Casio EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

Μιας και διανύουμε μια περίοδο όπου τις περισσότερες φορές ο φακός της κάμερας που κρατάμε είναι στραμμένος στον εαυτό μας και όχι σε αυτό που βλέπουμε, η Casio είπε να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία των selfies με τη νέα της μηχανή. Η “Kawaii Selfie by Mirror Cam” ή αλλιώς Exilim MR1 κοστίζει γύρω στα 330 δολάρια και είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της.

Έχει 14 Megapixel κάμερα η οποία κρύβεται πίσω από έναν κυρτό καθρέφτη ο οποίος σε βοηθά να βλέπεις τι βγάζεις όταν τραβάς μια selfie. Ωστόσο το “αντάλλαγμα” είναι το πολύ αργό f/5 άνοιγμα φακού, λόγω της αντανάκλασης του φωτός ενώ ούτε το flash θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το software για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται πιο όμορφο στην κάμερα ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα για να δεις το live preview της φωτογραφίας στην οθόνη.

Η κάμερα ζυγίζει 133 γραμμάρια, έχει 2.7 ιντσών LCD οθόνη δίπλα στην οποία υπάρχουν κουμπιά για WiFi, video recording, playback κλπ. Όμως με την 700mAh μπαταρία δίνει μόλις 230 φωτογραφίες ή περίπου 35 λεπτά 1080p video (CIPA standards).

casio mirror camera, Casio  EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

casio mirror camera, Casio  EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

casio mirror camera, Casio  EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

casio mirror camera, Casio  EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

casio mirror camera, Casio  EX-MR1, η νέα selfie κάμερα με καθρέφτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Οκ αυτο παει να πει fail..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Casio Wear OS

Νέο smartwatch Casio Pro Trek με Wear OS, GPS και ανθεκτική κατασκευή

Η Casio παρουσίασε το νέο smartwatch Casio Pro Trek WSD-F20A με λειτουργικό Wear OS της Google, ενσωματωμένο GPS και πιστοποίηση στρατιωτικών προδιαγραφών MS-810G που υπογράφει την ανθεκτικότητα του ρολογιού απέναντι σε σκληρά τεστ αντοχής για χρήστες που αγαπούν τη δράση και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Gear Android Wear Android Wear smartwatches Casio

Casio: Ανακοίνωσε το πιο σκληροτράχηλο Android Wear smartwatch [CES 2016]

Η Casio παρουσίασε επίσημα στην CES 2016 το νέο της smartwatch ονόματι WSD-F10 Smart Outdoor Watch, το οποίο είναι αδιάβροχο σε έως και 50 μέτρα βάθος και έχει δοκιμαστεί σε πρότυπα στρατιωτικών προδιαγραφών. Είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά Android Wear smartwatches στην αγορά, αν όχι το πιο σκληροτράχηλο.

Tablets Android Tablets Casio

Casio Paper Writer, Ανθεκτικό ICS tablet βάρους 1.3 κιλών!

Πάρτο μαζί σου παντού! Το Casio Paper Writer είναι ένα Android tablet που αντέχει στη σκληρή χρήση και είναι ανθεκτικό στις πτώσεις αλλά και το νερό. Σχεδιασμένο για ιδιαίτερα περιβάλλοντα χρήσης και απαιτήσεις το Paper Writer έχει πάχος 3 εκ. και βάρος 1.3 κιλά! Μέσα του τρέχει ένας διπύρηνος επεξεργαστή TI OMAP4460 στο 1.5GHz με […]

Smartphones Casio

Casio G-Shock smartphone

Στην Ελλάδα έχουμε τα ανθεκτικά κινητά Defy και Xperia Active, στην Αμερική έχουν το CASIO G’zOne Commando ενώ στην Ιαπωνία το σκλήρυναν ακόμα πιο πολύ με το μοντέλο Casio G-Shock smartphone που δείχνει και είναι πραγματικά ανθεκτικό. Η οθόνη του δεν γνωρίζω αν είναι Gorilla Glass 2 ή Dragon tail όμως γενικά το κινητό αντέχει […]