Earin, τα μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά που φορτίζουν στην τσέπη

Τι γίνεται όταν πρώην μηχανικοί της Sony Ericsson και της Nokia συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι ακουστικά; Το αποτέλεσμα είναι τα Earin. Τα Earin είναι τα μικρότερα πραγματικά ασύρματα ακουστικά στον κόσμο, βρίσκονται σε prototype μορφή και ζητάνε crowdfunding προκειμένου να καταφέρουν να μπουν σε μαζική παραγωγή.

Τα Earin είναι δυο buds τα οποία χρησιμοποιούν Bluetooth, έχουν ανεξάρτητες μπαταρίες και έχουν AptX support για ανώτερη stereo ποιότητα ήχου. Μπορούν να διαρκέσουν έως και 3 ώρες ακούγοντας μουσική, αν σας ακούγονται λίγες τα Earin έχουν έναν μικρό σωλήνα στον οποίο μπορούν να μπουν ενώ τα έχετε στην τσέπη σας και να φορτίσουν.

Τα ασύρματα ακουστικά Earin ζητάνε £179,000 στο Kickstarter και έχουν ήδη φτάσει στα £196,068. Τα πρώτα αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2015.


, Earin, τα μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά που φορτίζουν στην τσέπη

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Επιτελους!

Alexis

Αυτό ακριβώς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

greg

Με αυτο περνας ανετα πανελλήνιες όπου θες

Manos Vs

@greg, μωρε λες; 😛

Nio

Αυτό το σκέφτομαι εδώ και χρόνια…
Επιτέλους υλοποιήθηκε από μια μεγάλη εταιρεία. Θα είμαι από τους πρώτους που θα το πάρω.
Greg εδώ και χρόνια υπάρχουν ψείρες ακουστικά που μπαίνουν ολόκληρες στο αυτί σου και βγαίνουν με μαγνήτη. Ούτε που φαίνονται. Απλά κάνουν μόνο για ομιλία. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις.!!!

nikos

Πραγματικά καλό και έξυπνο.Όσο για τις εξετάσεις παιδιά εγώ μαζεύω λεφτά και του χρόνου θα έχω πάρει ένα ακουστικό ψείρα που λέει και ο nio, θα λαδώσω και κανέναν μαθηματικό,φυσικό που θα είναι άνεργος(γιατί σε αυτά τα 2 είμαι σκράπας) ώστε να μου λύνει τις ασκήσεις και να τον ακούω από το ακουστικό.Τώρα για τα υπόλοιπα μαθήματα σκέτη θεωρία είναι οπότε θα έχω κανένα φιλαράκι να μου τα λέει. :P.

zois

πολύ καλη τεχνολογια ..και για την οδήγηση είναι ότι πρεπει ..τρ για τις εξετασεις και εγω δευτεροετης είμαι οποτε στρώσου και διαβασε !!!!!!

nikos

@zois αν λες εμένα, λύκειο πάω και πίστεψε με 18 και 19 είχα στα τετράμηνα όμως φυσική είχα 14 και μαθηματικά (άλγεβρα, γεωμετρία) 14-15.Ασε φίλε δεν τα μπορώ καθόλου… Ενώ από την άλλη στα φιλολογικά είχα μόνο 20άρια και ένα 19αρι στα αρχαία, τα ίδια και γενικής παιδείας…
Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε σε όλα τέλειοι…

wrangler10

Εαν είχαν και μικρόφωνο θα ηταν τέλεια.

bill

Καλα και να φθηναίνουν πάλι πολλα λεφτα ειναι για ακουστικά.Θα περιμένω να βγάλουν οι Κινέζοι καμια αντιγραφή και τοτε θα παρω .Το πιο βασικο νομίζω ειναι να κανουν και κανενα app ωστε σε περιπτωση που τα χασεις να μπορεις να τα βρεις ευκολα ,γιατι σιγουρα θα μπορεις να τα χασεις παρα πολυ ευκολα.

Alan

Γιατί να φορτίζουν μέσα στην θήκη τους;

Stelios

Είναι απίστευτο που το μυαλό του Έλληνα με το που ακούει για μια τέτοια εφεύρεση, πάει κατευθείαν στην παρανομία… -_-

@Alan ο φορτιστής θήκη είναι απαραίτητος γιατί διαρκούν μόνο 3 ώρες. Και για τους λάτρεις της μουσικής 3 ώρες τη μέρα είναι ελάχιστες…
Η δική μου απορία είναι πόσες φορές τα φορτίζει η θήκη μέχρι να αδειάσει η ίδια, εκτός αν έχουν βρει κάποιο τρόπο ώστε να αυτο-επαναφορτίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.