Google Gem, Η κωδική ονομασία του smartwatch που ετοιμάζει;

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Google αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τα νέα Nexus 5 και Nexus 10, τα οποία θα… εγκαινιάσουν και την νέα έκδοση του Android 4.4 KitKat. Φημολογείται πάντως ότι η Google μάλλον μας ετοιμάζει μία έκπληξη. Η συσκευή έχει το κωδικό όνομα Gem και φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με τα δύο νέα Nexus στις 31 Οκτωβρίου, μαζί με το Android 4.4 KitKat.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ αυτή της άποψης, και οι φήμες μπορεί να παραμείνουν… φήμες, και για μετά την 31η Οκτωβρίου. Παλαιότερα είχαμε διαβάσει φήμες ότι η Motorola ετοιμάζει το xWatch, το οποίο θα παρουσιαζόταν μαζί με το Moto X και πως θα συνεργάζονταν τέλεια μεταξύ τους. Ίσως η Google, που είναι και η μαμά εταιρεία, να αποφάσισε διαφορετικά, και να το δούμε ως Nexus Gem ή κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, θα μάθουμε στις 31 Οκτωβρίου.

Google Gem smatwatch, Google Gem, Η κωδική ονομασία του smartwatch που ετοιμάζει;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλειος

Τρέλανέ μας Google και βγάλτο απο 99$ έως 149$ και δώσε πόνο σε sammy και λοιπούς…

panayiotis

βασιλη αν το βγαλει σε τετοιες τιμες θα γινει χαμος

tech21man

Ειναι οντως πολυ κομψο

sokel

τα ρολόγια gadgets ανέκαθεν υπήρχαν και πάντα δεν τσούλαγαν ο λόγος απλός τι να κάνεις σε τόσο μικρή οθόνη άσε που το πιο καλό πάνω από 2 μέρες μπαταρία δεν θα κρατά άβολο γιατι δεν θα είναι ανθεκτικό σε νερά και χτυπήματα και πάλι θα κοιτάς το κινητό σου
για αυτούς τους λόγους θεωρό ότι τέτοια τηλέφωνα ιδίος με τιμές 100+ ευρώ θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία μετά τα γυαλιά για όποιον δεν φοράει είδη δηλαδή έχει είδη γυαλιά οράσεως

Vasileios

Panayioti, σκεψου το, απο 250 ξεκινανε τα τηλεφωνα τους, δεν μπορει τοσο να κάνει και το ρολόι τους..

Βασιλης

Δεν ξερω αν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ρολοι για κινητο αλλα μου φαινεται πολυ προχωρημενο αν ειναι να μην κουβαλας κινητα μαζι,αν ειναι παλι καποιο extension σαν τα Sony για να βλεπεις μονο ειδοποιησεις και τετοια ειναι παντελως αδιαφορο…ωστοσο φαινεται ενδιαφερον..αναμενω

kenos89

Παιδιά κοιτάξτε και το truesmart της omate…αδιάβροχο και στα λεφτά του πιστεύω αξίζει..είναι κανονικό κινητό και αν δείτε και τα specs πιστεύω θα σας αρέσει…ή τιμή του τώρα είναι στα 250 άλλα πιστεύω τα αξίζει με το παραπάνω….
Τώρα είναι προσωπικο γούστο στο τι κουβαλάει ο καθένας…εγώ πχ δεν θέλω να κουβαλάω 5 και 6 ίντσες των 300 αφού στο σπίτι έχω και ταμπλετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.