iPhone 5 και Galaxy S III με χρυσό

Αν είσαι Ρώσος κροίσος ή ένας από αυτούς που το όνομά τους φιγουράρει στη λίστα με τους Έλληνες καταθέτες που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και ψάχνουμε(;) τότε για σένα είναι η ζωή και τα πλουμιστά iPhone 5 και Galaxy S III. Με χρυσό 24 καράτια η μοντίφα για το iPhone 5 θα σου κοστίσει 3.300 ευρώ και 315 ευρώ για το S III. Με βάζει σε σκέψεις αυτή η διαφορά στην τιμή…!

Ρίξε μια ματιά και στο Samsung Galaxy S III με Swarovski για τη γυναίκα…

, iPhone 5 και Galaxy S III με χρυσό

, iPhone 5 και Galaxy S III με χρυσό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pilotsd

Ένταξη ωραία το s3 μαι swarovski αλλά τα Χρύσα iphone και galaxy s3 πολύ κιτς.

Πανος.Λαστ

και καπου εκει ειναι που σου κοβουν το χερι(ενιοτε και το αυτι και δεν προλαβαινεις να τελειωσεις και την κληση οχι τιποτα αλλο) περα απο την πλακα πολυ ”κιτς” το ολο θεμα χρυσου σε διαφορα αντικειμενα….βαλε καμια λεπτομερεια οχι ολο το κινητο……το παιρνεις και τραγουδας το αλησμονητο ”πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα πειραααζει”?

sotiris

ααα να το πιο κιτς που εψαχνα. τι χαλι ειναι αυτο? μονο στον Φλωρινιοτη θα ταιριαζε αψογαα..!

angelo

315Ε το χρυσο S3;;;; φθηνότερο και από το κανονικό!!!

dimiris

@angelo 315 ευροπουλακια επιπλεον από το κανονικό!

kostas

315 κανει το back cover

kostis

Καλησπέρα σας. Έχω την δυνατότητα να έχω το iphone 5 κατευθείαν από Αμερική (ζει ο αδερφός μου εκεί και θα μου το φέρει) αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα? Τι με συμβουλεύετε?

tRolling Stone

@kostis Σε συμβουλεύουμε να πας να ζήσεις μόνιμα στην Αμερική με τον αδερφό σου…

Salas

@ tRolling Stone +1

Βίκτωρ

@ tRolling Stone καταπληκτική ατάκα!!! Πού έφτασε η χώρα μας…

kostis

Καλησπέρα σας. Έχω την δυνατότητα να έχω το iphone 5 κατευθείαν από Αμερική (ζει ο αδερφός μου εκεί και θα μου το φέρει) αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ στην Ελλάδα? Τι με συμβουλεύετε???????????????

billys

Φιλε Κωστη , Κατ’ αρχας το να σου φερει ο αδερφος σου το iphone 5 απο Αμερικη , σημαινει οτι θα πρεπει να περασει πρωτα απο το τελωνειο καθως προερχεται απο τριτη χωρα εκτος Ε.Ε. . Δεδομενου οτι τα στοιχεια σου εχουν καταγραφει και ταυτοποιηθει (μεσω της IP σου) απο το υπουργειο οικονομικων της χωρας , πλεον οι αρμοδιοι φορεις γνωριζουν το ποιος εισαι εσυ και ο αδερφος σου , οποτε μπορεις να υπολογιζεις 20% + στην αξια του κινητου και καποια επιπλεον εξοδα εκτελωνισμου . Περιπου στα 200 ευρω τουλαχιστον για την συγκεκριμενη συσκευη . Οποτε ως προς αυτο , σε συμβουλευω να βρεις εναν εκτελωνιστη . Δευτερον , το γεγονος οτι εχεις τη δυνατοτητα να κατεχεις Iphone 5 σε καθιστα στην μειοψηφια της ανωτερης/ανωτατης κοινωνικης ταξης , πραγμα που σημαινει οτι η ΣΔΟΕ (αφου ειπαμε και πιο πανω , πλεον σε ξερουν!!!) ακομη και μετα τον εκτελωνισμο και φορολογηση του κινητου , θα σε επισκευθει για καποιο επιπλεον χαρατσι . Γι’ αυτο σε συμβουλευω να βρεις εναν καλο λογιστη ή εναν καλο δικηγορο (αναλογως τη σοβαροτητα της καταστασεως) . Τριτον , εαν ολα πανε καλα με τα παραπανω , το να κυκλοφορει κανεις με Iphone 5 στην ελληνικη… Συνέχεια »

nicholas

@billys
LOOOOOOL χτυπιέμαι κάτω όμως !!!!

@kostis
σε πιο σοβαρά νέα, κάπου πήρε το μάτιμ ότι τα αιφόνια θα κυκλοφορούν σε διάφορες εκδόσεις ανάλογα με την χώρα προορισμού. Που σημαίνει ότι δεν είναι μουλτιμπαντ όπως άλλα τηλέφωνα. Αλλά λίγο ψάξιμο δεν κάνει κακό, τρέφει και τα εγκεφαλικά κύτταρα 🙂

kostis

Φιλε billys τα γραφεις πολυ ομορφα!!!!!!! Χρησιμες οι συμβουλες σου!!!!! Αλλα λες και πολλα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙς!!!! φιλικα kostis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.