Dyson Ball DC24, Μπορεί μια σκούπα να είναι gadget;

, Dyson Ball DC24, Μπορεί μια σκούπα να είναι gadget;Η DC24, ή αλλιώς η μπάλα της Dyson, είναι μία πολύ λεπτή και ελαφριά ηλεκτρική σκούπα, η οποία έχει ως βάση μία μπάλα. Οι συμβατικές σκούπες με σταθερές ρόδες μπορούν να κινηθούν μόνο σε ευθεία γραμμή. Οι μηχανικοί της Dyson έχουν αντικαταστήσει τις ρόδες με μία μπάλα για να δώσουν στη DC24 μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών. Ο μηχανισμός της βρίσκεται μέσα στην μπάλα, κάνοντάς την ελαφρύτερη και περισσότερο ευέλικτη.

Με μία μόνο κίνηση του καρπού η DC24 περιστρέφεται και εισχωρεί ανάμεσα σε έπιπλα, παιδιά, κατοικίδια και οτιδήποτε άλλο υπάρχει μέσα στο σπίτι! Η DC24 συρρικνώνεται στο 1/3 του ύψους της όταν δε χρησιμοποιείται, για εύκολη αποθήκευση. Η αυτόνομη βούρτσα με μοτέρ που διαθέτει καθαρίζει σε βάθος τα χαλιά ακόμα και από τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων ακριβώς όπως και μία ηλεκτρική σκούπα Dyson κανονικού μεγέθους.

Η DC24 είναι υγιεινή και φιλική προς ανθρώπους ευαίσθητους σε αλλεργίες. Η DC24 αδειάζει με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό σημαίνει υγιεινό και γρήγορο άδειασμα της σκόνης και των μικροαντικειμένων που έχουν συλλεχθεί, κατευθείαν στα σκουπίδια χωρίς καμία επαφή. Ο αέρας που εξέρχεται από μία σκούπα Dyson περιέχει 150 φορές λιγότερη μούχλα και βακτήρια από τον αέρα που αναπνέουμε. Όλες οι συσκευές Dyson είναι εγκεκριμένες από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών. Καθαρές και φιλικές προς τις αλλεργίες.

, Dyson Ball DC24, Μπορεί μια σκούπα να είναι gadget;Η DC24 είναι βολική σε μέγεθος και ταυτόχρονα παραμένει ανθεκτική. Οι μηχανικοί της Dyson έχουν δοκιμάσει τη σκούπα κάτω από αντίξοες συνθήκες για να βεβαιωθούν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στην πιο δύσκολη πρόκληση. Η DC24 δεν είναι κατασκευασμένη μόνο από τα πιο ανθεκτικά υλικά (ο κάδος είναι κατασκευασμένος από polycarbonate, υλικό που χρησιμοποιείται στα κράνη) αλλά την έχουν δοκιμάσει πετώντας την από σκάλες και κυλώντας τη για 1.600 χλμ.- απόσταση ίση με αυτή από το Λονδίνο από το Ελσίνκι σε ευθεία γραμμή.

Χωρίς σακούλα, χωρίς επιπλέον κόστη: Αντίθετα με τις κοινές ηλεκτρικές σκούπες οι οποίες μετά την αγορά τους συνεχίζουν να κοστίζουν, οι σκούπες Dyson δε χρειάζονται σακούλες και τα φίλτρα τους πλένονται, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης.

Dyson Ball DC24
Τεχνολογία Ball
Τεχνολογία Root Cyclone
Αυτόνομη βούρτσα με μοτέρ
Ελαφριά και συμπαγής
Τηλεσκοπική λαβή
Χρώμα sprayed – κίτρινο

Γραμμή καταναλωτών Dyson: 800 111 35 00, λειτουργεί καθημερινά 09.00-17.00

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Dyson

Τα headphones της Dyson που καθαρίζουν τον αέρα θα κοστίζουν 949 δολάρια

Νωρίτερα φέτος, η Dyson αποκάλυψε τα πρώτα της ακουστικά, υποσχόμενη πως μπλοκάρουν τον θόρυβο, αλλά και τα ανεπιθύμητα σωματίδια του αέρα.

Gear Dyson

Dyson Zone: Ακουστικά που καθαρίζουν τον αέρα γύρω σου

Μία τρελή όσο και χρήσιμη (σε εποχές Covid) ιδέα είχε η Dyson, παρουσιάζοντας τα Zone, τα πρώτα της ακουστικά κεφαλής.

Gear Dyson Gadgets

Dyson Hot, Φουτουριστικό αερόθερμο με τεχνολογία Air Multiplier

Το αερόθερμο Dyson Hot είναι σχεδιασμένο ώστε να θερμαίνει το δωμάτιο γρήγορα και ομοιόμορφα και όπως ο ανεμιστήρας dyson Air Multiplier δεν διαθέτει πτερύγια. Έχει επιλογή θερμοκρασίας από 1 έως 37 βαθμούς κελσίου. Όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου μετρώντας τον περιβάλλοντα αέρα.

Gear Dyson

DYSON DC23 Stowaway Allergy, Ηλεκτρική σκούπα από άλλο πλανήτη

Ο αριθμός όσων πάσχουν από αλλεργίες αυξήθηκε 400% τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι προφανές ότι ένας καλός καθαρισμός την άνοιξη επιβάλλεται. Ειδικά ύστερα από το χειμώνα, που η κεντρική θέρμανση βοηθά στην ανάπτυξη των ακάρεων, δυσχεραίνοντας τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Κάθε φορά που οι πάσχοντες από αλλεργίες εισπνέουν αλλεργιογόνα, το σώμα τους αντιδρά υπερβολικά, παράγοντας […]