Fujifilm X-E1, Review και hands-on videο από το PTTL.gr

Ο Βάιος από το partner site PTTL.gr (Photonews Through The Lens) ετοίμασε ένα χορταστικό review για τη νέα mirrorless ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-E1 που βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό. Διατηρώντας τα καλά στοιχεία της X-Pro 1, στην απόδοση των χρωμάτων και την εμφάνιση ψηφιακού θορύβου σε υψηλά ISO, δεν θα απογοητεύσει τον φωτογράφο που θα τη χρησιμοποιήσει για ερασιτεχνική ή ακόμα και για επαγγελματική χρήση.

Διαβάστε το αναλυτικό review της Fujifilm X-E1 στο PTTL.gr και κάντε +Εγγραφή στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο.

Fujifilm XE-1 review, Fujifilm X-E1, Review και hands-on videο από το PTTL.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear FujiFilm

Fujifilm X-A10: Επίσημα η πιo οικονομική mirrorless της σειράς Χ

Η Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την Fujifilm X-A10, ένα νέο μέλος της σειράς X, η οποία είναι και η πιο οικονομική της σειράς. Η νέα Fujifilm X-A10 έχει τιμή στα 499.95 δολάρια και η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Ιανουάριο.

Smartphones FujiFilm

Fujifilm X-T2: Επίσημα η νέα mirrorless ναυαρχίδα

H Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την ναυαρχίδα της στη σειρά X, την Fujifilm X-T2. Η κάμερα έρχεται με 24.3 Μegapixel APS-C X-Trans CMOS III αισθητήρα και X-Processor Pro, έχει ISO 100 έως 6400 και για πρώτη φορά στη σειρά X έχουμε κάμερα με 4K video έως και 30fps.

Gear FujiFilm

Fujifilm Instax Mini 70: Selfie κάμερα με instant film

Η Fujifilm πήρε την μόδα των selfies και την πήγε σε κάτι πιο ρετρό με την instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 70, η οποία χρησιμοποιεί instant film. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τραβάτε φωτογραφίες οι οποίες θα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή, κάτι σαν τις Polaroid. Ο ενσωματωμένος καθρέφτης στην μπροστινή πλευρά βοηθά τους selfie-lovers να […]

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Στην κορυφή των φωτογραφικών smartphones

To iPhone της Apple είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones ανάμεσα στους φωτογράφους. Η DxO Mark πέρασε τη νέα κάμερα των iPhone 6 και iPhone 6 Plus από τα απαραίτητα τεστ για να διαπιστώσει κατά πόσο αυτή έχει βελτιωθεί από το προηγούμενο μοντέλο αλλά και που βρίσκεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.