάλη…

Κώστας Βλαχάκης

Ψηφιακη μινιατουρα εχει βγαλει η εταιρεια Minox. Κανε ενα search στο Techblog πρεπει να εχουμε γραψει παλαιοτερα.

Χάρης

χαχαχα καλο

kokour1986

Φίλε Gadget-άκη καλά τα λες!!!Ασε που με 70$ κανονικά θα έπρεπε να βγάζει και φωτογραφίες…

Marios Basileiou

Πρωτότυπη ιδεα και πολυ ομορφα ασχετα αν ειναι περιττα!!

jivaras123

Τα θέλω ΟΛΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.