Digital Innovations ChargeDr, Γεύση ΟN/OFF Charge λειτουργίας σε laptop

Στα περισσότερα laptop οι θύρες USB δεν έχουν αρκετή δύναμη για να φορτίσουν συσκευές όπως ενα tablet με μεγάλη μπαταρία. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπετε συνήθως το μήνυμα “Cannot charge” όταν συνδέσετε π.χ. ένα iPad σε ένα φορητό υπολογιστή.

, Digital Innovations ChargeDr, Γεύση ΟN/OFF Charge λειτουργίας σε laptop

Η Digital Innovations υπόσχεται λοιπόν να ενισχύσει τον φορητό σας υπολογιστή και τις USB θύρες του με μια συσκευή που λειτουργεί ως booster και ικανοποιεί την όρεξη των “αδηφάγων” συσκευών. Το όνομα του είναι ChargeDr και δεν ξεπερνάει σε μήκος ένα κανονικό USB stick.

Δοκιμές από δημοσιογράφους στην CES 2013 έδειξαν ότι η συσκευή πραγματοποιεί και με το παραπάνω την υπόσχεση της αφού κατάφεραν να φορτίσουν ενα iPad 3ης γενιάς κανονικά, από ένα δικό τους λάπτοπ, πράγμα το οποιο δεν ήταν εφικτό μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία που το λανσάρει για $30 υπόσχεται φόρτιση προς οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων, πλέον για πολλούς, smartphones για τα οποία δε ισχυρίζεται ότι θα επιτυγχάνονται και μικρότεροι χρόνοι φόρτισης από τους κανονικούς ..

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

που βρίσκει το “επιπλέον” ρεύμα (mAh) που χρειάζεται δεν μας λέει το άρθρο?
Έχει εξωτερική τροφοδοσία? Τι κόλπο χρησιμοποιεί?

Κώστας Βλαχάκης

Αν το ψάξεις και βρεις αυτές τις λεπτομέριες ενημέρωσε και εμάς. Είμαστε community, τα μέλη το ψάχνουν παραπάνω και συμπληρώνουν με γνώση τις γνώσεις 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear gadget

FidgetlyCTRL: Bluetooth Fidget spinner για gaming

Την επιτυχία του fidget spinner ζήλεψε η Fidgetly, δημιουργώντας το FidgetlyCTRL, ένα fidget spinner με Bluetooth για gaming.

Gear gadget Gadgets iPhone 5

PhotoFast iFlashDrive, Εξωτερικό μέσο αποθήκευσης για τις iOS συσκευές

To iFlashDrive είναι ένας αντάπτορας της PhotoFast για συσκευές Apple. Είναι crossplatform (συμβατός με όλα τα OS) και δεν προϋποθέτει την ύπαρξη δικτύου ή την παρεμβολή PC/ Mac μηχανήματος προκείμενου να ολοκληρωθεί η διαδικασια μεταφοράς των δεδομένων μεταξύ iOS συσκευών κάθε τύπου.

Gear gadget Gadgets iPhone

Manfrotto KLYP, Προσθέστε επαγγελματικά αξεσουάρ φωτογραφίας στο iPhone

Το iPhone 4S τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες και τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα πιο επαγγελματικά αυτή τη δυνατότητα φωτίζοντας με LED το θέμα μας (φωτογραφίες και βίντεο). H Manfrotto γνωστή στους κύκλους των επαγγελματιών φωτογράφων για τα αξεσουάρ της παρουσίασε το KLYP.

Gear gadget Gadgets NFC

Έξυπνες κάλτσες με NFC! [video]

Το δημιούργησαν και αυτό! Έξυπνες κάλτσες με ετικέτες NFC που επιτρέπουν στον χρήστη να τις ελέγχει και να τις κατηγοριοποιεί (γέλια). Κάνοντας χρήση ενός scanner αλλά και του απαραίτητου application για iPhone (γιατι δεν το έβγαζε πρώτα σε Android;) ο νοικοκύρης ή η νοικοκυρά τσεκάρει την προέλευση της κάλτσας, πόσες φορές αυτή έχει πλυθεί αλλά […]