DSC-QX10 και QX100, Νέα στοιχεία για τους φακούς Sony

Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για τους φακούς της για κινητά λίγες ώρες πριν την παρουσίαση τους στο ευρύ κοινό στην IFA του Βερολίνου. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το διαφημιστικό spot για τους φακούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα μεγέθη των φακών έχουν ως ακολούθως: DSC-QX100: 62,5×62,5×55,5 χλστ. και DSC-QX10: 62,4×61,8×33,3 χλστ. Tο βάρος τους είναι 179 γραμμάρια για τον QX100 και 105 γραμμάρια για τον QX10.

Οι φακοί έχουν δική τους επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 630mAh τύπου NP-BN, ενώ φέρουν την δική τους μνήμη τύπου Memory Stick Micro. H σύνδεση τους με το κινητό εύκολη και γρήγορη, ενώ επιτρέπει επεξεργασία των φωτογραφιών από το κινητό και το διαμοιρασμό στα κοινωνικά δίκτυα. Τέλος η τιμή τους αναμένεται να είναι 250 δολάρια για τον QX10 και 500 δολάρια για τον QX100.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό spot για τους φακούς

DSC-QX10, DSC-QX10 και QX100, Νέα στοιχεία για τους φακούς Sony

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jacob

Το “εντυπωσιαστηκα” νομιζω ειναι λιγο σαν εκφραση! Τελειοι οι φακοι! Ειδικα εκει που τον εβαλε στην τρυπα και κοιτουσε μεσω κινητου, ηταν σαν βιο-εγχειρηση! well done Sony!

Νio

Α καλα πιο μπροστα απο οτι φανταζομουν……. Κατευθυνεις τον φακο οπου θες εσυ κ βλεπεις την φω5το ακριβως οως θα αποτυπωθει..!

aEm8

πόση εμβέλεια να έχει,ακουμπάς το φακο καπου και τραβας…….. οτι βλέπει εεεεε… το πονηρό μυαλό μου έχει τρομαχτικές ιδέες…..χαχαχαχα
φοβερός ο φακος

akis

Κατι παραπανω απο ενδιαφερον!

Spukie

μεγαλη σονυ

Darth

φαίνεται κάτι παραπάνω απο ενδιαφέρων να δούμε και στα review κλπ τι θα μας πει

Solon

Αυτό με την ασύρματη συνδεσιμότα δεν το είχα προσέξει στις προηγούμενες ανακοινώσεις. Είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Αρχίζω να αλλάζω γνώμη για τους φακούς.

Βασιλειος

Ενδιαφέρον όντως σαν ιδέα, αλλα επι της πράξεως…μουφα…άπατη θα πάει η ιδέα… σ αυτες τις τιμές..

Νio

Μακαρι να ηταν κ αδιαβροχο να το εδενα με σκοινι κ να τραβουσα το καζανακι. Ελεγχο αποχετευτικων εγκαταστασεων με καμερα… 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.