Κινέζικο κινητό με ενσωματωμένο αναπτήρα!

Τελικά φαίνεται ότι πλησιάζουμε πολύ κοντά στο να παρουσιαστεί κινητό που να ψήνει καφέ! Οι Κινέζοι έχουν τρελαθεί και παρουσίασαν αυτό το μοντέλο με ενσωματωμένο αναπτήρα για να ανάβεται το τσιγάρο σας! Το κινητό μπορεί να δεχθεί δύο κάρτες SIM, έχει οθόνη αφής 2,5 ιντσών και κάμερα 1,3 Megapixel. Τώρα πριν φύγετε από το σπίτι σας εκτός από την μπαταρία θα πρέπει να κοιτάτε και τη στάθμη του υγραερίου!

, Κινέζικο κινητό με ενσωματωμένο αναπτήρα!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iran8emo

Όλο μ…ς οι κινέζοι!

giannis

συμφωνώ απολύτως με το ψαγμένο σχόλιο του από πάνω

Costas Gheraniou

Οι Κινέζοι επιβάλλουν το κάπνισμα στη χώρα τους στους υπαλλήλους του δημοσίου για να ανέβει η παραγωγή και οι πωλήσεις των εταιρειών τσιγάρων, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

Στέφανος

Παιδιά οι Κινέζοι αντί να ασχολούνται με τέτοιες μ@^@&~$ καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι τις φτιάχνουν… Βέβαια, σίγουρα αυτό το συγκεκριμένο κινητό θα κοστίζει πολλά και σίγουρα θα προκαλεθούν πολλά ατυχήματα από αυτό… Αλλά δεν βαριέσε, περί ορέξεος κολοκυθόπητα

thanasis

θα κάνει και μπάμ πιο εύκολα… 😀

techfans.gr

Τωρα θα δειτε οι εκρηξεις!μετα κινητα!

nethall.gr

Θέλω να δω τι θα πάθουν οι κινέζοι αν το έχουν στην τσέπη τους και ανάψει από μόνος του ο αναπτήρας!

geoper2

Καλά εδώ αμάν κάνουμε να σταματήσουν το κάπνισμα και οι άλλοι οι ανάπηροι βγάζουν κινητό με αναπτήρα ελεος

Λευτέρης

Μην ξεχάσουν να βγάλουν και πιστόλι λέιζερ

techfans.gr

Πάντως είναι καινοτόμο! Και στην οθονη εκτος απο ενδειξη μοαταριας θα εχει τωρα και υγραεριου?

INoX

Μπαα είναι σαν αναπτήρας αυτοκινήτου αυτός..απλά θα ρουφάει τη μπαταρία πιο γρήγορα!

salonigi

iZippo

nkk

Θυμάσαι που σου τα έλεγα ότι θα ψήνουν καφέ όταν είχες βγάλει το άλλο με τον projector? κοντεύει όπως λες κι εσύ… Έχω να δηλώσω ότι έχω πάρει ένα κινητό αυτού του κατασκευαστή με ενσωματωμένο τηλεοπτικό δέκτη και κυριολεκτικά “τα σπάει” (τουλάχιστον όσο υπάρχει αναλογικό σήμα)!
Τώρα όμως με τον αναπτήρα, φοβάμαι ότι θα βγουν πολλές κινέζικες τρύπιες τσέπες, πολλά καμμένα παντελόνια και πολλές και όμορφες εκρήξεις!
όσο για τη συνολική μου άποψη… υποκλίνομαι στο πάνσοφο πρώτο σχόλιο του Iran8emo!!!

Staf

Ελεος..Μηπως ανοιγει στη μεση και γινετε ταμπακιερα??

konstantinos

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ????ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ swmartΑΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ 😛

konstantinos

ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙ???( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ :p

konstantinos

TO TELEIO KINHTO …:P OTHONH AFHS,PLHKTRA , ANAPTHRAS, CAMERA…SE LIGO OI KINEZOI THA BGALOUN TO EPOMENO MONTELO ME PERIPTERO MESA GIA NA SU EGASFALIZEI AIWNIA TSIGARA MPOREI OMWS KAI KAMIA MPIRA KAI PATATAKIA ALLA KAI KANENA TRAPEZI GIA 2 ATOMA … TO POTAKI TOUS OI ANTHRWPOI LOIPON STO MELON,TO POTO TOUS 9A TO PINOUN OPU THELOUN AKOMA KAI SE PSAROVARKA H PODHLATO H KAI SE TRAKTER :P:P:P:P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;