D-Link Wireless N Router DIR-685 με ενσωματωμένο photo frame

Η D-Link, κορυφαία εταιρεία προϊόντων δικτύωσης, παρουσιάζει το νέο all-in-one router οικιακού δικτύου DIR-685. Το DIR-685 έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός high-end 802.11n Wi-Fi router διαθέτοντας επιπλέον τεχνολογία Network Attached Storage (NAS), τεχνολογία SharePort που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εκτυπωτές και σκάνερ, αλλά και μία LCD οθόνη 3,2 ιντσών για την προβολή φωτογραφιών, εφαρμογών του desktop και της κατάστασης λειτουργίας του δικτύου.

, D-Link Wireless N Router DIR-685 με ενσωματωμένο photo frame

Σχεδιασμένο με γνώμονα την λειτουργικότητα, το νέο D-Link Wireless N DIR-685 αποτελεί μια κομψή, σοφιστικέ προσθήκη για το οικιακό ψηφιακό περιβάλλον. Ο κάθετος σχεδιασμός του διευκολύνει τους χρήστες να έχουν οπτική επαφή με την οθόνη LCD, στην οποία προβάλλεται το status λειτουργίας της συσκευής μέσω γραφικών, ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο, δελτία καιρού, καθώς και άλλο περιεχόμενο μέσω internet, έως και σε 1,6 εκατ. χρώματα.

Οι ενσωματωμένες κεραίες του DIR-685, του επιτρέπουν να έχει εύχρηστο μέγεθος και κομψή εμφάνιση. Η τεχνολογία Network Attached Storage (NAS) υποστηρίζει τον UPnP server, καθώς και την φόρτωση αρχείων από τον BitTorrent, ενώ ο ενσωματωμένος FTP server προσφέρει πρόσβαση σε έγγραφα, φωτογραφίες, μουσική και σε διάφορα άλλα αρχεία είτε μέσω του οικιακού δικτύου, είτε μόνο μέσω internet.

Παράλληλα, η ενσωματωμένη τεχνολογία D-Link Green που διαθέτει το DIR-685 επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας με διάφορους τρόπους: αναγνωρίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας των θυρών και το μήκος του καλωδίου και προσαρμόζει ανάλογα την παροχή ενέργειας, ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες σε μία συσκευή αντί να τις διοχετεύει σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, ενώ μέσω της ρύθμισης idle που διαθέτει, απενεργοποιεί τη λειτουργία της LCD οθόνης. Επιπλέον, ο προγραμματιστής WLAN έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει τη λειτουργία Wi-Fi του router σε προ-καθορισμένο χρόνο, ενώ ο μετασχηματιστής ενέργειας πληροί τα χαρακτηριστικά Energy Star για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%. Τέλος, το NAS drive διαθέτει τις ίδιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας που παρέχουν οι θύρες gigabit του router.

Και οι δύο θύρες USB στο πίσω μέρος του DIR-685 χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία SharePort της D-Link που επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να μοιράζονται ταυτόχρονα εκτυπωτές, εκτυπωτές πολλαπλών χρήσεων (MFP) και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους από το σπίτι ή το γραφείο. Η τεχνολογία SharePort μετατρέπει τις τοπικές θύρες USB στο πίσω μέρος του Wireless N router σε γρήγορη και λειτουργική εικονική θύρα μέσω της νέας τεχνολογίας USB πάνω σε TCP/IP.

Μέσω της διεύθυνσης https://www.framechannel.com, η D-Link σε συνεργασία με τη δωρεάν web υπηρεσία FrameChannel, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση και διαχείριση του περιεχομένου της ενσωματωμένης ψηφιακής κορνίζας (photo frame) του DIR-685.

, D-Link Wireless N Router DIR-685 με ενσωματωμένο photo frame

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

kalo fenete
kai poso kanei

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.