COWON A5 plenue, Φορητό media player με οθόνη 4.8 ίντσες και Android

Ο Κορεάτης κατασκευαστής MP3 και φορητών media player, παρουσίασε το μοντέλο COWON A5 plenue με οθόνη 4.8 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels multi-touch, Android 2.3 Gingerbread, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB, 32GB ή 64GB. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, έξοδο micro HDMI, ραδιόφωνο FM και είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή αρχεία βίντεο και μουσικής.

Έχει πλάκα το πόσο παχουλό είναι!

Υποστηριζόμενα φορμά:
Audio: MP3/2/1, WMA, OGG, WAV, ASF, FLAC, APE, M4A
Video: AVI, WMV, ASF, MP4, MKV, MPG, DAT, TS, TP, TRP, 3GP
Support for video codec: DivX, Xvid, H264, WMV 9/8/7, MPEG1
Audio codec support: MPEG1 Layer1/2/3, WMA, Ogg Vorbis, PCM, FLAC

, COWON A5 plenue, Φορητό media player με οθόνη 4.8 ίντσες και Android

, COWON A5 plenue, Φορητό media player με οθόνη 4.8 ίντσες και Android

, COWON A5 plenue, Φορητό media player με οθόνη 4.8 ίντσες και Android

, COWON A5 plenue, Φορητό media player με οθόνη 4.8 ίντσες και Android

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChR

Οτι πρέπει για τα πανηγυρια,δίπλα από τα τέτρις και τα λέιζερ. (~.-)

tainia

Κώστα μπορείς να φτιάξεις ένα ειδικό μέρος για θεϊκά σχόλια όπως αυτό του ChR πιο πάνω και του άλλου του παιδιού που έγραψε για μια Κινέζικη συσκευή ότι πρέπει να φοράς το Κράνος του Magneto;;;;

Πολύ παχουλό πάντως και λίγο άκυρο εκτός: 1)αν απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 2)αν έχει τέρμα χαμηλή τιμή!!!!

Γιωργος Αγριανιτης

Η αν εχει τουμπανο μπαταρια…;)

Χρήστος Κ.

Πάρε αυτό και χρησιμοποιήσέ το για ένα μήνα και μετά πάρε ipad 2 (ή 3 ανάλογα πιο θα είναι πιο λεπτό, θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες)…Θα νιώθεις σαν να κρατάς πούπουλο!!!

μαρκος xperia

Εμενα παλι δεν με ενδιαφερει το παχος. Ειναι πολυ δυνατο και παιζει απ’οτι βλεπω πολλες μορφες βιντεο και ηχου. Το μεγεθος του μου αρεσει και ανετα θα το αγοραζα αν ειχε καλη μπαταρια. Τωρα αν δεν μου αρεσει το UI και δεν με ικανοποιουσε τελος παντων η android εκδοση, θα μπορουσα να το κανω Root και να το κανω οτι θελω.
Ολα αυτα αν εχει καλη τιμη βαιβεα, που φαινεται να εχει…

Saligaros

ουτε για λεμονια!

ΑΡΓΥΡΗΣ

Ωραιες συσκευες οι Cowon,στην ακμη τους ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη τους,τωρα πια ξεπεραστηκαν…Ειχα το cowon d2 και το Α2. Το πρωτο το απολυτως καλυτερο σε ηχο mp3 player που κατασκευαστηκε ποτε,ακομη δεν εχει ξεπεραστει απο κανενα.Μικρο μεγεθος,touchscreen,flash menu και εφαρμογες,ισοσταθμιστης με τρελες ρυθμισεις,ενταση που εφτανε μεχρι το 50,αλλα ακουγες μια χαρα στο 15 και αυτονομια 52 ωρες μουσικη και 10 βιντεο. Αυτα εν ετει 2007. Το δε Α2 βγηκε το 2005 και επαιζε και παιζει φορμα που τα περισσοτερα smartphones σημερα δεν υποστηριζουν. Ουσιαστικα αρχεια HD και mkv δεν επαιζε.Υποτιτλοι κανονικα,εγγραφη βιντεο και ηχου,με καλωδια που υπηρχαν στη συσκευασια,οπως και θηκη.Αυτονομια στις 10 ωρες για το βιντεο.Ολες οι συσκευες made in Korea,φτιαγμενες σαν τανκ.Απλα περασε η εποχη πια των mp3 players και των PMP.Και η επιλογη του android σα λειτουργικου των νεων συσκευων τους ηταν ατυχης κατα τη γνωμη μου.Μπορει πια να μην υπαρχει χωρος στην αγορα για εταιρειες σαν την Cowon και την Iriver (που ΠΑΤΑΝΕ κατω σε ποιοτητα ηχου οποιοδηποτε ipod,samsung και sony),αλλα και αυτη η μπακατελα που λετε το Α5 θα εχει hdmi,χωρητικοτητα που θα μπορει να φτασει τα 100 γιγα αθροιστικα και καμια μπαταρια 10+ ωρες σε βιντεο,εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.

Manolis Tsagkarakis

Πάντως για τώρα, καλύτερα να πάρει κάποιος το κλασικό PSP για ταινίες, mp3 και παιχνίδι!!!!

Haduuken!

Φίλε Αργύρη ένα Κοωον Δ-κάτι είχα δει στο στρατό το 2007 και είχα μείνει σύξυλος ,το’χε παραγγείλει ένα παλικάρι απ’έξω.

Nick_already_exists

Είναι media player και δεν έχει ούτε stereo ήχο ??????
ΕΕΛΛΛΕΟΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;