Google Glass: Η Luxottica επιβεβαιώνει την επιστροφή του

To Google Glass ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα gadgets ανακοινώθηκε το 2013 δημιουργώντας τεράστιο hype, στο οποίο όμως τελικά δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει, όπως παραδέχτηκε η ίδια η Google. Δημιούργησε φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς, μέχρι που η Google ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή και πώληση.

Τον Ιανουάριο είχε αναφέρει ότι σταματά να δέχεται παραγγελίες γιατί θέλει πλέον να επικεντρωθεί στο να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση του Google Glass η οποία λογικά δεν θα κόστιζε 1500 δολάρια όπως το explorer edition.

Τελικά το Google Glass δίνει πάλι σημεία ζωής μέσω της ιταλικής εταιρείας κατασκευής γυαλιών οράσεως Luxottica, στην οποία ανήκουν RayBan και την Oakley. Συγκεκριμένα ο CEO της Luxottica, Massimo Vian, ανέφερε ότι σύντομα θα δούμε την επόμενη γενιά του Google Glass, η οποία θα είναι πιο κομψή.

Οπότε η Google θέλει να κάνει μια στροφή με τα έξυπνα γυαλιά, τα οποία ήρθαν για να μείνουν, όχι ως “geeky” προϊόν αλλά ως μοντέρνα γυαλιά, κάτι ανάλογο με αυτό που θέλει να κάνει η Apple με το Apple Watch το οποίο το λανσάρει ως προϊόν μόδας και το προωθεί στα αντίστοιχα περιοδικά.

Δεδομένης της απήχησης που έχει η Luxottica στην αγορά και αν βγει σε τιμή σχετικά προσιτή, η Google θα μπορούσε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία με το Google Glass.

Ωστόσο ο CEO της Luxottica δεν ανέφερε ακριβώς τι εννοεί όταν λέει πως θα κυκλοφορήσει σύντομα το Google Glass.

Διαβάστε επίσης: Google Glass: Η Google παραδέχεται ότι πήρε το μάθημά της

google glass luxottica, Google Glass: Η Luxottica επιβεβαιώνει την επιστροφή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

οι glassholes επιστρέφουν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.