Fahrradi Farfalla FFX, Δεν είναι Ferrari και ας μοιάζει – είναι ένα… ποδήλατο!

Οι τύποι που έφτιαξαν το Fahrradi Farfalla FFX κερδίζουν πολλά respect από την μεριά μας, καθώς πήγαν και έφτιαξαν το ποδήλατο των ονείρων μας, ένα όχημα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μία καλογυαλισμένη, κατακόκκινη Ferrari, εκτός φυσικά, από τις επιδόσεις. Δεν έχετε εδώ ίππους για να κινούν το όχημα, αντ’ αυτού έχετε να βασιστείτε στη μυϊκή σας δύναμη.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό το όχημα θα βγει ποτέ στην μαζική παραγωγή, εάν συμβεί αυτό όμως, εγώ σίγουρα θα τρέξω να πάρω ένα. Θα έχει απεριόριστο γέλιο να σε ζηλεύουν όλοι που κάνεις μούρη με ένα τέτοιο, ενώ εσύ μέσα από το τζάμι θα λιώνεις στο πετάλι, ανυπομονώντας να βγεις από εκεί μέσα, μπας και ξεκουραστείς λιγάκι. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, δίνοντας επιπλέον πόντους στο σχεδιασμό.

Για την ιστορία, αρκεί να σας πούμε ότι το όνομα αυτής της τρελής δημιουργίας προκύπτει από τη γερμανική λέξη Fahrrad, η οποία σημαίνει, πολύ απλά, ποδήλατο. Ξεκάθαρα πράγματα. Δείτε και το ακόλουθο βίντεο που γύρισαν με μπόλικο χιούμορ οι δημιουργοί του. Θα γελάσετε πολύ…

, Fahrradi Farfalla FFX, Δεν είναι Ferrari και ας μοιάζει – είναι ένα… ποδήλατο!

, Fahrradi Farfalla FFX, Δεν είναι Ferrari και ας μοιάζει – είναι ένα… ποδήλατο!

, Fahrradi Farfalla FFX, Δεν είναι Ferrari και ας μοιάζει – είναι ένα… ποδήλατο!

, Fahrradi Farfalla FFX, Δεν είναι Ferrari και ας μοιάζει – είναι ένα… ποδήλατο!

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AnakinSkywalker

Λίγο “βαρύ” δεν είναι για ποδήλατο;

sosimple

Του βαζεις και μια μηχανη απο παπι 50cc και καθαρίζεις 🙂 Δεν θα έχει και τεκμήριο (θέλω να πιστεύω)

Τρύφωνας Αλεξόπουλος

Και κοστίζει μόνο 1,6 εκατομμύρια δολάρια…….

manolis

ωραια θα παρω 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars cars

H Bertone κυκλοφορεί αυτοκίνητο που κινείται με καύσιμα από πλαστικά σκουπίδια

Η Bertone αποτελεί έναν θρύλο όνομα στο χώρο των αυτοκινήτων και κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με κολοσσούς όπως η FIAT, η BMW, η Citroen, η Alfa Romeo, η Aston Martin, η Ferrari, η Lancia, η Lamborghini, η Mercedes -Benz, η Opel, η Volvo.

Internet cars Google Google Maps

Νέα λειτουργία για το Google Maps – Δείτε που να φορτίσετε το ηλεκτρικό όχημά σας

To Google Maps έχει βασική θέση στην καθημερινότητά μας, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που εξελίσσεται συνεχώς.

Cars CES 2019 concept cars

Η Hyundai αποκαλύπτει το ELEVATE, το πρώτο όχημα που "περπατάει" [CES 2019]

H Hyundai αποκάλυψε στην φετινή CES την ανάπτυξη του concept car “Elevate” με σκοπό πέρα από την καθημερινή μας μετακίνηση. Το φιλοδοξο σχέδιο της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αμιγώς ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Cars cars Samsung Tesla

Η Samsung προσλάμβάνει μηχανικούς λογισμικού για την ανάπτυξη chips του Tesla Model 3;

Η Samsung δείχνει πως ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ανάπτυξη chips για αυτοκινούμενα οχήματα, μιας και προσλαμβάνει μηχανικούς λογισμικού για τη συγκρότηση ομάδας με εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτοκινούμενης οδήγησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ξεκίνημα θα γίνει με το Tesla Model 3 μέσα στο 2019.