Fujifilm (C-41) Reala ISO 100, Ακόμα ένα film περνάει στην ιστορία

Ακόμα ένα φιλμ της Fujifilm στην κατηγορία του 120 φορμά (μεσαίο φορμά) καταργείται! Πρόκειται για το επαγγελματικό και πολύ υψηλής ποιότητας έγχρωμο (C-41) Reala, ISO 100. Η πληροφορία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν αφορά μόνο τις Η.Π.Α. ή θα ισχύσει παγκοσμίως αλλά προφανώς κάποια στιγμή αν όχι άμεσα το Reala θα περάσει και αυτό στην ιστορία. Όσοι είστε λάτρεις αυτού του εξαιρετικού φιλμ καλό θα ήταν να κανονίσετε από τώρα το στοκ σας.

, Fujifilm (C-41) Reala ISO 100, Ακόμα ένα film περνάει στην ιστορία

Πηγή: PTTL.gr

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

Αισχος ! Οχι οτι το ξερω το φιλμ αυτο, τι εστι ακριβως, αλλα εχω αρχισει να ξαναθελω “κλασσικη” φωτογραφικη με φιλμ και φωτογραφειο μετα . Μη με ρωτας γιατι … αγνωστο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear FujiFilm

Fujifilm X-A10: Επίσημα η πιo οικονομική mirrorless της σειράς Χ

Η Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την Fujifilm X-A10, ένα νέο μέλος της σειράς X, η οποία είναι και η πιο οικονομική της σειράς. Η νέα Fujifilm X-A10 έχει τιμή στα 499.95 δολάρια και η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Ιανουάριο.

Smartphones FujiFilm

Fujifilm X-T2: Επίσημα η νέα mirrorless ναυαρχίδα

H Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την ναυαρχίδα της στη σειρά X, την Fujifilm X-T2. Η κάμερα έρχεται με 24.3 Μegapixel APS-C X-Trans CMOS III αισθητήρα και X-Processor Pro, έχει ISO 100 έως 6400 και για πρώτη φορά στη σειρά X έχουμε κάμερα με 4K video έως και 30fps.

Gear FujiFilm

Fujifilm Instax Mini 70: Selfie κάμερα με instant film

Η Fujifilm πήρε την μόδα των selfies και την πήγε σε κάτι πιο ρετρό με την instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 70, η οποία χρησιμοποιεί instant film. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τραβάτε φωτογραφίες οι οποίες θα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή, κάτι σαν τις Polaroid. Ο ενσωματωμένος καθρέφτης στην μπροστινή πλευρά βοηθά τους selfie-lovers να […]

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Στην κορυφή των φωτογραφικών smartphones

To iPhone της Apple είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones ανάμεσα στους φωτογράφους. Η DxO Mark πέρασε τη νέα κάμερα των iPhone 6 και iPhone 6 Plus από τα απαραίτητα τεστ για να διαπιστώσει κατά πόσο αυτή έχει βελτιωθεί από το προηγούμενο μοντέλο αλλά και που βρίσκεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.