Electroloom: Εκτύπωση ρούχων μέσω 3D printer [video]

Η τεχνολογία του 3D printing μέσα στα επόμενα χρόνια φαίνεται ότι θα φέρει επανάσταση στον τομέα των κατασκευών και της παραγωγής διάφορων ειδών. Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε την L’Oreal να σχεδιάζει την 3D εκτύπωση ανθρώπινου δέρματος για την δοκιμή καλλυντικών και τώρα βλέπουμε τα σχέδια για έναν 3D printer ρούχων και υφασμάτων.

Μέσω του Kickstarter μια ομάδα φιλοδοξεί να αλλάξει μια και καλή τα δεδομένα στην βιομηχανία της μόδας. Ο Electroloom, που χαρακτηρίζεται ως ο πρώτος 3D printer ρούχων και υφασμάτων, ζητά χρηματοδότηση 50.000 δολαρίων από τα οποία έχει μαζέψει 43.663 δολάρια και απομένουν 24 μέρες μέχρι την λήξη της καμπάνιας.

Το Electroloom είναι ένα πλαστικό κουτί που έχει την ικανότητα να εκτυπώνει τρισδιάστατα διάφορα είδη όπως μπλούζες, φούστες, καπέλα κλπ. τα οποία έχεις σχεδιάσει εσύ μέσω μιας ειδικής εφαρμογής.

Σε λίγα χρόνια αντί να πηγαίνουμε στα Zara και τα H&M, θα σχεδιάζουμε το δικό μας outfit, γα την κάθε περίσταση.

Δείτε το video:

Electroloom: Εκτύπωση ρούχων μέσω 3D printer [video], Electroloom: Εκτύπωση ρούχων μέσω 3D printer [video]

Electroloom: Εκτύπωση ρούχων μέσω 3D printer [video], Electroloom: Εκτύπωση ρούχων μέσω 3D printer [video]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Πλάκα θά’χει να καταλήξει η ανθρωπότητα (σε 500+ χρόνια το λιγότερο φυσικά) όπως στο star trek! “Money? What is money? When we want something, we just ask for it and get it.” xD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.