Tim Cook: Το Apple Watch είναι το πρώτο smartwatch που αξίζει

Η Apple όπως έχουμε ξαναπεί, είναι από τα τελευταία ονόματα που αποφάσισαν να μπουν στον τομέα των smartwatches ανακοινώνοντας και επίσημα το Apple Watch που κυκλοφορεί 24 Απριλίου με τιμή από 350 δολάρια και από 10.000 δολάρια το Apple Watch Edition.

Στους περισσότερους αυτό που έκανε εντύπωση είναι η τιμή του, αλλά η ακριβή έκδοση ήταν προσωπική επιλογή του Jony Ive που θεωρεί ότι η Apple μπορεί να λανσάρει ένα τόσο ακριβό smartwatch. Η Apple εμφανίζεται πολύ αισιόδοξη για το Apple Watch με τον CEO Tim Cook να δηλώνει ότι είναι το πρώτο smartwatch που αξίζει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Fast Company, ο Tim Cook, είπε ότι η Apple δεν ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε MP3 player, ούτε tablet και smartphone, αλλά ήταν “αναμφισβήτητα” η πρώτη που κυκλοφόρησε το πρώτο σύγχρονο smartphone και θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει το πρώτο σύγχρονο smartwatch – το πρώτο που αξίζει:

“We weren’t first on the MP3 player; we weren’t first on the tablet; we weren’t first on the smartphone. But we were arguably the first modern smartphone, and we will be the first modern smartwatch—the first one that matters”.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες που έχει για το Apple Watch, ο Cook απάντησε ότι δεν έχει θέσει κάποιον συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων αλλά επεσήμανε ότι για να λειτουργήσει χρειάζεται iPhone 5, 6 ή 6 Plus και αυτό θέτει κάποιους περιορισμούς και δεν παρέλειψε να δείξει τον ενθουσιασμό του για το νέο wearable:

“On the watch we haven’t set a number. The watch needs the iPhone 5, 6, or 6 Plus to work, which creates a ceiling. But I think it’s going to do well. I’m excited about it. I’ve been using it every day and I don’t want to be without it”.

tim cook για apple watch, Tim Cook: Το Apple Watch είναι το πρώτο smartwatch που αξίζει


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prideous

Συγγνώμη
Δηλαδή με 5s και 5c δεν θα λειτουργεί ;;;

Δημήτρης

Ο jobs έπαιζε λίγο με τις λέξεις ως master πλασαρισματος προϊόντων και με προϊόντα που ήταν καινοτομίες εποχής ( ipods,iphones 1-4 και λίγο παλαιότερα τα mac με optimized βαρβατο h/w και όχι το pc like που έχουν τώρα σε εξωφρενικές τιμές)
Ο cook απλά επέλεξε να μοιράσει καλάμια στα lead στελέχη, τα έχουν καβαλήσει και όλοι μαζί κάνουν μπαράζ χαζων και ψωνισμενων δηλώσεων βασιζόμενοι μόνο στο status που χτίσανε πριν κάποια χρόνια. Η μόνη που έχει μάθει πραγματικά απ τα λάθη της είναι η ms ασχέτως αν στο mobile κομμάτι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει χάσει το τραίνο(σε ότι έχει να κάνει με τα wp γιατί απ το android και όχι μόνο βγάζει τα αντερα της).Όσο και αν δε τη πηγαίνω σαν εταιρία, της αναγνωριζω τον σεβασμό που δείχνει σε καταναλωτές και αντιπάλους.

kostasmpl

OMG θα μου καουν τα ματια με αυτα ! ελεος δλδ ενταξει απορω κρητικη σκεψη και ικανοτητα δεν διαθετη ο κοσμος !

jonjon

Μάλλον δεν θα έχει ακούσει για το pebble! Είναι θέμα χρόνου μέχρι να μπει καμία swatch στο παιχνίδι! Και τότε θα κλάψουν όλοι.

giannogeorge

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

realman

καλα που τον βρηκαν αυτον τον ceo

Πέτρος Π

Αν και δεν είμαι φαν της apple, σε αυτά που λέει ο Cook έχει απόλυτο δίκιο… Δηλαδή και μόνο το Iphone να δει κάποιος είναι αλήθεια οτι είναι ουσιαστικά αυτό που άνοιξε το δρόμο για όλα τα υπόλοιπα smarthpones που ακολούθησαν… Αν δεν υπήρχε το iphone πιθανότατα όλη η αγορά των smartphones μπορεί να μην υπήρχε σήμερα.. Το ίδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και γα τα tablets… Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε όλοι εδω μέσα… Άλλο θέμα το να μην “συμπαθείς” μια εταιρεία και τα προιόντα της και άλλο να μην μπορείς να αξιολογήσεις μερικά δεδομένα…

inblx

Ακούει τι λέει? Είναι δυνατόν κάποιος να το λέει αυτό, την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν ρολόγια τύπου LG Smartwatch R και Moto 360? Πραγματικα όμως.
Το Apple watch, εκτός του τρισαθλίου σχεδιασμού και στο εξωτερικό μέρος, και στο UI, έχει και χάλια μπαταρία, που σαν μεγαλοεταιρία μπορούσε να κανει κάτι καλύτερο, εφόσον είδε και τα λοιπα Android ρολόγια. Και είναι ακριβότερο. Δεν καταλαβαίνω την λογική.
Επίσεις, που είδε το μοντέρνο, κανει κάτι που δεν κάνουν τα υπόλοιπα? Ότι να’ναι…!!!!!

Ας μην μιλήσω για την ακριβή έκδοση, που κοστίζει το χρυσό 2000-3000€ και το πουλάνε 10000€. Δηλαδή γιατί? Πως?

Panos7GR

Ε αφού το λέει ο Cook……

iSheep

Αφού το λέει ο βοσκός Τιμόθεος ισχύει.

παπαροκας tiamat

Καλα εδω τα σχολια δε λενε τιποτα!!!! Καντε μια βολτα απο το fb που εβγαλε το θεμα ο κωστας να δειτε κραξιμο με τι κιλο που πεφτει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.