Dicota Blossom | Φέρνει την Άνοιξη στον υπολογιστή μας

, Dicota Blossom | Φέρνει την Άνοιξη στον υπολογιστή μαςΗ γερμανική εταιρεία Dicota, κατασκευάστρια τσαντών μεταφοράς και περιφερειακών για φορητούς υπολογιστές, παρουσίασε το νέο mouse Blossom. Πρόκειται για ένα οπτικό USB ποντίκι για όλες εσάς που θέλετε να δώσετε μία ανοιξιάτικη νότα στο κλασικό business γραφείο σας. Διαθέτει οπτική τεχνολογία, δύο πλήκτρα, και τροχό κύλισης για εύκολο scrolling. Είναι μικρό σαν κόσμημα επάνω στο γραφείο σας και ζυγίζει μόλις 74γρ.

Είναι ιδανικό και για τους εν κινήσει χρήστες και η εγκατάστασή του στον υπολογιστή γίνεται αμέσως, με μία απλή Plug & Play λειτουργία. Το Dicota Blossom είναι διαθέσιμο σε τέσσερις μοντέρνες αποχρώσεις (ροζ, μπεζ της άμμου, μαύρο και λευκό), ώστε να το συνδυάσετε με το φορητό υπολογιστή σας ή με την τσάντα μεταφοράς του.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Dicota

Dicota CosmoLeather, Γυναικεία τσάντα για laptop

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά η CosmoLeather της Dicota, η νέα κομψή γυναικεία τσάντα μεταφοράς για laptop με οθόνη 15.4 ιντσών. Η CosmoLeather, προσεγμένη στο σχεδιασμό της και κατασκευασμένη από δέρμα στο διαχρονικής αξίας συνδυασμό του άσπρου-μαύρου, απευθύνεται σε εκείνες που δίνουν σημασία όχι μόνο στα ρούχα τους, αλλά και στα αξεσουάρ τους […]

Μικρά νέα Dicota

Dicota PerfectSkin | Trendy προστασία για φορητούς υπολογιστές

Η Dicota παρουσίασε τη θήκη προστασίας για φορητούς υπολογιστές PerfectSkin Color. Είναι διαθέσιμη σε έξι μοντέρνους χρωματισμούς και κατασκευασμένη από το ανθεκτικό αφρώδες υλικό neoprene, ώστε να προστατεύεται ο φορητός σας υπολογιστής από γρατσουνιές και κραδασμούς. Παράλληλα, λόγω της ελαστικότητας του συγκεκριμένου υλικού, η θήκη αποκτά απόλυτα το σχήμα του υπολογιστή σας σαν δεύτερο δέρμα […]

Notebooks Dicota

Dicota LadyAllure | Τσάντα μεταφοράς notebook για γυναίκες με στυλ

Η γερμανική εταιρεία DICOTA, γνωστή κατασκευάστρια τσαντών μεταφοράς και περιφερειακών για φορητούς υπολογιστές, παρουσίασε πρόσφατα τη DICOTA LadyAllure τη μοντέρνα ροζ γυναικεία τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για τη μεταφορά υπολογιστή με οθόνη έως 15.4”. Συνδυάζει το κομψό city look με την πρακτικότητα μίας ποιοτικής τσάντας μεταφοράς φορητού υπολογιστή.

Notebooks Dicota

Dicota MultiGiant | Τσάντα μεταφοράς για notebook 20″

Η Dicota MultiGiant είναι η νέα τσάντα μεταφοράς ειδικά σχεδιασμένη για φορητούς υπολογιστές έως 20’’ και διαστάσεων έως 50x39x75cm, η οποία προτείνεται στους επαγγελματίες που βρίσκονται συχνά εν κινήσει και επιθυμούν τη μέγιστη ασφάλεια του notebook τους κατά τη μεταφορά του, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτό.