Dell: Οθόνη αφής 70 ιντσών με τιμή 5000 δολάρια

Η Dell θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα σχολεία αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό πίνακα με ένα πιο high-tech gadget. Ανακοίνωσε μια οθόνη αφής στις 70 ίντσες, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τάξη για μια πιο διαδραστική μέθοδο διδασκαλίας.

Σύμφωνα με την Dell, η 70ιντση οθόνη προσφέρει μια μεγαλύτερη επιφάνεια για διάδραση με 10-point hand touch και 2 stylus. Επιπλέον, έχει αντι-ανακλαστική επίστρωση και επίστρωση για τις μουτζούρες, για να καλύψει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών διαθέτει διάφορες θύρες.

Στόχος της Dell είναι αντικαταστήσει και τις μεγάλες οθόνες τηλεοράσεων που χρησιμοποιούνται σε πολλά σχολεία για την προβολή εκπαιδευτικού περιεχομένου. Ωστόσο, η συσκευή δεν είναι καθόλου οικονομική με την τιμή της να είναι στα 5.000 δολάρια.

dell touchscreen 70inch, Dell: Οθόνη αφής 70 ιντσών με τιμή 5000 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Βεβαίως και είναι ακριβή αλλά νομίζω οτι δεν είναι και αδικαιολόγητη η τιμή!
Είναι για ειδική χρήση και αυτή τη χρήση την κάνει καλά,στα χαρτιά τουλάχιστο .
Ότι επένδυση κάνεις σε ένα σχολείο την παίρνεις πίσω.

Giannis

Υπάρχουνε και άλλες λύσεις στις 65” αρκετά πιο οικονομικές..και με λειτουργικό android.

Ekimolaos

@Giannis
Το θέμα είναι να μην έχεις Android, αλλά κάτι ειδικό για εκμάθηση…

Giannis

@Ekimolaos
Mα η εταιρία(LearnPad) που έχει το συγκεκριμένο προϊόν το προωθεί ειδικά για εκπαίδευση με το κατάλληλο λογισμικό
(Πρόσφατα ανέλαβαν και στην Ελλάδα την αντιπροσωπεία)

Kostas

@Giannis Και γιατί πρέπει να είναι το Android δεδομένο και οποιοδήποτε λειτουργικό ?? Δεν κατάλαβα?? Πίνακας είναι και θα μπει σε σχολεία …η δουλειά του είναι συγκεκριμένη!

Giannis

@Kostas
O πίνακας που λες δεν είναι πίνακας. Είναι μια μεγάλη διαδραστική οθόνη(αυτό άλλωστε το αναφέρει και η ίδια η Dell). Και μια σκέτη οθόνη χρειάζεται περιεχόμενο να την τροφοδοτεί. Το android(windows και οποιοδήποτε λειτοουργικό σύστημα) αυτή την δουλειά κάνει. Να ”σερβίρει” περιεχόμενο.
Εαν πχ πάρεις σε ένα σχολείο την οθόνη της Dell δεν χρειάζεται και με κάποιον τρόπο να την τροφοδοτείς με περιεχόμενο? Τι θα δείχνει και από που? Ε κάποιοι λοιπόν εκεί έξω το έχουνε σκεφτεί αυτό το πράγμα και έχουν φτιάξει την δική τους πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.