ExoDrive: Θήκη προσθέτει micro SD στο κινητό σας

Τα τελευταία χρόνια ο αποθηκευτικός χώρος αποκτά όλο και περισσότερη σημασία για την αγορά ενός κινητού. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο, η μουσική, η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και παιχνιδιών απαιτεί χώρο κάτι το οποίο έχει κάνει τις εταιρίες να αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο των κινητών συνεχώς.

Υπάρχουν βέβαια χρήστες οι οποίοι αν και έχουν στην κατοχή τους κινητά με 32GB ή 64GB αυτό δεν τους είναι αρκετό. Εδώ έρχεται να δώσει την λύση η θήκη ExoDrive η οποία έρχεται με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες SD με δυνατότητα επέκτασης στα 128GB.

Θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι η δημιουργία αυτής της θήκης γίνεται με συλλογική χρηματοδότηση με στόχο τα 7888 δολάρια Αμερικής και ως τώρα έχουν συλλεχθει 7.171. Όσο αναφορά την θήκη υποστηρίζει κάρτες SD, SDHC, SDXC και υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο περίπου στην τιμή των $20 USD.

Τα μοντέλα Android που θα υποστηρίζουν την θήκη είναι HTC ONE, MOTO X, MOTO G, NEXUS 6, Samsung Galaxy S5, LG G2, NEXUS 5, ONE PLUS ONE και άλλα κινητά εκείνης της γενιάς. Εδώ βέβαια να μην ανησυχούν οι χρήστες των iphone καθώς η ομάδα των ExoDrive ανακοίνωσε ότι έχει κατασκευάσει πρωτότυπες θήκες για τα iphone και όταν επιτευχθεί ο στόχος της χρηματοδότησης θα λανσάρει στην αγορά την θήκη για τα μοντέλα της Apple.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο απ’ την ομάδα ExoDrive:

ExoDrive micro SD case, ExoDrive: Θήκη προσθέτει micro SD στο κινητό σας

Πηγή

Νίκος Σταθάκης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gmitaros

για κινητα που δεν δεχονται καρτα μνημης ειναι οτι πρεπει!

Alex

Δεν βάζω αυτόν τον όγκο στο κινητό μου για κανένα λόγο!!

chris

Ποιος θα βάλει όλο αυτό το εξογκομα στο κινητό του για μια καρτα sd. Εξάλου οι συσκευές χωρίς καρτα sd έχουν επαρκή χωρο αποθήκευσης. Στο κάτω κάτω η μέθοδος που έδειξε μετά το OTG είναι τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.