Flow, το gadget που αντικαθιστά το ποντίκι με χειρονομίες

Ένα νέο project στο Indiegogo φιλοδοξεί να μαζέψει χρήματα για να κυκλοφορήσει ένα gadget ονόματι Flow και έχει ως στόχο να αντικαταστήσει το ποντίκι με κάτι πιο καινοτόμο και χρήσιμο. Το Flow μπορεί να συνδεθεί με το desktop ή το laptop και να προγραμματιστεί ώστε να έχει τις συντομεύσεις που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Για αρχή θα έχει υποστήριξη 30 εφαρμογών μεταξύ των οποίων είναι Final Cut Pro X, Photoshop, Premiere, SoundCloud, Spotify και YouTube. Για παράδειγμα το ότι έχει υποστήριξη του Spotify σημαίνει ότι με μια swipe χειρονομία πάνω από το Flow για να αλλάξεις τραγούδι.

Προς το παρόν οι λειτουργίες του επικεντρώνονται σε desktops και laptops, αλλά η εταιρεία υποστηρίζει ότι υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει και σε mobile apps.

Στόχος της καμπάνιας είναι να μαζέψει 50,000 δολάρια, έχει καταφέρει να φτάσει στα 19,318 δολάρια και απομένουν ακόμη 40 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια.

flow, Flow, το gadget που αντικαθιστά το ποντίκι με χειρονομίες

flow, Flow, το gadget που αντικαθιστά το ποντίκι με χειρονομίες

flow, Flow, το gadget που αντικαθιστά το ποντίκι με χειρονομίες

flow, Flow, το gadget που αντικαθιστά το ποντίκι με χειρονομίες

flow, Flow, το gadget που αντικαθιστά το ποντίκι με χειρονομίες

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Ωραιο αρθρο. Εκτος απο ενα νεο προιον γνωρισαμε και μια νεα λεξη. “Αντικαταστα”

vas

Π@π@ριά! Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να χειριστεί πιο γρήγορα το pc κουνόντας το χέρι στον αέρα πάνω από ένα “πούλι” από τάβλι!(έτσι δεν μοιάζει;) παρά να κάνει ένα απλό σπρώξιμο 10 cm στο ποντίκι και ένα κλικ;

CSt90

Ωραία καινοτομία, αλλά άβολο εργαλείο κατά τη γνώμη μου. Όταν κάθεσαι και χειρίζεσαι υπολογιστή, θέλεις το χέρι να ακουμπάει στο γραφείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Indiegogo

SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Όταν μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ο ένας μπορεί να ζεσταίνεται και να πετά την κουβέρτα και ο άλλος να κρυώνει. Επίσης, και το ποιος και αν θα στρώσει το κρεβάτι μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση. Στην εποχή που όλα γίνονται “έξυπνα” δεν θα μπορούσε […]

Gear Indiegogo Star

Pilot: Ακουστικό για real time μετάφραση [video]

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία όπως το Google Translate, τα οποία σε βοηθούν να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα με εσένα. Φανταστείτε όμως να είστε σε μια ξένη χώρα και να πρέπει να επικοινωνήσετε γράφοντας μηνύματα στο a Google Translate.

Gear Indiegogo Star

Bioo Lite: Η γλάστρα που φορτίζει το κινητό μέσω της φωτοσύνθεσης

Το ζήτημα της ενέργειας σε smartphones και tablets (και όχι μόνο) είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλούς. Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορες καινοτόμες ιδέες για μπαταρίες και μεθόδους φόρτισης, που υπόσχονται να φέρουν επανάσταση και να αλλάξουν τα όσα γνωρίζουμε.

Gear Indiegogo Star

TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Οι αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε smartphones για να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά έχουν εφαρμογή και σε άλλα καθημερινά αντικείμενα όπως οι κλειδαριές.