Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

Μην ανησυχείτε, η Aston Martin δεν αποφάσισε να εγκαταλείψει την παραγωγή υπεραυτοκινήτων, χάριν των ποδηλάτων, λόγω οικονομικής κρίσης, ούτε ο James Bond, προβάλλοντας έναν οικολογικό χαρακτήρα θα εμφανίζεται στις ταινίες πάνω σε ποδήλατο. Απλώς, η Factor Bikes συνεργάζεται με τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία προκειμένου να παρουσιάσει ένα ποδήλατο με υψηλή τεχνολογία.

Η Aston Martin One-77 είναι ένα αυτοκίνητο που διεκδικεί τον τίτλο του πιο τεχνολογικά εξελιγμένου τετράτροχου στον πλανήτη, επομένως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει που η Factor Bikes, δηλώνει πως το δικό της One-77, είναι το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο δίκυκλο στον κόσμο. Τη δήλωση αυτή τη βασίζει η Factor Bikes, στο γεγονός ότι στο ποδήλατο υπάρχει ενσωματωμένο ένα υπολογιστικό σύστημα, το οποίο αντλεί πλήθος δεδομένων από μια σειρά αισθητήρων, με GPS, ενδείξεις ταχύτητας και άλλες 100 διαφορετικές μετρήσεις, όπως είναι η δύναμη που ασκούν τα πόδια του αναβάτη, πόση ενέργεια χάνεται και άλλα πολλά. Όλα αυτά προβάλλονται στην ειδική οθόνη που βρίσκεται ενσωματωμένη στο τιμόνι.

Δυστυχώς, το One 77 δεν είναι για τους πολλούς, όπως κάθε Aston Martin, άλλωστε. Θα κατασκευαστούν μόλις 77 μοντέλα. Ποιο είναι το νόημα των ονειρικών κατασκευών, εάν όλοι μπορούμε να τις αποκτήσουμε…;

, Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

, Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

, Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

, Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

, Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

, Factor Bikes One 77, Ένα high tech δίκυκλο με τη σφραγίδα της Aston Martin

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Μια ερώτηση προς αυτούς που ασχολούνται με ποδήλατα.. αυτή η μικροσκοπική σέλα βολεύει ?? απαντήστε γρήγορα για να προλάβω να το παραγγείλω αν είναι..

VaGG

@Αλέξανδρος.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις πάνω απο 30χλμ σε μία βόλτα, αν έχεις διάθεση να πονέσεις τις πρώτες 3 – 4 φορές και αν το λεει η καρδούλα σου, τότε βολεύει. Αν πιστεύεις ότι είναι άβολη όσο ένα μπαγκετ κάθισμα τότε θα σου πρότεινα να το βγάλεις από το μυαλό σου! Στο λέω γιατί είμαι παθών… αλλά συνήθισα!

Βαγγέλης

Oλα τα κουρσάκια έχουν τέτοια σέλα, γιατι η Labo να αποτελεί εξαίρεση;

Περίμενα να κάνεις ερώτηση, που είναι τα πετάλια 😛

biohazard7720

Γία να είμαι ειλικρινής, προτιμώ το audi. Τελικά τι γίνεται, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα αρχίσουν να φτιάχνουν και ποδήλατα?

MANOS

ΕΡΩΤΑΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.