Ditto, το πιο μικρό και απλοϊκό wearable

Τα wearables έχουν την τιμητική τους φέτος με τα περισσότερα να είναι στη μορφή έξυπνων ρολογιών, συνδέονται με το κινητό για να σου μεταφέρουν ειδοποιήσεις από μηνύματα και κλήσεις ενώ έχουν και ενσωματωμένους αισθητήρες που συλλέγουν πληροφορίες για την υγεία. Το Ditto είναι ένα ακόμη wearable το οποίο όμως είναι διαφορετικό από τα άλλα.

Στο σχήμα θυμίζει μικρό βότσαλο, δεν έχει οθόνη ενώ στο εσωτερικό του δεν έχει κανέναν αισθητήρα, παρά μόνο ένα Bluetooth module, μια μπαταρία και σύστημα δόνησης.

Τι κάνει όμως το Ditto; Η αποστολή του είναι να σε ειδοποιεί με μια απλή δόνηση κάθε φορά που έχεις μήνυμα, κλήση ή e-mail. Έχει δικό του app το οποίο θα δίνει τις ειδοποιήσεις. Η δόνησή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί κόμη και για ξυπνητήρι, ενώ όταν αντιληφθεί ότι ο χρήστης απομακρύνεται πολύ από το κινητό, τον ειδοποιεί και πάλι.

Το Ditto είναι αδιάβροχο, μπορεί να φορεθεί στον καρπό, να μπει στην τσέπη του παντελονιού αλλά και κάτω από τα ρούχα σε μη εμφανές σημείο. Δεν χρειάζεται φόρτιση, αλλά όταν τελειώσει η χαμηλής κατανάλωσης μπαταρία του, μπορείς απλά να την αντικαταστήσεις.

Το project μπήκε στο KickStarter για χρηματοδότηση ζητώντας χρηματοδότηση 100.000 δολαρίων, έχει καταφέρει να μαζέψει 68.773 δολάρια με 8 μέρες να απομένουν μέχρι να τελειώσει η καμπάνια.

Δείτε το project στο KickStarter: Ditto

ditto wearable, Ditto, το πιο μικρό και απλοϊκό wearable

ditto wearable, Ditto, το πιο μικρό και απλοϊκό wearable

ditto wearable, Ditto, το πιο μικρό και απλοϊκό wearable

ditto wearable, Ditto, το πιο μικρό και απλοϊκό wearable

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@υξ

Καλο φαινεται.. Πρεπει να ειμαι κοντα στο κινητο για τις ειδοποιησεις.. Δν εχει νοημα αφου το κινητο θα ειναι στν τσεπη κ θα ακουσεις ηχο η δονηση

Χρήστος Τγ.

@υξ ισχύει! Επίσης θα χάνεις και μπαταρία απο το κινητό σου πιο γρήγορα αφού θα πρέπει να εχεις ανοιχτό το Bluetooth…

Λεωνιδας

Αντε να δουμε ποτε θα πηγαινουμε οικειοθελως στο τελος να μας φυτεψουν καμμια συσκευη μεσα στον εγκεφαλο οπου θα κουδουνιζει οταν εχουμε κληση,θα μας διαβαζει τα μηνυματα και ια μας προβαλλει στπν εγκεφαλο τις σελιδες που θελουμε να επισκεφθουμε…τα τελεια ρομποτακια θα μας κανουν.Και δεν ειμαι η Λουκα.

manolis tsagkarakis

γιατί άρον άρον να βαριόμαστε να βγάλουμε το κινητό από τη τσέπη/τσάντα μας;;;

Πασχαλης Μ.

εχουμε γεμισει αχρηστα πραγματα, στο τελος θα βγαλουν και γκατζετ να μας ανοιγοκλεινει τα ματια…

S

Τρελό Pokemon το Ditto..

Ανέστης

Ωραιο ειναι! Σαν gadgetακι λεει! Λεω να συνδραμω και να παρω ενα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.