castAR: Το μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας σε ένα εντυπωσιακό video

Από τότε που η Microsoft, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λογισμικού στον κόσμο, αποφάσισε να μπει στον χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας με το εντυπωσιακό HoloLens, τα βλέμματα έχουν στραφεί περισσότερο σε αυτόν τον νέο τομέα που μοιάζει πολλά υποσχόμενος.

Παράλληλα, τα μικρότερα ονόματα που ασχολούνται καιρό με την επαυξημένη πραγματικότητα και το ολογραφικό περιβάλλον, είναι λογικό να νοιώθουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Το να μπαίνουν τόσο μεγάλα ονόματα στην αγορά σημαίνει ότι πλέον η επαυξημένη πραγματικότητα δεν είναι απλά υπόθεση κάποιων άγνωστων και φιλόδοξων startups. Ένας από τους “μικρούς παίκτες” είναι η Technical Illusions με τη συσκευή της που ονομάζεται castAR. Κυκλοφόρησε ένα νέο video στο οποίο δείχνει πως μπορεί η συσκευή της να ενσωματωθεί στο μέλλον σε διάφορες δραστηριότητες που κάνουμε καθημερινά.

Η Technical Illusions το 2013 είχε καταφέρει να μαζέψει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στην καμπάνια που πραγματοποίησε στο Kickstarter και ξεκίνησε να στέλνει σε κάποιους υποστηρικτές τη συσκευή τον προηγούμενο μήνα. Το παρακάτω video έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια computer graphics για για να μας δείξει καλύτερα τι μπορεί να κάνει, video που στα προηγούμενα χρόνια θα παρουσιαζόταν μόνο ως concept σήμερα μας δείχνει ποιο είναι το μέλλον.

Δείτε το video:

castar, castAR: Το μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας σε ένα εντυπωσιακό video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Πάντως σαν τα Hololens της Microsoft δεν είναι. Πιστεύω πως θέλουν δουλειά ακόμη για να μπορούν να συγκριθούν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.